Naaischaren

Kleermakers- en naaischaren zijn extra scherpe scharen die geschikt zijn voor het doorknippen van een of meer lagen textiel. Ons assortiment omvat professionele kleermakersscharen van Fiskars. Kies uit diverse lengtes en handgrepe en links- of rechtshandige modellen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Op maat gemaakte schaar en naaischaar voor je creatieve projecten

Een schaar is een van de dingen die geen enkele creatieve geest kan missen bij het decoreren, naaien of aanzetten van een heleboel andere creatieve projecten. Scharen zijn onmisbaar in elke knutselruimte en daarom is het de moeite waard om een goede schaar te kiezen.

Scharen zijn niet alleen scharen, maar moeten bij het maken niet alleen dingen kunnen knippen. Ze moeten ook netjes gesneden kunnen worden, zodat de lijnen in je kerstdecoraties of wat er ook maar fris en mooi uitziet, mooi zijn.

Daarom zijn goede kleermakersscharen vaak essentieel om aantrekkelijke dingen te maken, en een goede schaar is dus de moeite waard voor alle creatieve geesten. Er is niets ergers dan werken met een schaar die niet scherp is en als je veel moet knippen, kan een botte schaar ook pijn in de hand en vingers veroorzaken.

Daarom is het altijd de moeite waard om een goede, scherpe schaar te kiezen. Daarom hebben we hier op deze pagina onze selectie hoogwaardige scharen voor ambachtelijk gebruik samengesteld. Hier vindt u een brede selectie van de klassieke kleermakersscharen, die een hoog ergonomisch comfort en scherpe messen bieden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor het knippen in veel verschillende materialen. Je kunt ook kleinere precisiescharen en naaischaren vinden, die perfect zijn voor precies knippen.

Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een professionele schaar van hoge kwaliteit die zowel door ervaren handwerkers als beginners kan worden gebruikt. Bij Creativ Company hebben we ervoor gekozen om Fiskars kleermakers- en naaischaren mee te nemen om ervoor te zorgen dat u een kwaliteitsproduct van ons krijgt dat u jarenlang kunt gebruiken.

Op maat gemaakte schaar van topkwaliteit van Fiskars

Een klassieke getailleerde schaar biedt u een grote schaar die gemakkelijk en comfortabel in de hand ligt. Dit is in elk geval het geval met ons assortiment Fiskars kleermakersscharen, die zich kenmerken door hun hoge kwaliteit en ergonomisch comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om Fiskars kleermakersscharen te verkopen, zodat je zeker een schaar krijgt die aan al je eisen voldoet.

Fiskars kleermakersscharen zijn krachtige scharen met scherpe en duurzame messen die voor een beetje van alles kunnen worden gebruikt. Ze kunnen niet alleen mooie, scherpe lijnen door dunne materialen snijden, zoals papier en enkele lagen stof, maar ze zijn ook sterk genoeg om dikkere stoffen en verschillende lagen dun karton te verwerken.

Als u kiest voor Fiskars kleerschaar krijgt u een veelzijdige schaar die voor de meeste doeleinden kan worden gebruikt, waardoor ze een veilige keuze zijn voor elke ambachtsman. Fiskars kleermakersscharen zijn ook ontworpen om comfortabel in gebruik te zijn. Naast de ergonomisch ontworpen grepen zijn veel van de scharen van Fiskars ook uitgerust met softgrip-handgrepen voor nog meer comfort.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je pijn krijgt in je hand na een lange dag knippen, want met Fiskars kleermakersschaar zijn alle details overwogen die belangrijk zijn voor jou als enthousiaste knutselliefhebber. Dit is een groot voordeel als je bijvoorbeeld een lange strook stof moet snijden of als je veel papieren strookjes met dezelfde vorm moet uitsnijden voor kerstdecoraties.

Links- of rechtshandig?

Hoewel professionele kleermakersscharen zowel door ervaren handwerkers als beginners kunnen worden gebruikt, is er nog steeds één ding om rekening mee te houden bij het kopen van een nieuwe schaar. Een speciale schaar is verkrijgbaar in twee verschillende soorten: rechtshandigen en linkshandigen.

Als linkshandige gebruiker is het lastig om rechtshandige scharen te gebruiken, omdat ze speciaal zijn ontworpen om goed in de rechterhand te passen. Als je het lastig vindt om rechtshandige scharen te gebruiken, kun je in plaats daarvan een linkshandige schaar gebruiken.

Als je het beste met je rechterhand werkt, is een rechtshandige schaar natuurlijk de beste keuze, omdat je dan de beste resultaten krijgt voor je creatieve projecten.

Bij Creativ Company vind je zowel rechts- als linkshandige kleermakersscharen, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je van plan bent om kleermakersscharen te kopen uit de selectie op deze pagina.

Precisie-naaischaar

Een getailleerde schaar is een goede keuze als je lange, rechte sneden in stof of papier wilt maken, maar ook als je dikkere materialen en verschillende lagen doorsnijdt. Het kan echter een uitdaging zijn om een speciale schaar te gebruiken om kleinere, meer gedetailleerde sneden te knippen, bijvoorbeeld in golven of ronde vormen.

Als je ook kleine dingen moet uitknippen voor je creatieve projecten, is het misschien een goed idee om ook in een naaischaar te investeren. De reden hiervoor is dat deze scharen kleiner zijn met smalle messen, die gemakkelijker in een kleine ruimte kunnen worden gemanoeuvreerd.

Dit kan in verband staan met het knippen van kerstpapier, bijvoorbeeld als je fijne, kleine details wilt maken, of in een ander creatief project waarbij je een schaar moet gebruiken voor zeer precieze sneden.

Dankzij de smalle, scherpe messen en de puntige vorm van de schaar kun je makkelijk in gaten en hoeken komen, zodat je nooit wordt beperkt door je gereedschap als je een idee krijgt voor een gedetailleerde cut-out.

Wat ga je snijden?

Gewapend met een goede schaar en met een selectie van materialen op de tafel voor je, zijn er bijna geen grenzen aan wat je kunt maken. Als je nog steeds op zoek bent naar een goed idee van wat je met een kleermaker of naaischaar kunt doen, kun je door onze uitgebreide ideeëncatalogus bladeren en inspiratie opdoen voor je volgende project.

In de ideeëncatalogus vind je gedetailleerde handleidingen over hoe je verschillende decoraties kunt maken en nog veel meer. Elk idee bevat ook een gedetailleerd boodschappenlijstje, zodat je eenvoudig aan de slag kunt met je volgende creatieve project en mooie decoraties voor je huis kunt maken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present