Tonnen en piñata

Bent u op zoek naar een ton om kapot te slaan op het lentekermis of een piñata voor feestpret? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alles wat je nodig hebt voor carnaval en feestjes vind je hier. Kies uit grote en kleine houten of kartonnen carnavalstonnen, stokken, kronen voor de carnavalskoning en -koningin en feestpiñata's. Je kunt ook kiezen voor een volledige carnavalsset met ton, kronen, ballonnen en slingers.

Tonnen en piñata
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Feestelijke Shrovetide decoraties

Shrovetide is een oude traditie in Denemarken en vierde oorspronkelijk dat de lente op komst was met kleurrijkere dagen in de natuur. In de loop der tijd is het kleurrijke aspect uitgebreid en de meeste mensen – kinderen, jongeren en ouderen – associëren Shrovetide met een grote dosis kleur in termen van decoraties en kostuums.

Als je niet zeker weet hoe je Shrovetide kunt versieren, hebben we deze pagina samengesteld met veel mooie Shrovetide-decoraties die je zelf kunt maken. Of je nu je eigen huis, sporthal, kleuterschool of school wilt inrichten, je vindt veel leuke inspiratie voor Shrovetide decoraties in onze ideeëncatalogus.

Het enige wat je hoeft te doen, is je geest openstellen, de tijd reserveren en je laten inspireren. Als je iets hebt gevonden wat je wilt uitproberen – alleen, met je kinderen of als grote groepsactiviteit in de kleuterschool of op school – klik dan gewoon op ideeën.

Op de pagina die je invoert, zie je welke materialen je nodig hebt om de decoraties zelf te maken. Tegelijkertijd krijgt u een stapsgewijze handleiding over hoe u dat precies thuis doet.

Shrovetide decoratie activiteiten voor iedereen

Met de kamer volledig ingericht voor Shrovetide is het podium klaar voor een knaller van een feestje. Als je een hal binnenstapt met streamers, maskers op de muren, versierde vaten, vlaggenbanners en veel andere creatieve dingen die je in het oog springen, word je nog meer aangemoedigd om mee te doen aan al het plezier in je kostuum. Dit geeft je de moed om de prachtige, zelfgemaakte kroon voor de kattenkoningin en kattenkoningin te winnen.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen dit waarderen. Er staan veel leuke voorbereidingen op stapel voordat het grote Shrovetide-feest begint. Dit komt omdat er veel unieke en decoratieve Shrovetide decoraties gemaakt moeten worden.

Je kunt Shrovetide-decoraties maken zoals je wilt. Kinderen en volwassenen kunnen figuren uit al hun favoriete universums toevoegen en er Shrovetide-decoraties van maken. Dat is de schoonheid van Shrovetide. Er zijn absoluut geen speciale eisen.

Gewoon genieten van een activiteit, zoals je eigen masker versieren. Je kunt hem versieren voor prinsessen met kleine steentjes en kralen. Veren kunnen eraan worden gelijmd om je als een kleine rode Indiaan te verkleden. Het masker kan ook gewoon zwart, rood of een andere kleur zijn die bij het kostuum past. Het kan allemaal.

Shrovetide ris en kamerdecoraties

Het hoogtepunt van een goed Shrovetide-feestje voor zowel kinderen als andere kinderlijke zielen is dat de kat uit het vat moet worden gegooid. Natuurlijk hebben we een grote selectie van verschillende vaten. We raden u aan om het vat ruim van tevoren te kopen. Dan kun je het nog decoratiever maken thuis, op de kleuterschool of op school.

Je kunt hem beschilderen, er figuren op plakken, glitters toevoegen en nog veel meer. De kinderen zullen ook dol zijn op een kleurrijk vat dat ze mee hebben gemaakt. En op een cilinder van Shrovetide is er gelukkig genoeg ruimte voor iedereen om een beetje creatie toe te voegen, hun naam te schrijven of een zwarte kat te lijmen.

meesterwerken die je ook voor de muur kunt maken. Nodig de kleuterschool uit in een Shrovetide decoratieatelier en maak veel leuke decoraties om aan de muren te hangen. Shrovetide decoraties kunnen van bijna alles gemaakt worden. Er zijn echter een aantal dingen die extra leuk zijn om decoraties van te maken, en niet iedereen weet dat.

EVA schuim is bijvoorbeeld ideaal voor het maken van kleurrijke decoraties voor Shrovetide ris of de muur. Gebruik altijd klassiekers zoals karton, glitter, crêpepapier en kleurrijke veren om een Shrovetide-feestje te versieren.

Alles wat je nodig hebt om een mooie Shrovetide decoratie te maken

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je Shrovetide decoraties bij Creativ Company, vind je alles wat je nodig hebt voor zowel het feest als je huis. Nu hebben we veel gepraat over het versieren van het eigenlijke Shrovetide-feestje.

Wil je de komende lente in huis vieren? Dan zijn er veel gezellige dingen waar je thuis samen tijd aan kunt besteden, zodat zowel volwassenen als kinderen enthousiast zijn over Shrovetide. Maak bijvoorbeeld je eigen Shrovetide ris. Al lang geleden werd de Deense Shrovetide-ris gebruikt om anderen 's ochtends 'op te krikken'. Tijdens Shrovetide raakte men de dekbedden van mensen met de ris totdat ze opkwamen.

Shrovetide ris maken is een heel gezellige activiteit waar kinderen zich in kunnen verdiepen. Je hebt alleen wat verkreukelde en mooie stokjes uit de natuur nodig, een touwtje om ze om te binden en veel leuke, creatieve dingen om te maken. Shrovetide ris kan gedecoreerd worden met pijpenragers, kattenfiguren, kleine kartonnen vaten en alles wat je met Shrovetide associeert. Het ziet er feestelijk uit en kan worden versierd met snoep voor Shrovetide-ochtend.

Je kunt ook veel figuren snijden en plakken voor de Shrovetide barrel en de muur thuis. De klassieke Shrovetide elementen zijn heksen, zwarte katten, vaten, veren en Shrovetide ris, die allemaal bijdragen aan het extra decoratief maken van de dag.

Shrovetide is een vakantieperiode voor kinderen en jongeren in hart en nieren, waar fantasie werkelijkheid wordt en je echte rovers en soldaten, prinsessen en kikkers kunt spelen, of iets heel anders voor een dag. Het is bevrijdend en rustgevend voor de ziel. Of je nu van klassieke of vernieuwde Shrovetide-decoratie houdt, je vindt hier inspiratie.

We wensen je veel plezier bij het versieren voor Shrovetide en bij het maken van alle activiteiten waarin je je kunt verzamelen voor vriendschap en creativiteit. Elk goed Shrovetide feest vraagt om veel creatieve voorbereiding. Er moeten mooie Shrovetide-decoraties zijn, wat voor iedereen gezellige momenten met knip- en plakactiviteiten betekent. Laat je fantasie de vrije loop en doe wat je altijd al gedroomd hebt.

Vergeet ook niet om basismaterialen zoals lijmstiften, karton en in alle kleuren van de regenboog bij de hand te hebben, zodat je creatieve uitdrukkingen grenzeloos zijn.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present