Letterkralen

Letterkralen voor zelfgemaakte sieraden, kindersieraden en creatief spel. Hier vind je een ruime keuze aan letterkralen van plastic, hout, enz. Kies uit veel verschillende kleuren, oppervlakken en maten.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Letterkralen kunnen zowel praktisch als leuk worden gebruikt

Of je nu een kind, volwassene of tiener bent, je kunt nog steeds plezier hebben met letterkralen. In tegenstelling tot gewone kralen kun je met de letterkralen kleine berichten schrijven op alles wat je maakt.

Veel kralen hebben een gat in het midden, zodat je ze aan touwtjes, draad of iets kleins kunt rijgen om door het gat te gaan. Er is een verschil in de grootte van de gaatjes in elk type kraal, maar je kunt de grootte van de gaatjes onder de naam van elk product zien. Veel letterkralen hebben een gatgrootte van 3 millimeter, maar je kunt ook letterkralen vinden met een gatgrootte van bijvoorbeeld 1,2 millimeter.

De grootte van de gaten op elke kraal is vrij groot, omdat dit kan bepalen of de kralen kunnen worden gebruikt voor wat je bedoeld hebt. Kralen met een zeer kleine opening kunnen alleen worden gebruikt door ze op een naaigaren te rijgen, terwijl kralen met een grotere opening aan een draad kunnen worden bevestigd.                           

Waar je de letterkralen ook voor wilt gebruiken, we hopen dat je op onze website vindt wat je zoekt. Zo niet, dan horen we graag van je en kijken we of dit iets is dat we voor je kunnen krijgen.

Ruime keuze aan kralen met letters, tekens en cijfers

Ons assortiment kralen met letters biedt kralen in zowel plastic als metaal. Soms vind je ook kralen in andere materialen. U kunt het materiaal voor elk product bekijken door erop te klikken en onder specificaties te kijken.

Het assortiment bevat veel verschillende kralen. Naast de afmetingen en het materiaal zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende vormen (rond of vierkant) en in effen of veelkleurig. Sommige kralen in veelkleurige sets hebben meerdere kleuren op elke kraal, terwijl sommige letters voor andere veelkleurige sets in specifieke kleuren zijn.

Letterkralen van kunststof kunnen verschillende looks hebben en zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met een zilver- of goudkleurig oppervlak. Een materiaal dat vaak wordt gebruikt om plastic kralen te maken, is acryl. Acryl is zowel licht als goedkoop en is vaak semi-transparant, wat mooie effecten kan geven aan zelfgemaakte sieraden of decoraties.

Houd er rekening mee dat veel van de letterkralensets zonder de Deense letters ❑, Ø en Å zijn. Aangezien de meeste fabrikanten van producten zoals letterkralen uit het buitenland komen, is het logisch dat ze gebaseerd zijn op het Engelse alfabet, dat alleen tot Z gaat.

Wat kun je doen met letterkralen?

Het meest voor de hand liggende is dat kralen met letters erop waarschijnlijk zelfgemaakte sieraden zijn. Dit is een fascinerend en gezellig proces, waarbij je een prachtige armband of ander sieraad hebt dat jij of een geliefde kan dragen.

Maar dat is niet het enige wat je met letterkralen kunt doen, en een paar voor de hand liggende ideeën zijn de kralen gebruiken als versiering of als onderdeel van het spel. Kinderen die oud genoeg zijn om de kralen niet in hun mond te stoppen, kunnen proberen de kralen te gebruiken om te leren spellen. Dit is vooral geschikt als het kind net naar school is gegaan.

De kralen kunnen voor veel verschillende dingen worden gebruikt en sommige niet zo voor de hand liggende ideeën zijn om vierkante kralen met letters te gebruiken als letterspel. Het idee is voor de hand liggend, want de vierkante letterkralen lijken sterk op de dobbelstenen die bij de letterbus worden geleverd. Een ander idee is dat de kralen kunnen worden gebruikt door mensen die graag duinen en draken spelen, wat vaak wordt afgekort tot D&D. Omdat kleine vierkante voorwerpen als kubussen kunnen worden gebruikt, zijn ze ideaal voor spelletjes.

Als je specifieke ideeën wilt zien over waarvoor en hoe je letterkralen kunt gebruiken, kun je onze ideeëncatalogus raadplegen .

De voordelen van het maken van dingen zoals zelfgemaakte sieraden

Armbanden met gewone kralen zijn prachtig op zichzelf, maar een armband met kralen met letters erop kan zowel praktisch als mooi zijn. Als je een persoonlijke armband hebt, kun je een klein berichtje of een statement op de armband schrijven, maar je kunt ook je eigen naam op de armband schrijven. Als je armband zowel uniek als opvallend is, zal niemand twijfelen aan wie het is.

Als je je eigen sieraden met kralen maakt, kun je zelf bepalen wat de diameter en lengte van de sieraden moeten zijn en hoe ze eruit moeten zien en wat ze moeten zeggen. Als je de armband zo maakt dat je de kralen kunt verwijderen en wat andere kunt toevoegen, kun je de uitspraak of het woord eenvoudig wijzigen wanneer je maar wilt.

Als je een kant-en-klare armband of andere sieraden met kralen koopt, ben je afhankelijk van een specifieke look en een vaste maat en prijs, maar als je je eigen armband maakt, kun je geld besparen, omdat zelfgemaakte armbanden heel eenvoudig en betaalbaar zijn.

Creativ Company – een bedrijf met passie, aandacht en zorg

Onze bedrijfsnaam is gebaseerd op de Engelse woorden 'creatief' en 'bedrijf' en om ons te onderscheiden van de massa hebben we ervoor gekozen om onze naam als Creativ Company te spellen. We zijn niet bang om een beetje op te vallen en ons te richten op de creatieve aspecten. Door Creativ op deze manier te spellen, stimuleert het de Deense uitspraak, maar is het nog steeds internationaal herkenbaar.

We hebben een grote passie voor creatieve dingen en prachtige hobby's, en we steken ons hart en onze geest in de dingen die we als bedrijf doen. Aandacht voor zowel klanten als collega's schittert in ons dagelijks werk en we geven om meer dan alleen het verkopen van producten. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met uw producten en dat u er veel profijt van hebt.

We vinden het geweldig als onze klanten hun eindresultaten en lopende doe-het-zelfprojecten met ons delen, dus post gerust op Instagram, waar je ons kunt taggen of de hashtag #cchobbykunt gebruiken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present