Kraalstaafjes

Met nietstiften kun je zelfgemaakte oorbellen en bedels maken. Ons assortiment omvat nietstiften en ketelstiften voor het maken van sieraden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten nietstiften.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je eigen sieraden met hoofdspelden en andere bevindingen

Je eigen sieraden maken kan een heel leuk en gezellig project zijn. Je kunt veel verschillende uitrustingen kopen om thuis je eigen professionele sieradenatelier te maken. Het is eenvoudig om sieraden te maken door kralen aan een elastische draad te rijgen, maar er zijn nog veel meer apparaten die sieraden veel leuker maken.

Voor het maken van sieraden heb je een verscheidenheid aan kralen, bedels en veel verschillende gereedschappen nodig. De uitrusting die je nodig hebt, hangt ook af van de sieraden die je wilt maken. Je kunt oorbellen, armbanden en halskettingen maken. En ze kunnen op veel verschillende manieren worden gemaakt. Je kunt precies de sieraden ontwerpen die je wilt of waar je van droomt.

Wat belangrijk is bij het maken van sieraden zijn hoofdspelden of bevindingen. Deze zijn handig als je zelfgemaakte bedels en oorbellen wilt maken. Er zijn verschillende soorten bevindingen, waaronder kop-, kogel- en oogpennen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren plus goud of zilver en in verschillende maten. Als je werkt met hoofdspelden of andere soorten bevindingen, moet je de speld met een tang vormen als je kralen hebt toegevoegd om je zelfgemaakte bedel te maken. Je zelfgemaakte bedel kan worden gebruikt voor oorbellen, halskettingen of armbanden.

Kop-, kogel- en oogbouten

Zoals gezegd zijn er verschillende soorten bevindingen.  Ze worden allemaal op dezelfde manier gebruikt, maar zien er anders uit. De koppennen hebben een rond, plat uiteinde in de vorm van een kleine plaat die voorkomt dat de kraal van de pen valt. Het platte uiteinde is moeilijk te zien als de kralen aan de pen zijn bevestigd. Dit is ideaal als je een heel eenvoudig sieraad wilt maken.

De bevindingen van de balpennen hebben een bal aan de punt die eruitziet als een klein kraaltje. Oogspelden hebben, zoals je van de naam hebt geraden, een klein 'oogje' aan de punt van de speld om de kraal op zijn plaats te houden. Al deze vondsten kunnen worden gebruikt om sieraden te maken. Kies gewoon degene die het beste bij uw project past.

De verschillende bevindingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en verpakkingsmaten. Er zijn kleinere verpakkingen voor mensen die slechts een paar sieraden willen maken en grotere voor mensen die veel sieraden willen maken. Als je eenmaal je eigen sieraden begint te maken, kan het lastig zijn om te stoppen.

Maak zelfgemaakte cadeaus voor verjaardagen en Kerstmis

Zelfgemaakte sieraden zijn uniek en speciaal. Ze zijn niet iets wat je gewoon in elke winkel kunt kopen. Iedereen in het gezin kan zelf sieraden maken. Kinderen en volwassenen kunnen spelen met kralen en het maken van leuke en mooie sieraden. De apparatuur die wordt gebruikt voor de productie van sieraden kan altijd worden aangepast aan de leeftijdsgroep waarmee wordt gewerkt. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudige kettingen maken met kralen en een elastisch koord. Dit is een activiteit die iedereen in het gezin kan uitproberen. Gebruik veel mooie kralen in verschillende maten en kleuren en je zult zeker mooie sieraden maken.

Als je de voorkeur geeft aan de professionelere vorm van sieraden maken, kun je hoofdspelden, balpennen en tangen kopen om je eigen bedels te maken.

Of je hem nu maakt met hoofdspelden of een elastisch koord, zelfgemaakte sieraden zijn het perfecte cadeau-idee. Als je een zelfgemaakt sieraad koopt, heb je een uniek product dat niemand anders heeft. Het is een geweldig verjaardagscadeau of kerstcadeau. Je kunt ook je eigen cadeaudoosjes maken waarin je de sieraden kunt verpakken. 

Creëer je eigen bedels

Charms kunnen worden gebruikt om veel verschillende soorten sieraden te maken. Je kunt oorbellen, armbanden en halskettingen maken. Je kunt eenvoudige stukken maken met één bedel, of je kunt verschillende soorten bedels aan hetzelfde stuk toevoegen. Je kunt ook een sieradenserie maken die bestaat uit een paar oorbellen, een halsketting en een armband. Dan heb je je eigen unieke sieradenset.

Je kunt bedels kopen om sieraden van te maken, maar je kunt ook je eigen bedels maken. Om je eigen bedels te maken, heb je een speld, een speld of een balpen nodig. Je hebt ook wat kralen nodig. Daarnaast heb je wat tools nodig om de vind- of hoofdspeld te buigen, zodat hij een bedel kan worden. Je kunt hiervoor een tang gebruiken. Je kunt tangen kopen die speciaal zijn ontworpen voor het maken van sieraden.

Om je zelfgemaakte bedel te maken, plaats je een kraal op de pin. Als je meer kralen wilt toevoegen, voeg je ze gewoon aan de pin toe. Het hangt allemaal af van de look die je nastreeft. Als je het gewenste aantal kralen hebt geplaatst, buig je de speld en draai je hem om een oog te vormen, zodat je hem bijvoorbeeld aan een ketting kunt bevestigen. Snijd tot slot de rest van de steel af met een draadknipper. Heb je nog meer inspiratie nodig voor het maken van sieraden? Lees dan onze uitgebreide ideeëncatalogus voor meer ideeën over wat je kunt maken voor je volgende knutselproject.

Een rijkdom aan apparatuur voor het maken van sieraden

Er is iets heel bijzonders en fascinerends aan het maken van je eigen sieraden. Er zijn geen grenzen aan het soort mooie en unieke stukken dat je in je eigen huis kunt maken. Je kunt een breed scala aan gereedschappen krijgen om sieraden te maken waarmee je stukken kunt maken die er extreem professioneel uitzien.

Als je je eigen sieraden maakt, kun je precies de look creëren die jij wilt. Je kunt bijvoorbeeld een ketting maken met een leren koord of een ketting. Voeg een zelfgemaakte bedel toe en je hebt een uniek sieraad. Je kunt ook tools krijgen om je eigen oorbellen, broches of armbanden te maken. Gebruik gewoon je fantasie en je zult verrast zijn hoeveel ideeën je kunt bedenken. Natuurlijk zijn kralen een belangrijk onderdeel van het maken van sieraden. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Er is zeker iets dat bij uw smaak past.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present