Boetseerklei

We hebben een grote selectie van zelfuithardende modelleermiddelen die kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan creatieve activiteiten. Zelfuithardend modelleermateriaal is ideaal voor het afdekken van objecten en modellen en kan worden gebruikt door kinderen en volwassenen van bijna alle leeftijden. We hebben een breed scala aan modelleermaterialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Zo hebben we de bekende merken Foam Clay, Silk Clay en Pearl Clay.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Leuk, gezellig en creatief met zelfhardende boetseermassa

Als je graag als kind met boetseerklei speelt, zul je als volwassene ook graag met boetseermassa werken. De boetseermassa lijkt sterk op wat je je misschien nog herinnert uit je kindertijd en waarmee je eigen kinderen misschien hebben gespeeld.

De boetseermassa biedt dus dezelfde mogelijkheden om creatief te zijn als boetseerklei. Daarom is de boetseermassa de perfecte keuze voor iedereen die graag creatief is en zijn eigen objecten wil creëren, helemaal van nul en zonder verbeelding.

Zelfhardende modelleermassa heeft het voordeel dat het gemakkelijker is om mee te werken dan klassieke modelleermassa. De modelleerpasta is zacht en aangenaam om in je handen te hebben en je kunt hem gemakkelijk in de gewenste vorm gieten.

Onze boetseermassa is ook zelfhardend, wat betekent dat je je mooie creaties kunt bestendigen met een eenvoudig proces. Nadat je je vingers in je zelfhardende boetseermassa hebt gelegd en misschien een mooi figuur, beeldhouwwerk of iets anders hebt gemaakt, hoef je alleen maar achterover te leunen en een paar dagen te wachten tot de boetseermassa is uitgehard.

Je hebt dus geen oven nodig om mooie figuren te maken met zelfhardende boetseermassa. Zodra je je kunstwerk verlaat en het laat uitharden, kan de massa nog vele jaren deel uitmaken van je huis.

Maak je eigen decoratieve objecten met boetseermassa

Met een stuk zelfhardende boetseermassa op de tafel voor je, zijn er nauwelijks grenzen aan wat je kunt maken. Je kunt beginnen met een ronde klontje zelfhardende boetseermassa en eindigen met een object vol mooie details en elegante vormen.

Werken met een zelfhardende modelleermassa is in veel opzichten een droomstartactiviteit voor elke creatieve ziel die graag onderweg plezier maakt.

Met verschillende modellen kun je prachtige objecten voor je huis creëren die leven en persoonlijkheid toevoegen. Hoewel een klontje zelfhardende boetseermassa er misschien niet zo indrukwekkend uitziet als je hem uitpakt, zul je versteld staan van de mooie dingen die je kunt maken met het zachte materiaal.

Zelfhardende modelleermassa kan in elke denkbare vorm worden gegoten en je kunt verschillende kleuren eenvoudig combineren om precies de kunstwerken te maken die je bedenkt.

Maak je eigen mooie poppen en figuren met de modelleermix

Poppen maken is een populaire vorm van modelleren. Zelfhardende boetseermassa is hiervoor het perfecte materiaal dankzij de bovengenoemde eigenschappen.

Met de zelfhardende modelleermassa is het eenvoudig om unieke poppen te maken met veel levendigheid en energie. Een pop is een decoratief item dat gegarandeerd tot leven brengt in een raam in je woonkamer en de perfecte keuze is als je graag je eigen decoratie maakt.

Je hoeft je natuurlijk niet te beperken tot poppen, want met de zelfhardende boetseermassa kun je onbeperkt modelleren. Je kunt er ook voor kiezen om een mooi dier of een ander figuur te maken; het is gewoon een kwestie van je fantasie de vrije loop te laten als je met een klontje zelfhardende boetseermassa in je handen zit.  

Leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden

Natuurlijk is de zachte, leuke textuur van zelfhardende boetseermassa niet alleen geweldig voor creatieve volwassenen. Als je op zoek bent naar een leuk hobbyproject voor je kinderen, is zelfhardende boetseermassa de juiste keuze. En als je kinderen al graag met boetseerklei spelen, zullen ze ook graag zelfhardende boetseermassa proberen.

Zoals gezegd gedragen zelfhardende modelleersamenstellingen zich op vele manieren zoals boetseerklei. Je kinderen zullen dus zeker een idee hebben van hoe ze hun meesterwerk kunnen maken.

Je zult merken dat je kinderen uren kunnen modelleren en als ouder moet je kunnen genieten van de rust en afwachten wat kleurrijke, fantasierijke vormen en figuren tevoorschijn komen uit het creatieve spel met zelfverhardende boetseermassa.

Zelfhardende boetseermassa heeft ook het voordeel dat de kleuren niet vervagen of uitlopen als je ermee werkt. Zo kun je je kinderen veilig laten spelen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het tapijt of de kleding.

Doe inspiratie op voor uw volgende modelbouwproject in onze ideeëncatalogus

Soms is het leuk om iets van de naakte boetseermassa te laten opduiken, terwijl het soms leuk is om een plan te hebben om van start te gaan. Daarom bieden we je in onze ideeëncatalogus een breed scala aan ideeën aan, waar je altijd inspiratie kunt vinden.

Hier vind je gedetailleerde gidsen voor spannende projecten met zelfhardende modelleersamenstelling, zodat je inspiratie opdoet en het project kiest dat je het meest interesseert. Je kunt de catalogus alleen gebruiken voor ideeën, of je kunt de gedetailleerde gidsen bij de brief volgen, zodat je zeker weet dat je hobbyproject een succes wordt.

In de ideeëncatalogus hebben we ook alles verzameld wat u nodig hebt om aan de slag te gaan met het project, zodat u alles gemakkelijk samen kunt kopen.

Je kunt er ook voor kiezen om je materialen en kleuren te variëren om je een mannequin of figuur te geven die persoonlijker is en beter past bij je stijl.

Bij Creativ Company vindt u een breed assortiment van verschillende vormen van zelfhardende boetseermassa's, waardoor u ruimschoots de kans krijgt om een product te vinden dat past bij uw voorkeuren en uw project. Je vindt zelfhardende modelleersamenstellingen in verschillende kleuren en effecten, waardoor je nog meer middelen hebt om iets unieks voor je huis te creëren.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present