Draad, inclusief zilverdraad en metaaldraad

Ruime keuze aan zilver- en metaaldraden en draad voor zelfgemaakte sieraden. Hier vind je sieradendraad, zilverdraad, koperdraad, sterling zilverdraad en geheugendraad. Kies uit sieradendraad in veel verschillende kleuren en diktes.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je eigen prachtige sieraden

Er gaat niets boven mooie sieraden als het gaat om het elegant en persoonlijk maken van je outfit. Sieraden voegen karakter toe, dus het is niet verwonderlijk dat veel mensen het elke dag dragen.

Daarom gebruik je waarschijnlijk ook vaak sieraden. Maar wat doe je als je niet kunt vinden wat je zoekt in de sieradenselectie van de winkel? Als je een persoonlijke stijl wilt creëren die bij je past, is het mogelijk dat de selectie in de winkel je niet aanspreekt. Daarom moet je proberen je eigen sieraden te maken. Door je eigen mooie ontwerpen te maken, kun je een aantal stukken maken die perfect passen bij jou en al je favoriete kleuren, enz.

Je kunt ook beginnen met het maken van je eigen sieraden als je mooie en stijlvolle sieraden voor een goede prijs wilt, of sieraden maken als je niet anders kunt dan creatief te zijn.

Er zijn veel goede redenen om sieraden te maken, maar wat je motief ook is, je moet natuurlijk de juiste materialen hebben om aan de slag te gaan. Verschillende soorten draad zijn essentieel voor alles, van oorsieraden tot haarbanden en halskettingen, en elk sieradenproject begint daarom met het kiezen van een goede draad die het hele sieraad bij elkaar houdt.

Daarom hebben we op deze pagina een breed scala aan draden voor je sieradenproject samengesteld. Hier vind je dikke metalen draden, elegante zilveren draden, praktische sieradendraad, sterke sieradendraad en nog veel meer, zodat je altijd een draad kunt vinden die bij je project past.

Stijlvolle zilveren draad voor je sieraden

Wil je helemaal meegaan in het maken van prachtige en stijlvolle sieraden die eenvoudig passen bij de kwaliteit en het design van onze sieraden, kies dan voor een prachtige zilveren draad. Zilverdraad is een metaaldraad dat zilverkleurig is, zodat je een mooi en glanzend oppervlak krijgt dat perfect is voor sieraden.

Zilverdraad is ook gemakkelijk te vormen en het is een sterk materiaal. Je kunt bijvoorbeeld zilverdraad gebruiken voor je oorsieraden, omdat het draad kan worden gebruikt om kralen of iets dergelijks op te hangen. Hier glanst de prachtige zilveren kleur van de draad door, waardoor de sieraden een elegante look krijgen.

Je kunt ook mooie ringen maken met zilverdraad of de mooie draad gebruiken om leren armbanden en nog veel meer te versieren. Er zijn zoveel opties als je zilverdraad gebruikt en daarom is het geweldig om er een paar op voorraad te hebben als je graag je eigen sieraden maakt.

Sterke draad voor sterke sieraden

Sieraden hebben veel goede eigenschappen als het gaat om het maken van sieraden. Sieraden zijn in de eerste plaats flexibel en dus eenvoudig om mee te werken. Je kunt de draad dus op precies dezelfde manier gebruiken als normaal naaigaren. Daarom is de draad van sieraden makkelijk door kleine gaatjes te halen en is het eenvoudig om met de zeer kleine details om te gaan.

Daarnaast is de draad van sieraden een sterke draad. Je kunt een armband natuurlijk niet naaien met normaal naaigaren als je een sieraad wilt dat lang meegaat, omdat naaigaren gewoon niet sterk genoeg is. Maar de draad van sieraden is sterk en daarom kunnen de details van je armbanden en soortgelijke sieraden gemakkelijk bij elkaar worden gehouden, zelfs als ze tijdens het dagelijks gebruik verschillende vormen van belasting hebben.

Sieraden zijn daarom een geweldige keuze voor je sieradenprojecten, omdat je een flexibele draad nodig hebt die je eenvoudig kunt naaien, maar die je tegelijkertijd voor een beetje van alles kunt gebruiken. Voor dit soort projecten kun je geen dikker metaaldraad of zilverdraad gebruiken omdat ze te stijf zijn om de kleine details te verwerken.

Sieradendraad is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Sieradendraad is een ander handig product voor het maken van sieraden. Sieradendraad heeft meestal dezelfde dikte als metaaldraad en zilverdraad, maar verschilt nog steeds van metaaldraad. Sieradendraad bestaat uit veel kleine, enkele strengen die gedraaid zijn, terwijl metaal- of zilverdraad slechts één strengen is.

Daarom is draad een geweldige keuze voor een project waarvoor draad nodig is die kan worden gebogen en gevormd tot een stevige vorm, zoals oorsieraden. Maar wat gebeurt er als u een flexibelere draad wilt die dezelfde sterkte heeft als metaaldraad?

Sieradendraad is hier de perfecte keuze, omdat de vele afzonderlijke strengen de sieradendraad sterk maken, terwijl de constructie van de vele afzonderlijke strengen betekent dat een sieradendraad flexibel is als een koord of touw.

Dit is een voordeel als je bijvoorbeeld een ketting of armband wilt maken en je wilt dat de sieraden worden gevormd op basis van je pols of hals, omdat dit een natuurlijkere look creëert. Ook in andere projecten waar je dezelfde eigenschappen nodig hebt, is sieradendraad de veilige keuze.

Daarom kun je sieradendraad voor veel verschillende doeleinden gebruiken en is het altijd een goed idee om een rolletje sieradendraad thuis te houden als je graag je eigen sieraden maakt.

Vind goede ideeën voor je volgende sieradenproject

Als je je eigen sieraden wilt maken of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen in het sieraden maken, kun je altijd onze catalogus met ideeën raadplegen. Hier hebben we een heleboel spannende en leuke projecten verzameld waar je aan kunt beginnen.

Je vindt projecten voor allerlei soorten sieraden en daarom vind je zeker ook een geweldig idee dat precies past bij het soort sieraad dat je wilt maken. Je vindt er een heleboel ideeën voor oorbellen, halskettingen, armbanden, hoofdbanden en nog veel meer.

Alle projecten bevatten gedetailleerde gidsen over wat je moet doen om het stuk te maken en je ontvangt ook een boodschappenlijstje zodat je snel en eenvoudig aan het project kunt beginnen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present