Gietvormen

Grote keuze aan gietvormen. Kies tussen kunststof en siliconen gietvormen voor beton, gips en zeepgieten. We hebben een breed scala aan vormen en figuren waaruit je kunt kiezen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Goede kwaliteit – mallen die steeds opnieuw gebruikt kunnen worden

In ons assortiment vind je verschillende gietvormen. Wanneer u op elk product klikt, kunt u meer lezen over het product en de specificaties ervan. U kunt onder andere achterhalen tegen welke temperaturen de mal bestand is en of hij ontworpen is voor beton, pleister of iets anders.

Al onze mallen zijn van goede kwaliteit en kunnen steeds opnieuw worden gebruikt. Wanneer je hier bij Creativ Company een gietmal koopt, krijg je urenlang speel- en entertainmentplezier, zodat je al je creatieve mogelijkheden kunt ontplooien. We breiden ons assortiment voortdurend uit, dus houd deze pagina in de gaten. Je nieuwe favoriete mal is misschien wel om de hoek. We hebben mallen die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen.

Laat je kinderen zelf speelgoed maken

In ons assortiment hebben we verschillende mallen in leuke en gekke vormen waar je kinderen mee kunnen spelen. We hebben onder andere een selectie mallen met auto's die kunnen worden gegoten met beton of gips. Je kinderen kunnen er baat bij hebben om betrokken te zijn bij het eigenlijke creatieproces, hoewel het een goed idee is om een beetje voorzichtig te zijn en bv. Wegwerphandschoenen dragen. Zo krijgen je kinderen inzicht in hoe ze vanaf nul dingen kunnen creëren – iets wat hun aandacht zal trekken.

De auto's kunnen dan geschilderd worden en de kinderen kunnen echt meedoen. Laat ze zelf de kleuren kiezen en laat ze hun creativiteit de vrije loop. Dit zal hun interesse voor het spelen met de auto's achteraf vermoedelijk doen toenemen. In ons assortiment vind je ook een selectie dierenfiguren, dus er is genoeg gelegenheid om mallen te vinden op basis van de interesses van het kind. Laat je kinderen de mallen kiezen die ze interessant vinden.

Het gaat erom kinderen mee te nemen in het proces – zo leren ze het beste. Klik op onze creatieve ideeëncatalogus voor inspiratie voor modellen en casting voor kinderen.

Als je kinderen niet met de figuren spelen, kunnen ze de planken, vensterbanken en nachtkastjes in de kinderkamer versieren.

Voor urenlang speelplezier in de zandbak

Natuurlijk vindt u ook veel plastic mallen in ons assortiment, die in de zandbak kunnen worden gebruikt. Op jonge leeftijd beginnen kinderen in het zand te spelen, wat hun zintuigen sterk stimuleert. Bij het spelen met zand wordt de tastzin geactiveerd, omdat je met zowel nat als droog zandbakzand kunt spelen.

Terwijl kinderen spelenderwijs en creatief worden vermaakt, worden ook hun fijne motoriek versterkt. Deze fijne motoriek wordt uitgedaagd wanneer bv. het zand moet omlaag in de vormen worden geduwd en dan weer naar buiten worden geduwd.

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de zandbakkerij en fascinerende zandkastelen bouwen, zandtaarten bakken en zich spelenderwijs onderdompelen in onze plastic mallen. Je bent eigenlijk nooit te oud om in de zandbak te spelen – dat vinden zowel grote als kleine kinderen interessant.

Als je geen tuin hebt of gewoon een balkon hebt, kun je de mallen ook in bad gebruiken terwijl je met water speelt. De mallen kunnen ook meegenomen worden naar een dagje strand, waar je kinderen vermaakt kunnen worden terwijl jij als ouder kunt zonnen en genieten van een goed boek.

Creëer een prachtig interieur

Zoals je misschien al hebt begrepen, kunnen je kinderen er baat bij hebben om met gietvormen te spelen. Gieten is echter ook een creatieve activiteit voor volwassenen, waar ze hun eigen fantasie kunnen ontdekken.

In ons assortiment hebben we verschillende siliconenmallen met mooie bloemmotieven, prachtige hartjes en veren in verschillende maten. Dit biedt u een schat aan mogelijkheden om prachtige interieurs te creëren die uw interieur echt uniek maken. Zelfgemaakte items kunnen je interieur ongelooflijk persoonlijk maken en casting kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een decoratiehanger voor het raam enz.

Klik op onze ideeëncatalogus voor inspiratie voor mooie interieuritems gemaakt van gietwerk. Met behulp van onze gietvormen kun je ook je eigen geurige zeep maken, die je interieur helemaal afmaakt. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je eigen zeep te maken. Zelfgemaakte zeep is ook een leuk cadeau voor de gastvrouw.

Gietpleister en beton kunnen een langer proces zijn. Daarom is het belangrijk dat u een beetje geduld hebt. Het proces kan een gevoel van onderdompeling en rust creëren en is een creatief project dat iedereen moet uitproberen. Als je je handen gebruikt voor iets creatiefs, heb je de neiging om je slechte gedachten en zorgen los te laten, terwijl je in plaats daarvan diep in het vizier zit. Creatief zijn is bijna een meditatievorm.

Maak je eigen kerstboomversiering

In ons assortiment vind je natuurlijk ook verschillende siliconenmallen die geschikt zijn voor de beste tijd van het jaar – Kerstmis. We hebben mallen in de vorm van sneeuwpoppen, elfen, harten, sterren, kerstbomen en nog veel meer. Deze mallen kunnen worden gebruikt om beton en gips te gieten. Wanneer het gietproces is voltooid, kunt u zoeken in ons grote assortiment , verf, enz. waarmee je de kleine vormen kunt kleuren.

De kerstornamenten kunnen worden gebruikt om de kerstboom te versieren of worden opgehangen aan de ramen, waar ze de hele familie blij maken – en voorbijgangers. Er is iets geweldigs aan zelfgemaakte kerstdecoraties en ze kunnen met de hele familie worden gemaakt en vervolgens generaties lang worden bewaard. Vergeet niet om het jaar toe te voegen aan je mooie creaties, zodat je je altijd de exacte kerst kunt herinneren die je zelf hebt gemaakt voor de kerstboom.

Een goede tip is om de vormen ook als kaartjes te gebruiken, die dan als extra kerstcadeau voor de ontvanger dienen. Hier geef je je cadeauverpakking een persoonlijk tintje.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present