Haarspelden, baretten en haarbanden

Versier je kapsel met je eigen ontworpen elastieken en haarclips. We hebben een reeks neutrale hangers en haarspelden die je kunt gebruiken om je eigen haaraccessoires te maken. Kies uit verschillende haaraccessoires, zoals haarelastieken, haarklemmen, haarspelden, sierspelden en haarclips.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je klaar voor overdag of een feestje met haarspeldjes en elastiekjes.

Een geschikte haarversiering voor alle situaties en verschillende leeftijden is perfect als je haar uitsteekt of als je er gestyled wilt uitzien.

Hier bij Creativ Company verkopen we een uitgebreid assortiment haardecoraties, zoals haarspeldjes, haarelastiekjes, haarspeldjes en klikclips. Alle producten zijn bedoeld als haardecoratie of als een praktische manier om je haar te behandelen.

De haardecoratie in de webshop is gemaakt van een groot aantal materialen, waaronder zowel plastic als metalen voorwerpen. Elk item ziet er eenvoudig uit, waardoor het discreet is als het wordt gebruikt zoals het is. Maar vanwege hun neutrale design zijn ze ook perfect om te decoreren. Dat betekent dat je je haardecoraties kunt personaliseren en er precies zo kunt laten uitzien als je wilt.

Als je op zoek bent naar een specifiek type haardecoratie, maar je hebt het niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op om te zien of het iets is dat we voor je kunnen krijgen.

Haarklemmen voor kinderen en volwassenen

We verkiezen niet een bepaalde leeftijd van klanten boven een andere. U bent van harte welkom om onze klant te zijn, ongeacht uw leeftijd. Haarspelden en andere haardecoraties zijn perfect voor alle leeftijden en wij willen de plek zijn waar je precies de haarclip of klauwklem vindt die je wilt.

Als je volwassen bent en je wilt je eigen baretten versieren, kun je dat eenvoudig doen door een of meer baretten te kopen en vervolgens de decoratieartikelen te kopen die je apart wilt gebruiken. Kinderen kunnen ook gemakkelijk artikelen uit ons assortiment halen en ze zijn ook meer dan welkom om hun haardecoratie te personaliseren. Het kan echter nodig zijn dat ze hulp krijgen van een volwassene, omdat het nodig is dat een volwassene de producten koopt.

Wij staan klaar om u te adviseren en u kunt telefonisch of schriftelijk contact met ons opnemen. Of bezoek onze fysieke winkel in Holstebro.

Schattige en neutrale haarelastiekjes

Haarelastiekjes zijn typisch voor meisjes, omdat ze meestal langer haar hebben. Niemand zegt echter dat een jongen geen neutrale haarband kan gebruiken als hij middellang haar heeft. Een haarband kan zowel mooi zijn als voorkomen dat je kind haar in de ogen krijgt.

Haarelastiekjes kunnen ook eenvoudig worden gebruikt als onderdeel van een kostuum als het een vlinder is of een ander dier met voelsprieten. Een goed alternatief voor de haarelastieken in onze winkel zijn rendieren of een strook grote, kleurrijke bloemen die je alleen zelf kunt maken of zelf kunt versieren.

Omdat de elastiekjes een schattig of neutraal design hebben, kun je ze voor allerlei verschillende dingen gebruiken. Je kunt eenvoudig een meisjesachtige haarband kopen en deze gewoon schilderen of versieren, zodat je de originele kleur niet meer ziet. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en je kunt waarschijnlijk nog veel meer ideeën bedenken over wat je met de haardecoraties uit onze webshop kunt doen.

Haarversiering in neutrale kleuren

Als het gaat om alle haardecoratie in de webshop, kun je dingen gebruiken zoals ze zijn of ze aanpassen door ze te versieren. We leggen veel nadruk op creatieve dingen en daarom is het belangrijk voor ons om een goede selectie neutrale haardecoraties te hebben die je kunt personaliseren om precies te zijn zoals je wilt.

Er zijn neutrale haarversieringen, zoals eenvoudige witte haarelastiekjes, eenvoudige haarspeldjes met een metaal/zilvergrijze look en zwarte haarelastiekjes. Maar je kunt ook haarelastieken vinden in felle kleuren, zoals rood, roze, blauw, groen en paars, net zoals je ook haarclips kunt vinden in eenvoudige, stijlvolle kleuren met een geavanceerd design.

Of je nu houdt van eenvoudig, neutraal of kleurrijk, dat bepaal je helemaal zelf. Als je een beetje van alles hebt, kun je 'n' matchen. Je kunt haardecoraties kopen die je zelf versiert, en een paar die je zo gebruikt. Haardecoraties met een stijlvol en eenvoudig design zijn perfect voor als je thuis ontspant, terwijl de kleurrijke, geavanceerde en gedetailleerde haardecoratie ideaal is voor feestjes.

Onze ideeëncatalogus barst van de goede ideeën

We hebben al een aantal ideeën genoemd in het bovenstaande deel, maar als u die delen niet hebt gelezen of als u gewoon meer ideeën wilt, kunt u hier gerust achterover leunen en meer inspiratie opdoen. Onze ideeëncatalogus barst van de geweldige ideeën en u kunt zelf kiezen of u de instructies stap voor stap volgt of dat u uw eigen alternatieven wilt verkennen.

Onze ideeëncatalogus is bedoeld als een waardevolle bron om creativiteit aan te wakkeren. Onze passie voor creatieve hobby's en doe-het-zelf is in volle gang en we kunnen niet wachten om deze kennis met je te delen.

Onze ideeëncatalogus kent verschillende benaderingen. U kunt:

  • Zoek een specifiek product in het zoekveld en kies er dan voor om de ideeën te bekijken.
  • Klik op de ideeëncatalogus en blader handmatig door de subcategorieën.
  • Laat je inspireren door specifieke ideeën voor elk product op de productpagina.

In onze ideeëncatalogus vindt u inspiratie voor het gebruik van haarclips, haarelastieken , haarklemmen en  klikclips.

Help je kind met het maken van zijn eigen haarclips en elastiekjes

Omdat kinderen niet altijd veilig zijn als ze met dingen omgaan en misschien ook niet erg voorzichtig zijn, kan het een goed idee zijn om je kind te helpen bij het maken van zijn eigen haarclips en elastiekjes.

Voor veel ideeën in onze ideeëncatalogus is lijm of andere lijm nodig. En omdat er gemakkelijk geknoei kan ontstaan, kun je je kind helpen met het opplakken van de decoraties. Zorg er in ieder geval voor dat je dichtbij bent, zodat je klaar bent om in te stappen als je kind hulp nodig heeft. Met een beetje hulp kunnen kinderen dezelfde dingen doen als volwassenen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present