O-ringen en splitringen

Ruime selectie van ronde springringen en splitringen voor iedereen die graag zijn eigen sieraden maakt. De kleine metalen ringen/oogjes worden gebruikt om halskettingen, armbanden, hangers enz. af te werken. Kies uit veel verschillende soorten ronde springringen en splitringen in zwart, zilver en vergulde stijlen.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creëer je eigen unieke sieraden met ronde springringen en splitringen

Er gaat niets boven zelfgemaakte sieraden en als je graag je eigen ringen maakt, zijn ronde springringen en gesplitste ringen een must. Met ronde springringen en gesplitste ringen heb je een rijkdom aan mogelijkheden om sieraden te maken. Ze worden gebruikt als laatste schakel aan een collier. Met een ronde springring en gesplitste ring kun je de ring om je hals sluiten.

Ronde springringen en gesplitste ringen werken op dezelfde manier aan een armband en je kunt ze ook gebruiken om andere hangers aan je sieraden te bevestigen.

Daarom zijn ronde springringen en splitringen onmisbaar voor wie graag zijn eigen sieraden maakt en er mooi en professioneel uit wil zien.

Natuurlijk is een ronde springring niet alleen een ronde springring en een gesplitste ring is niet alleen een gesplitste ring, omdat er veel verschillende kleuren en maten zijn voor verschillende projecten. Daarom is het de moeite waard om een gevarieerd assortiment ronde springveren en splitringen op voorraad te hebben, zodat je altijd de juiste ring voor een specifiek project kunt vinden.

Bij Creativ Company verkopen we veel verschillende soorten ronde springveren en splitringen, zodat je gemakkelijk een ring kunt vinden die past bij jouw specifieke sieraden in zowel maat als kleur.

Wat is het verschil tussen ronde springringen en gedeelde ringen?

Ronde springringen en gesplitste ringen zijn beide metalen ringen die gebruikt kunnen worden als de finishing schakel in een sieraad, zoals een halsketting. Er is echter een cruciaal verschil tussen beide.

Laten we beginnen met een nadere blik op de ronde springringen. Het zijn metalen ringen met kleine openingen die je eenvoudig aan een sieraad kunt bevestigen. Op elke springring zit dus een klein gaatje waarmee je hem bijvoorbeeld aan een ketting kunt bevestigen. De kleine opening in de ring maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld over een halsketting te schuiven. Als de springring op zijn plaats zit, knijp je hem dicht met een klein tangetje.

In tegenstelling tot ronde springringen hebben gespleten ringen geen opening. Ze doen meer denken aan de sleutelhangers in je zak en een gesplitste ring wordt dus aan een sieraad vergrendeld door de ring te splitsen en bijvoorbeeld over een ketting te trekken, net als wanneer je een nieuwe sleutel aan je sleutelhanger toevoegt.

Daarom hoef je je splitringen niet af te sluiten met een tang en is het altijd eenvoudig om een splitring weer te verwijderen, zelfs als deze stevig aan je sieraden is bevestigd.

Zo maak je sieraden met ronde springringen en gesplitste ringen

Zoals gezegd kunnen ronde springringen en splitringen voor veel verschillende dingen worden gebruikt door mensen die graag creatief zijn en hun eigen sieraden maken. geluidsspringringen en splitringen kunnen zowel om praktische als om esthetische redenen worden gebruikt, dus er is ook veel creativiteit verbonden aan het gebruik ervan in je sieraden.

Maar puur praktisch zijn ronde springringen en splitringen nodig als het gaat om het vergrendelen van een halsketting of armband. Nadat je aan het ene uiteinde van je halsketting of armband een sluiting hebt aangebracht, moet je aan het andere uiteinde een O-ring of splitring plaatsen zodat je sluiting iets kan grijpen als je de sieraden rond je nek of arm wilt vergrendelen.

springringen en splitringen werken op precies dezelfde manier; het enige verschil is de manier waarop de twee metalen ringen op het sieraad worden gemonteerd.

Ronde springringen en splitringen zijn ook handig bij het maken van oorsieraden. Met een van deze metalen ringen kun je eenvoudig een hanger aan je oorsieraden hangen. Je kunt dezelfde techniek ook gebruiken voor alle andere sieraden die je wilt maken.

Als je bijvoorbeeld een hanger aan een collier wilt hangen, zijn ronde springringen en gesplitste ringen ook de weg vooruit, omdat ze eenvoudig te bevestigen zijn, zodat je snel twee delen van een sieraad kunt verbinden. Dezelfde techniek kan worden gebruikt voor armbanden en enkelringen, zodat je altijd eenvoudig nieuwe hangers aan je sieraden kunt toevoegen als je de look van het sieraad wilt veranderen of als je gewoon een ander prachtig sieraad wilt toevoegen.

Ronde springringen en gespleten ringen zijn dus niet zomaar botte metalen ringen die gebruikt kunnen worden om vergrendelingsmechanismen te bevestigen. Met ronde springringen en gesplitste ringen kun je een rijkdom aan spannende sieraden creëren waarmee je je kunt onderscheiden van de massa met je persoonlijke sieradenstijl.

Laat je inspireren voor je volgende sieradencreatie met ronde springringen en gesplitste ringen

Het maken van je eigen sieraden is leuk voor meisjes, jongens, mannen en vrouwen van alle leeftijden. Als je je eigen sieraden maakt, zijn er geen grenzen aan waar je je creativiteit voor kunt gebruiken. Met ronde springringen en gesplitste ringen in je gereedschapskist kun je je opties uitbreiden door zoveel hangers aan je sieraden toe te voegen als je wilt.

Je kunt je kleden met een paar zelfgemaakte sieraden die precies bij je passen als het gaat om persoonlijke stijl, en het is ook een leuke activiteit voor ouders en kinderen op een zondagmiddag.

Toch kan het moeilijk zijn om zelf sieraden te maken als je niet precies weet waar je moet beginnen. Bij Creativ Company begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om aan de slag te gaan. Daarom hebben we een uitgebreide ideeëncatalogus gemaakt waarin je ideeën en inspiratie kunt vinden om je eigen sieraden te maken.

Hier vind je specifieke gidsen over hoe je verschillende sieraden maakt en hoe je de praktische ronde springringen en gesplitste ringen kunt gebruiken om in korte tijd unieke, prachtige sieraden te creëren.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present