Koekjesuitstekers

Ruime keuze aan metalen of kunststof uitsteekvormen voor hobbyprojecten. Vind uitsteekvormen, embossingtools en stempels voor taartdeeg, klei, Silk Clay en nog veel meer. Keuze uit veel verschillende vormen en figuren.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak leuke figuren met Shape Cutters 

Bij Creativ Company houden we van hobbyprojecten en activiteiten waar we creatief kunnen zijn. Daarom hebben we ook een assortiment shape cutters voor thuis samengesteld. Vormuitstekers zijn een ideaal hulpmiddel om bij de hand te hebben voor het maken van leuke vormen in taartdeeg, klei of misschien zijdeklei. Door ze op het oppervlak te leggen waar je aan werkt, krijg je precies de figuren die op de uitstekers staan. Het is heel eenvoudig en je kunt de mallen op elk gewenst moment gebruiken. 

Het goede aan vormuitstekers is dat je geen oefening nodig hebt om ze te gebruiken. Zowel jij als de jongste gezinsleden kunnen gemakkelijk met hen aan de slag. En de goede resultaten spreken voor zich. 

Vormuitstekers kunnen op verschillende manieren worden gebruikt

Er zijn veel opties als het gaat om vormuitstekers. Je kunt ze in de keuken gebruiken voor taartdeeg als je koekjes in verschillende vormen wilt maken, misschien om ze later te versieren. Je kunt ook alfabetuitstekers gebruiken als je een doopfeest of bruiloft in zicht hebt, om de initialen van de eer op koekjes te printen. Het is een klein, maar opvallend detail dat velen zeker zullen opvallen.

Als je de broodtrommel extra leuk wilt maken, kun je ook het brood erin snijden. Met je kind en schoolvriendjes wordt het vast en zeker een hit. Het kan ook een kleine verrassing zijn die je van tijd tot tijd verstuurt.  

Vormuitstekers zijn ook leuk als je een kind hebt dat graag kookt in een speelkeuken, omdat je met de mallen verschillende kleifiguren kunt maken die je met speeleten kunt serveren.

Als jij of je kinderen een beetje weten over zijdeklei, weet je al hoe populair deze kleurrijke klei is geworden. Zijden klei is ideaal voor het decoreren van hangers en nog veel meer. Gelukkig zijn Shape Cutters ook ideaal voor gebruik op deze klei, en daar zullen de jongste leden van de familie waarschijnlijk erg enthousiast over zijn. 

Moet de kerstdecoratie dit jaar extra persoonlijke elementen bevatten? Dan kun je gewone klei gebruiken en er motieven van maken die perfect passen. Als je nog klei hebt voor de decoratie, is het een goed idee om wat extra kerstmotieven aan de afbeelding toe te voegen. Vergeet niet om de vormuitstekers na gebruik af te wassen of af te vegen om de meest precieze motieven of vormen te krijgen. 

Ga ook aan de slag met stempeltools en stempels voor vormuitstekers 

Op deze bladzijde zie je ook stempeltools en stempels van uitstekers, maar wat zijn ze precies? Stempeltools zijn ideaal voor het maken van kleine, fijne details. Je moet je voorstellen dat je bijna een potlood in je hand hebt, maar met een metalen punt aan beide uiteinden die je kunt gebruiken om lijnen, stippen enz. te maken. Het kan zijn voor de kleinere details van een gezicht, haar, bloem, enz. 

Stempels voor vormuitstekers kunnen daarentegen worden omschreven als vormuitstekers met een klein handvat, waardoor ze extra eenvoudig in gebruik zijn. Je vindt ze natuurlijk in veel verschillende patronen. Stempels met vormuitstekers zijn ook heel gedetailleerd. Daarom gebruiken veel mensen ze als ze bloemen moeten vormen, omdat ze dan de fijne markeringen van de vele nerven op de blaadjes kunnen nabootsen. Het detailniveau is dus extra hoog als je stempels van de vormuitsteker gebruikt. 

Creativ Company heeft Shape Cutters in vele maten en varianten

We weten hoe moeilijk het kan zijn om je te beperken bij het kopen van materialen voor een creatief project. Daarom vind je ook vormuitstekers in veel maten en varianten. Uiteraard moet je de exacte variant(en) vinden die je nodig hebt. Ga dus zeker eens kijken op deze pagina of in onze fysieke winkel in Holstebro. Laat je niet verrassen als je mallen tegenkomt die perfect passen bij het project dat je gaat beginnen.

Als je het moeilijk vindt om de juiste mal te kiezen, zijn er verschillende verpakkingen met verschillende uitstekers. Op die manier kun je ook een paar verschillende dingen uitproberen tot je vormen vindt waarmee je graag werkt. Je kunt ook kijken naar het creatieve project waarvoor de vormuitstekers worden gebruikt. Als je ze voor de kerst gaat gebruiken, zijn er natuurlijk varianten met kerstmotieven die de ideale keuze zijn. Natuurlijk staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden, u te begeleiden of iets anders te doen. Aarzel niet om ons te bellen wanneer u het nodig hebt. 

Als u geïnteresseerd bent in projecten waarbij we met Shape Cutters hebben gewerkt, ga dan naar de pagina 'Creatieve ideeën'. Hier hebben we ons best gedaan om u te inspireren uw doelen te bereiken. Je ziet ook voorbeelden van verschillende materialen waarmee je kunt werken, en niet in de laatste plaats veel leuke dingen om mee te beginnen, als je tijd wilt vinden voor een creatieve dag thuis of met vrienden die werken met taartdeeg, klei, zijdeklei, enz.

Vind vandaag nog je vormuitstekers 

Geïnteresseerd in het werken met shape cutters? Aarzel dus niet om je favoriete varianten op deze pagina te bestellen. We bieden snelle levering zodat u niet langer hoeft te wachten dan nodig is, wanneer uw handen al jeuken om te beginnen. 

Natuurlijk moeten we ook vermelden dat u concurrerende prijzen kunt verwachten voor de dingen die u in ons assortiment vindt. Dat is nog een reden waarom je voor je creatieve project bij Creativ Company aan het shoppen bent. Dankzij de goede prijzen zijn er nog meer accessoires voor het project waarin u zich wilt storten. Omdat het moeilijk kan zijn om jezelf tijdens het shoppen te beperken, vooral als het gaat om de vele mooie vormuitstekers.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present