Verpakking

Bekijk ons assortiment verpakkingsartikelen. Hier vind je verpakkingen voor het opbergen van kleine artikelen. We hebben ook een verscheidenheid aan verpakkingen voor verpakkingswerkzaamheden. Bekijk ons aanbod golfkarton, noppenfolie, ziplockzakjes, plastic en acryl potten, dozen, emmers en bakken.

 

>

47 varer

>
Du har set 24 af 47 varer

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Verpakking voor decoratie en opslag

Of je nu een verpakking nodig hebt om je eigen spulletjes in op te bergen of een mooie verpakking nodig hebt, bij Creativ Company vind je precies wat je nodig hebt. We hebben een breed assortiment verpakkingen die perfect zijn voor kleine en grote creatieve projecten.

Je vindt alles, van bubbeltjesfolie tot 4, ritszakjes en karton om op te hangen. Onze verpakkingen zijn daarom perfect, of u nu uw eigen creaties wilt presenteren of uw materialen wilt opbergen voor creatieve projecten.  

Opbergruimte voor spulletjes

Je kent waarschijnlijk de uitdaging om allerlei kleine dingen te laten rondslingeren die niet echt een goede plek hebben, of waar ze kunnen zijn zonder verloren te gaan. Of misschien heb je een uitgebreide collectie kralen en sieraden die apart gehouden moeten worden, maar toch samen bewaard moeten worden.

Bent u vertrouwd met een van deze twee situaties of een dergelijke situatie, dan vindt u hier zeker de oplossing. In ons uitgebreide assortiment verpakkingen voor kleine artikelen vind je een pot, doos of zak die precies past bij de spulletjes die je nodig hebt.

Als je al je kleine dozen of tassen op één plek wilt bewaren, kun je een grotere doos of iets dergelijks vinden waarin je je spulletjes en spulletjes voor de verpakking kunt bewaren.  Op die manier kun je al je spulletjes op één plek bewaren. Ze worden apart bewaard, zodat ze niet door elkaar raken.

Kartonnen dozen, plastic containers en acrylpotten

Bij Creativ Company vindt u een groot assortiment verpakkingen. U kunt materialen vinden voor het verpakken van grotere artikelen als ze verzonden of verzonden moeten worden. Bijvoorbeeld golfkarton en noppenfolie, die kunnen worden aangepast aan de exacte afmetingen die u nodig hebt.

Je kunt ook cadeaulabels vinden zodat je kunt schrijven voor wie de verpakking is, als het een geschenk is, en je kunt de labels ook gebruiken om zelf te noteren wat er in de verpakking zit.

Als u kleine verpakkingen nodig hebt, kunt u een groot assortiment kunststof verpakkingen en acrylpotten in allerlei maten en vormen vinden. Sommige verpakkingen en potten hebben schroefdoppen, andere hebben goed sluitende deksels die niet vastgeschroefd hoeven te worden. Andere hebben een los deksel dat niet goed is vastgezet.

Als je bijvoorbeeld een verpakking nodig hebt om je sieraden te bewaren, is het een goed idee om containers of potten met deksels te kopen die stevig zijn bevestigd. Anders loop je het risico dat je overal kralen en andere sieradenmaterialen krijgt. Het zou erg vervelend zijn als je je tijd zou moeten besteden aan het opruimen van alle spulletjes in plaats van het te gebruiken om prachtige sieraden te maken.

Vergeet niet dat je ook grotere dozen en kartonnen dozen kunt vinden om je kleine acrylpotjes en plastic bakjes in op te bergen, zodat je alles op één plek kunt bewaren. Dan heb je naast de containers en potjes ook ruimte voor je gereedschap in de doos.  

Professionele verpakking voor zelfgemaakte sieraden

Ben je op zoek naar een verpakking die je kunt gebruiken om je zelfgemaakte sieraden op een professionele manier te presenteren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Hier vindt u een grote selectie van speciaal hiervoor ontworpen kunststof dozen en kartonnen kaarten. De kaarten en dozen hebben gaten aan de bovenkant, zodat ze aan haken kunnen worden gehangen en er geweldig uitzien.

Ze passen perfect in alle maten – van kleine, delicate sieraden tot grotere, opvallende stukken. Je vindt kartonnen kaarten voor prachtig hangende kettingen, armbanden of oorbellen.

Als je je sieraden wilt opsturen of als cadeau wilt geven, kun je ook een verpakking vinden die geschikt is voor dit doel. Je vindt er kleine cellofaanzakjes en stijlvolle plastic dozen die perfect zijn om je sieraden in te pakken en op te sturen.

Niet-sieradenverpakking

Natuurlijk kun je onze verpakking ook voor veel andere dingen gebruiken, behalve sieraden. In werkelijkheid is het aan jou wat je wilt opbergen in deze kleine plastic bakjes en acrylpotjes. En dan hebben we het nog niet eens over de zip-bags, die voor zoveel verschillende doeleinden in het dagelijks leven kunnen worden gebruikt. De kleine zakjes zijn bijvoorbeeld handig als de kinderen knapperige uien in hun verpakte lunch willen, maar niet zacht willen worden. Voilà – stop ze in een klein ritszakje en ze zijn klaar.

Misschien heb je nog andere creatieve projecten die een kleine bak of pot nuttig vinden. Of misschien moet je kerstdecoratie opbergen of geven aan een bijzonder iemand. Onze kleine plastic dozen zijn perfect voor de klus. Je kunt erdoorheen kijken zodat je de mooie dingen erin kunt zien, en ze behouden hun vorm zodat de inhoud niet bekneld raakt. Dit is een uitstekend idee als je iets fragiels hebt gemaakt dat goed moet worden onderhouden. 

Breng rust en extra waarde in het dagelijks leven met creatieve expressie

Een van de beste dingen om creatief te zijn, ongeacht wat het is, is de ruimte die het creëert voor rust en onderdompeling in het hectische dagelijks leven. Daarom is het ook belangrijk om je creativiteit niet te forceren. Het moet natuurlijk zijn als er ruimte voor is en dan kun je er optimaal van genieten. Alleen of samen met anderen – misschien samen met uw kinderen.

Kinderen zijn geweldig creatief omdat ze niet dezelfde beperkingen hebben als volwassenen. Het is geweldig om te zien hoe kinderen zich vrij kunnen uitdrukken. Als je creatief bent, open je plekken in je hersenen die het makkelijker maken om ook andere problemen op te lossen. Creativiteit heeft een positieve invloed op je hele leven en bestaan.

Probeer buiten creatief te zijn. Laat je door de geluiden van de natuur of stad inspireren om creatief te zijn als je in de stad woont. Kun je een bos of stad bouwen van karton? Of schilderen op stenen of bladeren? Wat dacht je van het persen van bloemen en het maken van mooie kaarten of afbeeldingen voor de muur?

En vergeet niet dat creatief zijn leuk moet zijn! 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present