Boetseergips

We hebben een groot assortiment gietpleister voor modelbouwprojecten. Gebruik gips voor je creatieve hobbyprojecten, modelbouwwerk, gietstukken van pootafdrukken, gipsafdrukken van babyhandjes en -voetjes en nog veel meer. Kies hieronder uit verschillende soorten gietpleister en gietpasta. Wordt verkocht in zakken tot 25 kg.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ontdek een schat aan mogelijkheden voor creatieve projecten met modelleerpleister

Modelleerpleister is het ideale materiaal voor elke hobbyliefhebber. Met zijn eindeloze creatieve mogelijkheden kun je met modelleerpleister alleen de vorm, het patroon en nog veel meer uitstralen in je creatieve fantasie.

Met gietpleister kunt u modellen uit niets optillen en kunt u alle spannende dingen die u om u heen ziet, gieten. Kortom, gietpleister kan voor de meeste dingen worden gebruikt, zodat je je fantasie de vrije loop kunt laten zodra je een zak gietpleister in je handen hebt.

Daarom is gietpleister ook het perfecte hobbyproject om mee te beginnen bij je kinderen die graag vormen zien komen in het witte gips. Maar modelbouwpleisters zijn zeker ook geschikt voor volwassenen. Daarom hebben we hier op deze pagina ons assortiment modelbouwpleisters voor u samengesteld.

Hier vindt u verschillende soorten modelpleister in zakken van verschillende afmetingen, zodat u precies de juiste hoeveelheid modelbouwpleister voor uw project kunt kiezen.

Hoe gipsgieten werkt

Gietpleister wordt als poeder in zakken verkocht en het is uit dit poeder dat de magie ontstaat. Het modelleren van gips gedraagt zich op dezelfde manier als cement, omdat het poeder wordt omgezet in een vaste massa wanneer het wordt gemengd met water.

Daarom is het heel eenvoudig om creatief te zijn en allerlei vormen te maken met gipsgieten. Je hoeft het alleen maar in de zak te mengen met de juiste hoeveelheid water. Vervolgens roer je alles goed door elkaar, waardoor je een gipspulp krijgt die je in de gewenste vorm kunt gieten.

Dit maakt het eenvoudig om gipsmodellen of gipsgieten te maken. Daarom is een hobbyproject met modelbouwpleister de perfecte keuze voor een zondagmiddag met de kinderen. Zowel kinderen als intieme kinderen zullen het geweldig vinden om met de zachte pleisterpulp te werken en zodra hun vingers erin komen, begint de creatieve energie te bubbelen.

Maar vergeet niet: je moet snel zijn, want als je je gipspoeder eenmaal met water hebt gemengd, is het maar een bepaalde tijd voordat het hard wordt als steen. Maar als je een actieplan hebt, heb je genoeg tijd om sculpturen en dergelijke vorm te geven, voordat de massa te hard wordt om mee te werken.

Wanneer u klaar bent met uw gipsgietwerk of gipsmodel, moet u wachten tot het volledig droog is. Daarna hebt u een kunstwerk dat hard is als steen en dat voor altijd zal blijven staan als het niet wordt blootgesteld aan water en niet op een harde vloer valt. 

Gedetailleerde gipsgietstukken voor alles wat u maar wilt

Het grote voordeel van het werken met modelbouwpleister is dat u en uw collega-hobbyisten precies kunnen maken wat u voor ogen hebt. Met gietpleister kun je je fantasie de vrije loop laten en doen wat je wilt.

Daarom is modelbouwpleister vooral populair voor gietwerk. Je kunt er verschillende vormen mee gieten die een uniek, persoonlijk kunstwerk voor je huis creëren.

Je kunt bijvoorbeeld modelpleister gebruiken om de magische babyjaren vast te leggen, door een gipsverband van de hand of voet van het kind. Het is eenvoudig, eenvoudig en leuk voor zowel kind als ouder. Meng gewoon een geschikte hoeveelheid pleister en laat je kleintje er een hand of voet in drukken.

De hand- of voetafdruk blijft in de gipsmassa en als deze volledig droog is, heb je een levenslang decoratief aandenken dat je aan de muur kunt hangen, zodat je je elke dag de magische babyjaren kunt herinneren.

Zo kun je ook alles vastleggen wat je inspireert of waar je elke dag aan wilt worden herinnerd. Het kan een prachtige dierenbaan zijn die je in het bos ziet, of een ander decoratief element dat je in de natuur hebt ontdekt en dat je wilt vastleggen en mee naar huis wilt nemen.

Als je bijvoorbeeld een mooie dierenbaan ziet, meng je een kleine hoeveelheid modelleerpleister en giet je die op de baan, omringd door een rand die je van karton kunt maken. Het gips vult het aldus gemaakte formulier en als het gips hard is, kunt u het verwijderen.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat je kunt gieten door het gipsmengsel in een mal te gieten of er iets in te drukken. Aarzel dus niet om je creativiteit de vrije loop te laten bij het modelleren van gips.

Modelleren met pleister

Gips kan ook worden gebruikt voor het modelleren, waarbij je bijvoorbeeld met verschillende tools aan een standbeeld kunt werken, zodat je helemaal niet hoeft te gieten. Modelleren biedt nog meer mogelijkheden met pleister en je kunt alles creëren wat je maar wilt.

Het modelleergips wordt al eeuwenlang gebruikt om bustes en beeldjes te maken, dus u kunt een trotse traditie volgen door hier bij Creativ Company een tas modelleerpleister te kopen.

Verschillende soorten gietpleister bij Creativ Company

Als u speciale eisen stelt aan uw gietpleister, kunt u hier bij Creativ Company een type vinden dat bij uw project past. We verkopen drie verschillende soorten gietpleister, verkrijgbaar in wit of grijs:

standaard modelbouwpleister, supermodelbouwpleister en exclusieve modelpleister. Elk type heeft eigenschappen die geschikt zijn voor verschillende soorten projecten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present