Blauwe, rode en witte klei

We hebben een groot assortiment klei voor het modelleren, pottenbakken (met een wieltje) en decoratie. Kies uit verschillende soorten klei, waaronder aardewerkklei en klei van professionele kwaliteit. Ons assortiment klei is verkrijgbaar in ruw wit, wit, blauw en rood. We hebben ook luchtdroge klei voor het maken van decoraties, bijvoorbeeld kerstversieringen. Bekijk hieronder onze selectie klei.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wees creatief met blauwe klei, rode aardeklei en witte klei

Voor de meeste mensen is grijsbruine klei zoals die in de natuur te vinden is, wat in het oog springt bij de vermelding van klei. Er zijn echter veel verschillende soorten en kleuren klei, en op deze pagina hebben we verschillende producten verzameld die klei of accessoires voor klei zijn.

Klei is een fantastisch natuurlijk materiaal dat gebruikt kan worden om een breed scala aan dingen te maken. Sommige klei droogt en hardt op zichzelf uit, terwijl andere soorten in een oven moeten worden gebakken. Traditionele klei, die bij kamertemperatuur uithardt, kan worden gebruikt als aantrekkelijke basis om decoraties of kaarsen stevig op te bevestigen.

Andere soorten klei zijn perfect voor het maken van aardewerk en kunnen worden gebruikt om kommen, potten, figuren en nog veel meer te maken.

Naast de verschillende soorten en kleuren klei zijn er ook verschillen in het aantal kilo's per verpakking. We hebben enkele kleine verpakkingen van slechts 5 kg. Andere wegen zelfs 12-15 kg, terwijl de meeste ongeveer 10 kg wegen.

Omdat de meeste verpakkingen groter zijn dan wat je nodig hebt voor één of twee stuks, kan het een goed idee zijn om de klei met een paar andere mensen of iemand anders te delen. Decoratieklei is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verpakkingen van 5 kg, dus tenzij je veel decoratie wilt maken, moet er genoeg klei zijn voor jou en een paar anderen.

Schilder je gebakken klei in spannende kleuren

Gebakken klei kan een vrij saai uiterlijk hebben, met een afwerking die typisch mat en een beetje ruw is. In dat geval kun je je kleistukken opfleuren door ze te schilderen. De verf kan van het type zijn met een matte afwerking die niet in de oven hoeft te worden afgewerkt. Je kunt de stukken ook glazuur geven. Zo krijgen de kleifiguren of aardewerk een mooi glanzend oppervlak in één of meerdere mooie kleuren.

U beslist helemaal zelf of u uw kleistukken een natuurlijk gebakken/zelfharde uitstraling wilt geven of dat u ze een glazuur of een verflaag wilt geven. Gelukkig verkopen we accessoires voor blauwe klei, rode aardeklei en witte klei, inclusief glazuur. We verkopen glazuur in veel verschillende tinten en tinten en je kunt kiezen tussen paarse, groene, gele en zwarte kleuren. Je vindt er ook witte en transparante glazuur. Er is dus geen reden waarom je kleistukken kleurloos moeten blijven.

Algemene kenmerken van de verschillende kleisoorten op deze pagina

Blauwe klei, rode aardklei en witte klei zijn allemaal ontworpen om in de oven te worden gebakken, zodat ze stevig of hard worden. Maar niet alle klei die we hier in onze webshop verkopen, hoeft gebakken te worden: je vindt er ook decoratieklei die bij kamertemperatuur uithardt.

Zelfhardende klei vind je hier in onze webshop, maar als je dat wilt, ga dan naar onze categorie met zelfhardende klei en boetseerklei. Als u specifiek op zoek bent naar kleiaccessoires, zoek dan niet verder dan ons brede assortiment tools voor modelleren.

De temperatuur waarmee de afzonderlijke kleisoorten moeten worden afgevuurd, varieert. Je kunt de temperatuurlimieten voor de verschillende kleuren en types vaak zien door op het product te klikken. Onder de specificaties van elk product ziet u de kwaliteit, indien van toepassing (hobby of professioneel). Voor sommige producten wordt ook uitgelegd hoe je met de klei kunt werken.

Bekijk onze grote ideeëncatalogus en doe inspiratie op

Het meest voor de hand liggende aan klei is aardewerk, dat alles omvat van mokken tot bekers en borden. Maar je kunt ook klei gebruiken om decoratieve artikelen en andere alledaagse artikelen te maken, zoals vazen en bloempotten. Een perfect idee voor een feestje of gewoon om de dagelijkse gezelligheid te verhogen, is het maken van theelichthouders, servethouders en onderzetters.

Andere ideeën zijn uitgesneden figuren die je in gaatjes kunt prikken en vervolgens kunt ophangen als de klei verbrand of zelfgehard is.

Je kunt onze ideeëncatalogus bekijken, waar je veel verschillende ideeën vindt voor een breed scala aan creatieve dingen. Je kunt onze sectie Natuurlijke kerst met klei lezen op onze pagina Natuurlijke kerstdecoraties , maar je kunt ook zoeken naar het woord 'klei' op onze pagina en vervolgens op zoekresultaten klikken met specifieke producten. U kunt ook zoekresultaten selecteren binnen creatieve ideeën. Enkele producten noemen specifieke ideeën voor dingen die je met dit soort klei kunt doen.

Grote fysieke winkel in Holstebro en meer dan 12.000 productnummers

We zijn niet alleen een online verkoper, we hebben ook een fysieke winkel in Centraal-Jutland. Ons winkeladres is Nørregade 60 in Holstebro, waar je meer dan 6.000 artikelen vindt. In onze webshop vind je het dubbele van dat cijfer.

Je kunt onze fysieke winkel in Holstebro bezoeken, waar je de producten kunt bekijken voordat je ze koopt, maar je kunt de producten ook in onze webshop bestellen. Als je in de buurt van onze winkel in Holstebro woont, kun je online bestellen en je artikelen afhalen in de winkel. Zie openingstijden en dergelijke op onze winkelinfopagina.

Woon je iets verder weg of bestel je liever onze spannende producten vanuit het comfort van je eigen woonkamer, dan ben je blij dat je dat ook kunt doen. Wij bieden snelle levering tegen een kleine meerprijs – of in veel gevallen gratis.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over creatieve en spannende producten? Bij ons hoef je niets te missen. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief en goede tips en trucs en informatie over aanbiedingen en workshops ontvangen. Als je niet genoeg kunt krijgen van creatieve dingen, kun je ook lid worden van onze customer club. U hoeft slechts 16 jaar of ouder te zijn. Zowel de customer club als het abonnement op onze nieuwsbrieven zijn gratis.

We zorgen goed voor al onze klanten, of u nu in onze fysieke winkel of in onze webshop winkelt, en we zijn er trots op dat we iedereen een goede klantenservice bieden.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present