Afbeeldingen voor scrapbooken

Ruime keuze aan krasplaatjes. Koop vellen met gestanste, klassieke motieven op glanzend papier. Bekijk onze krasplaatjes met een kerstthema en motieven van dieren, mensen en bloemen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Til je DIY-projecten naar een hoger niveau met schrootfoto's

Schrootfoto's zijn niet zomaar verleden tijd. Als kind heb je misschien wat schrootfoto's verzameld en als volwassene heb je ze nog steeds. Maar schroot is meer dan alleen verzamelobjecten. Je kunt je collectie doorgeven aan je kinderen, maar je kunt ook gewoon de schrootfoto's gebruiken om je blij te maken.

Hier bij Creativ Company houden we ervan om creatief te zijn met veel verschillende dingen, en dat geldt ook voor het weggooien van foto's. Kleine, schattige foto's met schattige, spannende en mooie motieven kunnen in elk interieur worden gebruikt, van decoraties in de spiegellijst tot decoraties op plastic ballen.

We zijn er trots op dat we een breed scala aan schrootfoto's hebben, zodat er altijd een geschikte selectie is en je hopelijk de exacte motieven kunt vinden die je voor je doe-het-zelfproject wilt.

Hier in onze webshop kunt u kiezen uit veel verschillende soorten schrootfoto's. Naast de keuze van het motief kun je ook kiezen of je er één vel van wilt kopen, of dat je liever een verpakking met verschillende lakens in een specifiek thema koopt.

Hopelijk vind je precies de scrapfoto's die je voor je project wilt gebruiken. Misschien vind je zelfs schrootfoto's die zo mooi of schattig zijn dat je ze gewoon wilt hebben zonder dat je een specifiek project voor ogen hebt. Er is zeker niets mis met het kopen van schrootfoto's, alleen maar omdat het schrootfoto's zijn. Een verzameling van deze prachtige, sprankelende foto's is een waardevolle schat op zich.

Duik in ons uitgebreide aanbod aan scap-foto's

Ons assortiment schrootfoto's varieert van tijd tot tijd, omdat artikelen uit de handel kunnen worden genomen en er nieuwe schrootfoto's worden toegevoegd. Ongeacht de tijd van het jaar waarin u door onze webshop bladert, hopen we dat u een aantal motieven vindt die geschikt zijn voor wat u wilt maken.

We verkopen voornamelijk schrootfoto's voor elk evenement van het jaar en je vindt er vooral vellen met motieven van engelen, kerstmannen, bloemen, paarden, schattige kinderen, honden, katten, vogels, vlinders en andere dieren. Afhankelijk van het seizoen dat u onze webshop bezoekt, zijn er mogelijk thematische bladen met seizoensvakanties.

Je kunt gek worden en veel verschillende vellen schroot kopen, maar je kunt ook een of twee vellen kopen, of misschien een bundel met bijvoorbeeld 30 vellen 'Kerstmis' of 'Adventure and Angels' als thema.

De vellen hebben een typische afmeting van 16,5 x 23,5 cm, maar je kunt ook andere afmetingen vinden. Als het gaat om het aantal schrootfoto's per vel, hangt het allemaal af van de grootte van de afzonderlijke schrootfoto's, maar meestal zijn er ongeveer 8-10 stuks tot ongeveer 20 stuks op een vel.

Waarvoor kun je foto's weggooien?

Alleen je fantasie kan beperken waarvoor je schrootfoto's gebruikt. Maar we hopen dat we je kunnen helpen als je inspiratie nodig hebt. We vinden het belangrijk dat je van creatieve dingen houdt, zodat je rust en stilte hebt om je onder te dompelen in je hobby's. Als je je ontspant door iets creatiefs te doen, kun je je stress wegnemen en in plaats daarvan genieten van het moment.

Schrootfoto's zijn niet alleen schattige afbeeldingen met glitters. Het zijn ook veelzijdige motieven die voor veel verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een sieradendoos maken met kapotte foto's erop of je kunt glazen versieren met decoupage.

In de onderstaande lijst zie je meer specifieke ideeën over wat je met scrapfoto's kunt doen:

  • Glazen of plastic hartjes met plakplaatjes erop gelijmd met engeltjes of andere kerstmotieven – perfect om aan de kerstboom te hangen.
  • Kerstballen met engelen zijn ook leuk om de kerstboom mee te versieren.
  • Een notitieboek met een collage van schrootfoto's (versier de voorkant van het notitieboekje).
  • Hang de ganzeneidecoraties op met daarop gelijmde schrootafbeeldingen.
  • Gedecoreerde doos met schattige motieven op het deksel.
  • Lentedecoraties in houten figuren.

Vind meer inspiratie in onze ideeëncatalogus

Creatief zijn is onze passie. Dus als we je kunnen helpen om aan de slag te gaan door je creatieve ideeën te geven, zodat je ook mooie dingen kunt maken met schrootfoto's, dan is onze missie voltooid. Als u meer inspiratie nodig hebt dan de bovenstaande voorbeelden, kunt u altijd een kijkje nemen in onze uitgebreide catalogus met ideeën.

Hier vind je veel ideeën voor het gebruik van scrapfoto's. Je kunt de ideeën handmatig vinden door hier op onze website naar 'schrap foto's' te zoeken en vervolgens producten uit te vinken om alleen de ideeën te laten zien. Dan kun je vrij de ideeën doornemen. Het helpt vaak om een visuele indruk te krijgen van hoe het afgewerkte doe-het-zelfproject eruit kan zien.

Redenen om schrootfoto's van Creativ Company te kopen

U moet ervoor kiezen om uw producten van Creativ Company te kopen, omdat we meer zijn dan alleen maar een goede zaak. Voor ons is het heel belangrijk dat we ons richten op onze klanten, onze medewerkers, het milieu en onze producten.

Onze passie voor goede producten tegen de juiste prijzen komt tot uiting in het feit dat we zelf de wereld rondreizen om ervoor te zorgen dat we de juiste producten bestellen. U krijgt van ons gunstige prijzen omdat we zeer grote hoeveelheden inkopen en dus een goede prijs kunnen krijgen van onze leveranciers.

Andere redenen om bij ons te winkelen zijn dat je je goederen binnen een paar werkdagen kunt verwachten en dat je gratis levering krijgt als je voor een bepaald bedrag koopt. Als je voor minder koopt, kun je nog steeds bij ons winkelen zonder te worden vernield door verzendkosten. Je kunt het kopen voor minder dan 50 DKK.

Als je je schrootfoto's en al je andere producten bij ons koopt, heb je altijd een retourperiode van 14 dagen en een garantie van 24 maanden die je dekt als er iets mis is met het product.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present