Badges

Koop doorzichtige buttons, ideaal voor het invoegen van foto's en dergelijke. Buttons zijn ook geschikt om te versieren met stiften.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Vrolijk je dagelijks leven op met persoonlijke badges

Ieders mening is belangrijk en als je een discreet bericht wilt sturen over de dingen waar je gepassioneerd over bent, dan is een badge een voor de hand liggende keuze. Een badge is een slim bordje dat aan kleding kan worden bevestigd.

Je kunt hem dragen op je jas of mantel, op een hemd of T-shirt of misschien op een tas, waar andere mensen gemakkelijk een boodschap kunnen zien en lezen als je de badge op ooghoogte plaatst.

Op deze pagina hebben we al onze producten met betrekking tot badges verzameld. Zo krijgt u eenvoudig een overzicht van de mogelijkheden. Het kan voordelig zijn om er een paar meer te kopen dan je nodig hebt, omdat badges verloren kunnen gaan. Zo heb je er altijd eentje bij de hand als je de inspiratie voelt opkomen.

We streven er altijd naar om een goede selectie te maken van zowel badges als accessoires voor het maken van badges, maar als we iets niet hebben, neem dan contact met ons op om te zien of we het voor je kunnen kopen.

Badges zijn ideaal voor iedereen die graag creatief wil zijn en een statement wil maken dat anderen willen zien. Er zijn veel manieren om badges te gebruiken – zowel voor decoratie als voor praktische doeleinden.

Ons assortiment badges en accessoires

We hebben badges in verschillende verpakkingsformaten, dus het is aan jou of je alleen een klein pakket met een paar stuks wilt kopen of liever een groot pakket met veel badges.

Vaak is de prijs per artikel lager wanneer je in bulk koopt dan wanneer je een kleiner bedrag koopt, maar als je er niet veel nodig hebt, is het helemaal oké om een kleinere hoeveelheid te bestellen.

Als het grote pakket te groot is, kun je er ook voor kiezen om een paar pakketten te bestellen met minder artikelen. Het is aan jou om uit te zoeken hoeveel badges je nodig hebt.

Houd er echter rekening mee dat de badges in de grote en kleine pakketten kunnen verschillen en dat er een verschil kan zijn tussen de badges die je nodig hebt. Wil je zelf kleine borden maken met een badgeautomaat, dan is het mogelijk dat je één specifiek type badge moet gebruiken. Over het algemeen zijn deze badges echter standaard 5,5 cm groot, wat een ideaal formaat is voor een breed scala aan doeleinden.

We verkopen zowel badges als accessoires voor het maken van badges. Een voorbeeld van deze accessoires kan een badgemachine zijn, iets waar we ook van houden. Andere relevante accessoires zijn viltstiften en verf, maar u kunt ook onze webshop bezoeken en een of meer van de andere productcategorieën bekijken.

Wat zijn de voordelen van een eigen badgeautomaat?

De voor de hand liggende voordelen van een eigen badgeautomaat is dat je geld, tijd en energie kunt besparen door zelf badges te maken in vergelijking met het betalen van een bedrijf om een bepaald bedrag voor je te produceren. Een ander voordeel van een eigen badgemachine is dat je kunt genieten van de creatieve vrijheid om zelf dingen te maken.

Alles is makkelijker met de juiste uitrusting en hoewel het even duurt om zelf badges te maken, is dit een praktische en leuke activiteit die jij en je familie, vrienden of collega's samen kunnen doen.

Als je thuis of op het werk een badgeautomaat hebt, hoef je niet te bestellen en moet je wachten tot ze aankomen of de klachten behandelen als ze niet precies zijn zoals je hoopte. Wanneer je je eigen badges maakt, heb je de volledige controle over het eindproduct.

Een badgeautomaat werkt door de verschillende delen van de badge samen te drukken en omdat dit enige kracht vereist, is het normaal gesproken niet mogelijk om de badge uit elkaar te trekken en opnieuw te plaatsen. Daarom is het een goed idee om veel badges te kopen, dus er is nog veel meer om mee te werken als je ze verkeerd aanpakt.

Heb je maar een paar badges nodig en heb je geen interesse om je eigen badge te maken, dan is het waarschijnlijk niet zo'n verstandige investering om je eigen machine te kopen, maar gebruik je veel badges, zowel privé als in verband met je werk, dan kan de prijs van een badgemachine de moeite waard zijn.

Waarvoor kun je badges gebruiken?

De meest voor de hand liggende zaken om badges voor te gebruiken zijn politieke boodschappen en uitlatingen van eigen meningen in verband met nieuwe initiatieven in de maatschappij. Een voorbeeld is tijdens de COVID-19-pandemie in 2020-2021, toen het mogelijk was om kleine borden te krijgen met een korte tekst die anderen informeerde dat de persoon die de badge droeg, werd vrijgesteld van het dragen van mondmaskers.

Andere voor de hand liggende toepassingen voor het gebruik van badges bij iets oudere kinderen zijn om ze te laten 'spelen op de verkenner' en een nieuwe badge te krijgen telkens wanneer ze een andere vaardigheid bereiken. Natuurlijk kunnen kinderen, jongeren en volwassenen die lid zijn van een verkennerspakket ook badges gebruiken en ze aan hun kleren bevestigen als ze iets nieuws onder de knie hebben.

Last but not least kunnen deze bordjes ook gebruikt worden als decoratieve objecten. Door bijvoorbeeld een badge uit te rusten met een leuk bloem- of diermotief, kan deze worden gebruikt als sieraad. Er is immers echt niet zoveel verschil tussen een badge en een broche.

Enkele feiten over badges

Een badge is een klein stukje plat metaal met een naald op de achterkant. Ze zijn meestal rond, maar kunnen ook andere vormen hebben. Badges zijn typisch gebruikt in politieke campagnes en demonstraties. Tegenwoordig kunnen badges voor veel verschillende dingen worden gebruikt en kun je je creativiteit de vrije loop laten en ze gebruiken voor wat je maar wilt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present