Creative starter kits

CREATIVITY IN A BOX

Moments.

Created by you.

Creativity in a Box geeft u creativiteit, intensieve beleving en leerervaringen in één. Hij bevat alles wat nodig is voor creatieve momenten – en Creativity in a Box is ook perfect voor wie nog nooit eerder creatief was. Met onze Starter Hobbysets leert u alle technieken van de grond af – dus wees bereid om helemaal op te gaan in onze wereld van creativiteit en breek even lekker uit uw drukke alledaagse sleur.

 

>

{{ totalCount }} producten

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
"

DIY-SETS VOL MET CREATIVITEIT

Heb je creatieve activiteiten nodig om aan te werken in je dagelijks leven – of om op te nemen in het weekend of tijdens de feestdagen? Probeer dan onze spannende starte DIY-sets, waar je nieuwe technieken kunt leren, jezelf in iets kunt absorberen en creatief kunt worden, allemaal in één pakket. Elk pakket bevat alles wat u nodig hebt voor één creatief project – en alles is zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar benodigdheden en meer tijd kunt besteden aan het creëren. Het voorbereidende werk kan al snel op zichzelf een grote klus worden, wat betekent dat je nooit echt aan de slag gaat met de vele doe-het-zelfprojecten waar je van droomt. We vinden echter dat het altijd gemakkelijk en eenvoudig moet zijn om creatief te zijn – en dat is waar onze DIY-sets en starterssets voor zijn gemaakt. Ze bevatten alle knutselbenodigdheden en instructies die je nodig hebt, zodat je gemakkelijk van begin tot eind kunt gaan met je creatieve activiteiten.

Maar wat als je niet precies weet welke creatieve activiteit je eerst wilt uitproberen? Gelukkig hebben we veel verschillende DIY-sets, dus we zijn er zeker van dat je een of meer kunt vinden die bij jou en je creatieve nieuwsgierigheid passen. Misschien wil je je eigen hangende decoratie vlechten, bloemen maken van crêpepapier of schilderen met aquarellen?

 

STARTER DIY-SETS MET LEERMIDDEL

Wanneer heb je voor het laatst een nieuw vak geleerd, een nieuwe techniek geprobeerd of een nieuwe hobby gestart? In een tijd waarin alles heel snel moet gaan, is de behoefte aan stille absorptie en intimiteit alleen maar toegenomen – en dit maakt knutseldozen, zoals onze DIY-sets, erg populair. Met deze kits kun je je volledig onderdompelen in een creatief project en het plezier ervaren van iets vanaf nul te doen – iets wat normaal gesproken moeilijk zou zijn in een hectische werkdag vol praktische taken en vaste activiteiten. Onze starters DIY-sets zijn gemaakt voor iedereen die terug wil naar de oude, ambachtelijke tradities en mooie, praktische dingen wil maken vanaf nul. Soms ziet het er ingewikkeld uit, maar in werkelijkheid zijn de meeste oude handwerkjes vrij eenvoudig. Onze starterskits leren je de basistechnieken en begeleiden je van begin tot eind. Dus of je nu een beginner bent of een meer ervaren ambachtsman, met een van onze vele DIY-sets kun je eenvoudig een nieuwe techniek leren.

 

ACTIVITEITEN VOL GEZELLIGE MOMENTEN

En het plezier van creativiteit is niet alleen voor jou om te ervaren – veel van onze DIY-Sets en starter DIY-sets maken de weg vrij voor echte quality time met het gezin. Zowel kinderen als volwassenen kunnen kalmte, absorptie en bezinning ervaren bij de creatieve activiteiten die onze verschillende knutseldozen bieden. Vooral in het weekend en op vakantie is het de perfecte tijd om het hele gezin samen te brengen voor creatieve activiteiten. Duik in onze DIY-sets die passen bij de komende feestdagen. Nu de kerst eraan komt, kun je alle klassieke kerstversiering uitknippen en verlijmen. En met Pasen kun je zelf paaskuikens, paashazen en paaseieren maken.

Bekijk onze selectie DIY-sets, waarmee je veel decoratieve items kunt maken voor deze geliefde feestdagen.

 

DIY-PROJECTEN VOL PERSOONLIJKHEID

Wat betekent DIY eigenlijk? Je kunt het woord tegenwoordig overal zien, vooral binnen creatieve kringen, waar het bijna een vast onderdeel van de woordenschat is geworden. Doe-het-zelf is een afkorting van de term 'do-it-yourself' en dat is precies wat het betekent. Het woord wordt gebruikt voor kleine en grote hobbyprojecten die je zelf kunt doen zonder hulp van professionals. Voor ons vooral creatievelingen is het heel leuk om dingen zelf te doen en de mooie resultaten te zien. Je kunt je kleine doe-het-zelfprojecten gebruiken als decoratie in je huis, maar je kunt ze ook delen met je geliefden – want niets is zo hartverwarmend als zelfgemaakte cadeaus. 

"
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present