Pompons

Geef je creatieve projecten een oppepper met pompons. Pompons zijn ronde balletjes van zacht pluche met of zonder glitters. Pompons kunnen gemakkelijk met een lijmpistool worden bevestigd. Hieronder vind je onze selectie pompons. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, met en zonder glittereffect.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kleurrijke en aantrekkelijke pompons

Een pompon kan je associëren met een gebreide wintermuts. Op de hoed zit vaak een pompon als decoratie. Het is een rond, balachtig voorwerp dat meestal van garen of stof is gemaakt. Ze kunnen echter veel meer dan alleen hoeden worden gebruikt. Met pompons kun je allerlei mooie en leuke creaties maken. Het is een leuke manier om je knutselprojecten te versieren en je kunt ze voor veel verschillende dingen gebruiken.

Pompons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze kunnen elk knutselproject versieren. Het is dus een goed idee om er altijd wat op voorraad te hebben als je plotseling de neiging krijgt om je projecten te versieren met pompons.

Pompons zijn verkrijgbaar in zowel grote als kleine maten. Ze zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren als je vrolijk gekleurde projecten wilt maken. Ben je op zoek naar iets feestelijkers? Dan zijn er ook pompons met glitters verkrijgbaar. Dat moet voldoende zijn om de feestsfeer naar boven te halen.

We hebben een groot assortiment pomponverpakkingen. We hebben multipacks met pompons in verschillende maten en kleuren. Je kunt ook een pak met witte pompons kopen. De pompons zijn verkrijgbaar in felle kleuren, pastelkleuren en wit.

Laat je een beetje fantasie de vrije loop tijdens je creatieve project en je zult zien dat er geen grenzen zijn aan waarvoor pompons kunnen worden gebruikt. Als je een idee hebt, gaat het erom dat je het in de praktijk brengt.

Versier de feestdagen met pompons

Of het nu Kerstmis, Pasen of Halloween is, het is tijd om creatief aan de slag te gaan. Natuurlijk kun je het hele jaar door creatief zijn, maar als een bepaald evenement nadert, is het altijd leuk om wat decoraties te maken met het gezin.

Als het kerst is, kies je een paar pompons in verschillende feestelijke kleuren, zoals groen, rood en wit, en maak je er prachtige kerstcreaties mee. Zo kunnen witte pompons eruitzien als sneeuw als je een winterwonderland wilt maken. Je kunt ook kleine sneeuwpopjes maken van de witte pompons of er een baard van maken voor de kleine kerstman die je hebt gemaakt.

Als het gezin rond de knutseltafel zit tijdens Pasen, zijn er ook veel mogelijkheden om mooie pompons te versieren. Knip een paar kartonnen stukjes uit en versier ze met een beetje van alles: je kunt pompons, glitters, kralen, verf en nog veel meer gebruiken. Je kunt ook stoffen decoupage maken en combineren met wat pompons. Of gebruik de pompons om schattige paashazen te maken? Snijd een konijntje uit met een sterk karton en gebruik een pompon om de staart van het konijn te maken. Ook paaskuikens zijn mogelijk.

Als het Halloween is, kun je griezelige en griezelige monsters maken met karton, oud toiletpapier en pompons. Creëer je eigen monster uit je fantasie.

Als je daar zit met de pompons in je handen, zul je ongetwijfeld nog veel meer ideeën bedenken voor wat je ermee kunt doen.

Gebruik pompons voor allerlei creatieve projecten

Pompons kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan hobbyprojecten. Zoals gezegd kun je veel decoraties maken die passen bij de verschillende feestdagen van het jaar. Het is altijd leuk om wat zelfgemaakte decoraties in je ruimte te hebben, zodat je er met plezier naar kunt kijken. Dit is ook iets waar iedereen in het gezin mee kan helpen, hoe oud ze ook zijn. Je kunt heel eenvoudige decoraties maken met pompons door ze op papier te plakken of je kunt veel grotere hobbyprojecten uitproberen.

Als je graag naait zijn pompons geschikt voor naaiprojecten. Bijvoorbeeld naaien van kleding, kussenslopen of andere creaties. Je kunt ook pompons toevoegen aan je brei- of haakprojecten. Een pompon bovenop geeft een hoed net dat beetje extra. Je kunt zelfs meer dan één pompon aan je hoed toevoegen als je iets anders wilt maken.

Je kunt ook een deken, kussensloop of zelfs een pomponmat maken. Voeg gewoon veel pompons in je favoriete kleur toe en plak ze op een antislipnet. Het is snel en eenvoudig en zal je huis zeker opfleuren. Gebruik verschillende pompons in verschillende kleuren als je een kleurrijke mat wilt maken. Een kussensloop met pompons kan er ook heel schattig uitzien.

Als je nog meer inspiratie nodig hebt, hebben we een enorme ideeëncatalogus om je op weg te helpen. Zodra je met je project bent begonnen, draait het allemaal om je creativiteit de vrije loop laten.

Crafting = samenzijn met het hele gezin

Het hele gezin kan zich samen verzamelen rond een creatief project voor gezellige momenten. Er zijn ambachtelijke projecten met pompons waar het hele gezin graag aan kan werken.

Als je niet vanaf nul een heel project wilt starten, kun je ook gemakkelijk pompons op de afgewerkte dingen plakken. Zo kun je bijvoorbeeld je schoenen, kleding of meubels versieren met pompons. Er zijn veel opties en als je eenmaal begint, is het moeilijk om weer te stoppen.

Als je teenslippers of sandalen hebt waarvan je denkt dat ze een beetje saai zijn, kun je ze gemakkelijk opfleuren met pompons in felle en leuke kleuren. Naast de pompons heb je alleen wat lijm nodig en kun je originele slippers maken. Je kunt één pompon toevoegen of je kunt er een heleboel op aanbrengen. Het is helemaal aan jou wat je wilt bereiken.

Als je kleding of een kussen hebt waarvan je denkt dat het opgefrist moet worden, zijn pompons daar ook geweldig voor. Naai of lijm wat pompons op de stof om hem nieuw leven in te blazen. Wil je je kleren er echt leuk laten uitzien? Gebruik dan glitter pompons. Je kunt hetzelfde doen met opbergdozen als ze er een beetje dof uitzien. Kies wat pompons in kleuren die je mooi vindt en plak ze op de doosjes.

De enige beperking is je fantasie voor wat voor creatieve projecten je met pompons kunt doen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present