Kraalstoppers en knijpkralen

Krimphoezen worden gebruikt om knopen of kraaltjes te verbergen en je zelfgemaakte sieraden een professionele afwerking te geven. We hebben een breed scala aan krimpkralen, krimpafdekkingen en stopperkralen voor het maken van je eigen sieraden. Kies tussen vergulde of verzilverde artikelen.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ontwerp je eigen leuke en mooie creaties met crimpkralen en crimpkralenhoezen.

Nu heb je volop mogelijkheden om je eigen sieraden te maken in veel verschillende stijlen, varianten en designs met krimpkralen en krimpkralenafdekkingen. Er kan uit veel verschillende soorten worden gekozen. Hetzelfde product heeft veel varianten die voor verschillende projecten kunnen worden gebruikt. Een van de dingen waar het vooral voor wordt gebruikt, is het maken van sieraden.

Veel mensen vinden het ongelooflijk leuk, creatief en spannend om hun eigen unieke sieraden te maken. Het kan voor jezelf, een familielid of een andere geliefde zijn. Je eigen sieraden maken is een grote hit bij kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Er kunnen vele uren snel verstrijken terwijl je verschillende ontwerpen maakt die voor veel verschillende gelegenheden kunnen worden gebruikt. 

Als je met sieraden met draad of een ander koord werkt, moet je onvermijdelijk wat crimpkralen gebruiken. Krimpkralen maken het eenvoudig om een draad vast te maken, zodat de kralen stevig aan de sieraden worden bevestigd. Je kunt crimpkralen gebruiken om allerlei soorten kettingen, armbanden, oorbellen of enkelkettingen te maken. Als uitgangspunt zijn er geen grenzen aan waar je jezelf in kunt storten – dit maakt je sieradenprojecten extra spannend. 

Begin je sieraden met een krulkraal en een kraalafdekking

Een goede tip bij het maken van een sieraad is om een krimpkraal te gebruiken. En dit geldt voor een halsketting, enkelketting of armband die je maakt. Om specifieker te zijn, moet u de krimpkraal aan het uiteinde van de draad bevestigen. Druk de krimprups vervolgens helemaal strak en stevig aan de draad vast. Het beste is om een universele tang te gebruiken. Ze maken het extra makkelijk om mee te werken. Vervolgens kun je je sieraden ontwerpen met kralen of andere hangers naar keuze. 

Als u denkt dat het er niet mooi uitziet bij een krimpkraal, kunt u een krimpkraalafdekking met lus rond de krimpkraal gebruiken. Hierdoor wordt de krimprups verborgen. Dit betekent ook dat de kralen op je sieraad niet van de draad kunnen vallen.

Als je je sieraden hebt afgewerkt met kralen of andere hangers, kun je hetzelfde doen aan het andere uiteinde van de draad. Zo geef je je sieraden een mooie finishing touch. 

Waarom je geen sieraden kunt maken zonder kraaltjes te crimpen

Het maakt niet uit met welke sieraden je gaat maken, je kunt een crimpkraal gebruiken om hem mee te sluiten. Je kunt deze sluiting ook makkelijker aan de sieraden bevestigen, omdat je dan de kralen of de verschillende hangers die je hebt gebruikt om de sieraden te maken nog makkelijker kunt bedienen. 

Plan je een creatieve dag in de kinderopvang, op school of thuis met het gezin en creëer je je eigen unieke sieraden? Dan heb je waarschijnlijk wat crimpkralen nodig als je ze nog niet hebt gekocht. Dit maakt het project makkelijker en leuker, omdat er plotseling niemand kralen op de draad hoeft te leggen.

We verkopen een breed scala aan krimpkralen.

Bij Creativ Company werken we er voortdurend aan om je favoriete hobbywinkel te worden, zowel wanneer je online winkelt als wanneer je ons bezoekt in onze fysieke hobbywinkel. Onze inkopers zijn daarom gericht op het aanbieden van een breed scala aan individuele productgroepen, zodat u altijd vindt wat u zoekt. Dit betekent ook dat we een breed scala aan krimpkralen en krimpkraalafdekkingen verkopen, zowel in de winkel als in onze fysieke hobbywinkel.

Er zijn belastingen van verschillende krimpkralen en krimprupsafdekkingen op de markt. Hier hebben we zorgvuldig de producten geselecteerd waarvan we denken dat ze de beste kwaliteit en prijs voor u zijn. We hebben ook de varianten gekozen die het beste aansluiten bij jouw behoeften, of het nu gaat om het maken van sieraden of kerstdecoraties voor de kerstboom. We hebben verschillende mogelijkheden voor u samengesteld, zodat u altijd kunt kiezen wat het beste bij u past. 

Doe inspiratie op voor sieraden met crimpkralen

Inspiratie nodig voor wat je met een crimpkraal kunt doen? Hoewel je misschien zelf een idee hebt van hoe je een ketting of kerstbal voor de boom wilt maken, kan het leuk zijn om te zien wat anderen hebben gedaan. Dit kan snel inspiratie bieden voor hoe je met je eigen project je eigen doel kunt bereiken.

In onze ideeëncatalogus vind je verschillende ideeën over wat voor soort kralensieraden en kerstdecoraties je kunt maken. Ze maken allemaal gebruik van crimpkralen en crimpkralen, zodat je kunt zien hoe je je creatieve project een mooie en elegante afwerking kunt geven. 

Je kunt onze leuke en spannende ideeëncatalogus op twee verschillende manieren openen. Ofwel klikt u op het menu-item 'Creatieve ideeën' en selecteert u vervolgens bijvoorbeeld 'Sieraden maken'. 

Het is ook een goed idee om krimpkralen of sieraden in het zoekveld te schrijven. Hier vindt u verschillende suggesties waarop u kunt klikken, afhankelijk van wat u interessant vindt om te doen. 

Hulp bij het vinden van de juiste krimpkralen

Weet u niet zeker welke krimpkralen of krimpkraalafdekkingen u moet kiezen? Of welke variant past bij de draad die u al hebt? Wij kunnen u daarbij zeker helpen. Neem daarom gerust contact op met onze competente en servicegerichte klantenservice. Hier staan we klaar om je te helpen eventuele vragen over onze producten hier in de winkel te beantwoorden. Mocht je nog vragen hebben over de levering, retourzendingen of andere zaken, dan kunnen we je natuurlijk ook helpen.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice op +45 96 13 30 10 of direct een e-mail sturen naar mail@cchobby.dk. Je bent ook altijd van harte welkom in onze mooie hobbywinkel in Holstebro. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je kennis te laten maken met ons spannende assortiment hobbymateriaal. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present