Ansichtkaarten

Mooie effen kaarten van kwaliteitspapier met een mooie structuur en envelop in bijpassende kleuren. Kies uit kaart-/enveloppesets in tal van aantrekkelijke kleuren.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je eigen uitnodigingen, wenskaarten en andere dingen met kaart

Effen papier is niet geschikt voor het maken van kaarten, omdat het te dun en te slappe vorm heeft om op te staan, zelfs nadat je het hebt omgevouwen. Kies daarom voor een kaart. Printer- en kopieerpapier weegt doorgaans slechts 80 gram, maar u kunt ook printer- en kopieerpapier van 90 gram en meer kopen. Sommige printers en kopieerapparaten zijn niet geschikt voor zeer zwaar papier/karton.

Kartons worden gemaakt van een dikker papier dat karton wordt genoemd en dat doorgaans 170 gram per vierkante meter (gsm) weegt. Hier in onze webshop zijn onze effen kaarten meestal gemaakt van 220 gsm-kaart en zijn ze daarom te dik voor gewone printers en kopieerapparaten. - Reden te meer om je eigen kaarten te maken en ze met de hand te versieren, want je kunt ze niet uitknijpen op je printer thuis.

We hebben het je gemakkelijk gemaakt om je eigen kaarten te maken, omdat de kaarten op onze pagina al gevouwen worden geleverd. Zo ben je zeker van een scherpe, precieze vouw.

Het is net zo leuk om een zelfgemaakte kaart te maken, te geven en te ontvangen, omdat het laat zien dat de persoon die de kaart heeft gemaakt om de ontvanger en om creatieve dingen geeft.

Een grote, kleurrijke selectie van dubbele kaarten

We houden van doe-het-zelfprojecten, dus 'doe-het-zelf'. We zijn ook gek op het idee om creatieve dingen te maken waarvan iemand anders dan jij profiteert, en kaarten zijn de ultieme uiting hiervan. Het ontwerpen van je eigen kaart is een gezellige bezigheid waarmee je je persoonlijke creativiteit kunt uitdrukken.

Om het je gemakkelijk te maken om je eigen kaarten te ontwerpen, vind je hier in onze webshop blanco kaarten in het perfecte formaat voor de meeste gelegenheden. Ze zijn gemaakt van prachtige, effen kaarten. Je brengt af en toe wijzigingen aan in ons assortiment en soms heb je het geluk meerkleurige kaarten en kaarten met patronen te vinden.

Het voordeel van het bestellen van voorgevouwen kaarten is dat je die mooie, nette vouw niet zelf hoeft te perfectioneren.

We verkopen veel verschillende soorten kaarten en het is aan jou om ze te gebruiken voor uitnodigingen, plaatskaarten, om je felicitaties te sturen of voor iets anders.

Veel van de kaarten hebben een kleine textuur en je kunt ook verwachten dat de kaartenvoorraad van hoge kwaliteit is met een sterke kleur.

Inspiratie nodig voor het gebruik van kaarten?

Deze kaarten worden geleverd met enveloppen en zijn ontworpen om per traditionele post naar een gelukkige ontvanger te sturen. Maar je kunt ze ook op andere manieren gebruiken.

Als u onze voorgevouwen kaarten wilt gebruiken als uitnodiging voor een speciale gelegenheid, is het misschien een goed idee om na te denken over het soort envelop waarin u uw uitnodigingen wilt versturen. Onze ideeëncatalogus bevat veel creatieve ideeën voor de kaart zelf, maar we hebben ook ideeën met zowel kaarten als enveloppen. Als het creatieve idee zowel een kaart als een envelop bevat.

Als je meer informatie wilt over een specifiek idee, kun je op de ideepagina klikken om zowel de gids als de producten die je nodig hebt/kunt gebruiken te bekijken. Je kunt altijd mixen en matchen zoals je wilt. We hebben het je gemakkelijk gemaakt om de relevante producten direct vanaf de inspiratiepagina te kopen.

Voorbeelden van specifieke dingen die u kunt doen met een blanco kaart en enveloppe zijn:

  • Uitnodigingen voor bevestiging
  • Uitnodigingen voor een huwelijk
  • Uitnodigingen voor het kerstfeest
  • Wenskaarten voor verjaardagen, bruiloften, bevestigingen, nieuwe ouders, nieuwe baan, enz.
  • Kerstkaarten met een warme groet
  • Sets met bv. kaarten/enveloppen, plaatskaarten en tafeldecoraties

Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren door vele andere producten dan alleen kaarten met enveloppen op deze pagina. Als je een net gevouwen, stevige kaartvoorraad in een praktisch formaat combineert met een mooi motief, een lintje en mooie handschriften, kun je uiteindelijk mooie kaarten krijgen die de ontvanger nauwelijks kan weggooien.

Goed vakmanschap is op zich al een souvenir en in vergelijking met het kopen van een afgewerkte kaart die niet dezelfde sentimentele waarde heeft, kunnen zelfgemaakte kaarten de moeite waard zijn.

Maak je eigen kaarten en enveloppen

Je zou kunnen zeggen dat een blanco kaart en envelop het lege canvas is waarop je je afgewerkte kaart zult maken. Het biedt je talloze mogelijkheden om mooie, individuele en unieke kaarten te maken, zoals uitnodigingen, felicitatiekaarten en andere kaarten om speciale gelegenheden te markeren.

Je kunt ervoor kiezen om een vooraf gemaakte kaart te kopen waar je alleen een begroeting in hoeft te schrijven, of je kunt het allemaal vanaf nul doen. We hebben het je op deze pagina van onze webshop wat makkelijker gemaakt door een reeks aantrekkelijke producten aan te bieden die al in kaartformaat zijn, maar als je je kaarten liever helemaal van nul maakt, is er geen reden waarom je dat niet zou doen.

Het kan handig zijn om een nieuwe kaart te maken, omdat je dan precies de grootte en het formaat krijgt die je wilt, en je kunt ook kiezen uit al onze verschillende soorten en kleuren kaarten. We raden u aan om bij het kiezen van uw kaartvoorraad het gewicht licht te verhogen. Idealiter weegt de kaart meer dan 200 gsm. Probeer het echter niet te zwaar te maken, want dan kan het moeilijk worden om te buigen en er toch mooi uitzien.

Op deze pagina vind je een ruime keuze aan voorgevouwen kaarten in het formaat 10,5 x 15, wat overeenkomt met A6-formaat (10,5 x 14,8 cm). Omdat de kaarten op deze pagina omgevouwen zijn, komen ze in uitgeklapte toestand overeen met A4. Veel van de kaarten zijn effen van kleur en hebben een gewicht van 220 gsm. Maar als je de kaart die je zoekt niet kunt vinden, is het gemakkelijk om wat kaartvoorraad te kopen en misschien een snijmachine om je eigen kaart te maken.

Benodigdheden:

Als je je kaart in de juiste vorm hebt gesneden en gevouwen, ben je klaar om hem te versieren en erop te schrijven.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present