Houten kralen

Houten kralen zijn geschikt voor armbanden, halskettingen en andere soorten sieraden. Bekijk ons uitgebreide assortiment houten kralen in een breed scala aan vormen en kleuren. Shop kleuren afzonderlijk of als kralenmix met verschillende kleuren. Houten kralen zijn ook verkrijgbaar in hun natuurlijke kleur.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Houten kralen voor al je creatieve projecten

Beads bestaan al millennia en blijven populair bij hobbyliefhebbers over de hele wereld voor verschillende creatieve projecten. Kralen in allerlei materialen kunnen zowel voor het maken van sieraden als voor het decoreren van je huis worden gebruikt, maar er gaat niets boven de klassieke houten kralen als het gaat om het creëren van een mooie warme uitstraling met veel stijl en kleur.

Daarom hebben we hier op deze pagina onze brede selectie houten kralen samengesteld, die je kunt gebruiken als onderdeel van je creatieve projecten. Het kan gaan om het maken van sieraden en decoraties voor kerst en andere feestdagen, of om een heleboel andere projecten die mooie kralen in een geschikte kleur kunnen gebruiken.

Met houten kralen gaat het erom creatief te zijn en met ons brede assortiment kralen in verschillende vormen, kleuren en maten vind je zeker een aantal houten kralen die bij je project passen.

Je kunt bijvoorbeeld een grote emmer kopen met een houtparelmix: een rijkdom aan kralen in verschillende kleuren en vormen. Je kunt de klassieke ronde kralen ook zonder kleur kopen. Ze zijn decoratief als ze zijn, maar je kunt ze ook eenvoudig zelf beschilderen en versieren.

We hebben een ruime selectie kralen voor je creatieve projecten, kunstwerken of het maken van zelfgemaakte sieraden. 

Als je graag je eigen sieraden maakt, kun je houten kralen in allerlei projecten gebruiken. Onze houten kralen hebben, net als andere kralen, een gat in het midden, zodat je ze eenvoudig aan een touwtje of draad kunt bevestigen.

Zo kun je een heel collier met houten kralen maken, of een paar om decoratieve kleurrijke elementen aan een collier toe te voegen. Je kunt onze ruwe, ongekleurde houten kralen gebruiken om een natuurlijke look te creëren, of je kunt kiezen voor kralen in een mooie kleur zoals rood. Met de ruwe, kleurloze kralen kun je ze ook zelf versieren als je een heel speciale kleur hebt die je aan je sieraden wilt toevoegen.

We verkopen ook houten kralenmixen met kralen in veel verschillende vormen en kleuren. Je hoeft dus niet overal een ketting van dezelfde ronde kralen in dezelfde kleur te maken. Met een mix van houten kralen kun je de kralen aan je halsketting variëren en de ketting versieren met ronde, driehoekige, langwerpige en gegroefde kralen en nog veel meer, terwijl je ook de grootte en kleur van de kralen kunt variëren. 

Je hebt dus veel geweldige opties om je sieraden creatief te maken als je houten kralen koopt uit onze selectie op deze pagina. De kralen zijn ideaal om aan een mooie halsketting te dragen, maar ze kunnen ook worden gebruikt als mooie onderdelen van een armband of zelfs als oorbel.

Houten kralen zijn ook een leuke manier voor kinderen om hun eigen sieraden te maken. Houten kralen zijn heel kindvriendelijk, omdat de meeste oudere kinderen de kralen gemakkelijk aan een sieradenkoord kunnen bevestigen. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen sieraden te maken met kralen in verschillende kleuren en ze dragen graag hun eigen prachtige handgemaakte sieraden als het project is afgerond. Een sieradenproject met de mooie, veelkleurige houten kralen is een voor de hand liggende keuze voor een zondagsactiviteit met alle kinderen die graag creatief bezig zijn.

De mogelijkheden met houten kralen zijn talrijk en het is een geweldige manier om persoonlijke en mooie sieraden te maken die veel pit geven en de dagelijkse outfit van zowel jou als je kind stylen.

Vele varianten met houten kralen en houten kralenmix in verschillende kleuren

Houten kralen en mengsels zijn ideaal voor sieraden, maar dat betekent niet dat je ze niet voor veel andere dingen kunt gebruiken. De mooie vormen en kleuren van de kralen zijn ideaal om te gebruiken in verschillende decoraties en andere creatieve projecten.

Je kunt bijvoorbeeld een mooie, met kraaltjes versierde mobiel voor de kinderkamer maken, of je kunt de houten kraaltjes gebruiken om een uniek hangertje voor je huis te maken. met andere decoratie-elementen kun je de papa's aan verschillende touwtjes ophangen en zo mooie decoraties maken die je bijvoorbeeld aan kasten of haken kunt ophangen.

De kleine ronde vormen hoeven ook niet aan een touwtje te hangen. Je kunt ook houten kralen gebruiken als ogen op je kleine figuurtjes, of ze op andere projecten plakken waar ze in passen en hun mooie vormen en kleuren toevoegen.

Met een emmer gemengde houten kralenmix in de kast zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om creatief zijn. Je zult snel ontdekken voor hoeveel dingen je houten kralen kunt gebruiken als je ze eenmaal in je projecten hebt gebruikt.

Doe veel inspiratie op voor je volgende project met houten kralen

Een goede selectie van houten kralen is een must voor elke creatieve ziel die graag zelf sieraden maakt en zelf andere mooie items maakt. Met houten kralen heb je een schat aan opties en het draait allemaal om aan de slag gaan met alle mooie kleuren en vormen.

U kunt er ook voor kiezen om onze ideeëncatalogus te bekijken voordat u aan de slag gaat. Het bevat een schat aan verschillende ideeën voor spannende projecten die je kunt uitvoeren als je de creatieve drang krijgt. Daar vind je ideeën voor het maken van sieraden met houten kralen en ideeën voor creatieve decoraties voor Kerstmis, andere feestdagen en de rest van het jaar.

In onze ideeëncatalogus vind je altijd een nieuw idee als je wat inspiratie nodig hebt om aan de slag te gaan. Alle projecten worden ook geleverd met gedetailleerde schriftelijke instructies, zodat iedereen de kans heeft om deel te nemen, ongeacht zijn of haar ervaring.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present