Hobbyschaar en universele schaar

Blader door ons ruime assortiment hobbyscharen en universele scharen voor vele verschillende doeleinden. De schaar knipt de meeste soorten hobbymateriaal zoals papier, kaart, karton, tekst enz. Je kunt kiezen tussen verschillende lengtes en handgrepen en rechts-/linkshandige scharen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Knutselschaar en universele schaar voor allerlei doeleinden

Veel mensen die met creatieve dingen werken, hebben een schaar nodig. Sommige mensen hebben zowel een schaar als een snijmes nodig, maar het komt zelden voor dat je een snijmes nodig hebt zonder een schaar. Daarom beschouwen we hobbyscharen en universele scharen als basisuitrusting. Snijmessen zijn natuurlijk ook basisgereedschap voor gepassioneerde papieren hobbyisten, maar het is moeilijk om iets zonder schaar te doen.

Kortom, als je bijna alles creatief doet, heb je een schaar nodig. Een schaar is onmisbaar bij het knippen van tape, het krullen van linten voor cadeaus, het knippen van inpakpapier en allerlei andere dingen.

Bovendien kan een schaar iets wat sommige snijmessen niet kunnen en dat wil zeggen dat ze meer vellen papier per keer kunnen snijden dan een snijmes. De meeste scharen zijn ook geschikt voor dikkere stoffen en andere dikke materialen, terwijl snijmessen een iets dunnere laag nodig hebben om door te knippen.

Breed scala aan scharen voor hobbygebruik

In onze webshop vindt u een groot assortiment scharen. Ze delen allemaal het feit dat ze geschikt zijn voor creatieve dingen. Dit geldt zowel voor hobbyscharen als voor universele scharen en blokscharen.

De schaar is verkrijgbaar in verschillende lengtes en u kunt ook kiezen uit verschillende merken. Daarnaast is er een verschil tussen rechtshandige en linkshandige scharen en is er ook een speciale schaar verkrijgbaar, zoals een universele schaar met een antikleeflaag, die het gemakkelijker maakt om met tape te werken en andere dingen die anders aan de schaarbladen blijven kleven.

U kunt kiezen tussen een schaar met gelijke vingerringen en een schaar met grotere en kleinere vingerringen. Veel van deze ringen hebben schuine zijkanten op de vingerringen, wat betekent dat ze goed in je hand liggen en dus gemakkelijk en comfortabel zijn om mee te werken.

Rechts- of linkshandig?

De meeste Denen zijn rechtshandig en onze maatschappij heeft zich daaraan aangepast. In het verleden probeerden ze mensen met linkshandige handen in plaats daarvan met hun rechterhand te laten schrijven, omdat het meer 'correct' werd geacht en linkshandigheid werd genoemd.

Vandaag is het anders, wat gelukkig is voor wie linkshandig is, en voor wie net zo goed beide handen kan gebruiken voor de fijne motoriek. De fijne motoriek komt al op zijn plaats als het kind in het foetusstadium is en zijn of haar favoriete vinger om op te zuigen geeft aan welke hand zijn of haar dominante hand wordt.

Gelukkig is er voor zowel links- als rechtshandigen een schaar beschikbaar voor beide handen. Als je een van de gelukkigen bent die met beide handen even goed knipt, wil je misschien een schaar die geen onderscheid maakt tussen de ene of de andere. Wij verkopen zowel links- als rechtshandige scharen en u vindt er ook een schaar voor beide handen.

Waarvoor kun je hobby- en universele scharen gebruiken?

Alleen je fantasie kan je echt beperken. Scharen kunnen veel meer dan alleen knippen. Ze kunnen ook worden gebruikt om linten te krullen en als papieren uitstekers. Als u de schaar iets openhoudt en door dun papier voert, krijgt u een niet-gekartelde lijn. Er is echter geen garantie dat de lijn recht zal zijn. Als je zowel de schaar als het papier goed recht houdt, kun je de lijn rechter maken.

Je kunt veel verschillende dingen knippen met een hobbyschaar en universele schaar. Sommige materialen die u kunt snijden zijn papier en karton, bubbelfolie, stof, papier-mâché en dun plastic.

Als u specifieke inspiratie wilt opdoen voor het gebruik van een hobbyschaar en universele schaar, bekijk dan onze ideeëncatalogus. U kunt ook zien of er specifieke ideeën op de individuele productpagina staan. U kunt ook beginnen door hieronder meer te lezen.

Doe inspiratie op voor het gebruik van een schaar in onze ideeëncatalogus

cissors kunnen ook worden gebruikt voor het snijden van Color Decor, dat we ook in onze webshop verkopen. Color Decor is zeer veelzijdig en kan als decoratie op veel verschillende objecten worden gebruikt. Als je designs in Color Decor wilt maken, heb je een goede schaar nodig. U kunt bijvoorbeeld een universele schaar uit onze webshop gebruiken.

Het eerste specifieke voorbeeld is dat je borden kunt versieren met cupcakemotieven die je uit Color Decor hebt gesneden.

Andere zaken die u kunt doen zijn onder meer:

  • Mobiele telefoons met leuke vormen, zoals letters
  • Krans met paasuitsnijdingen
  • Een grote, stralende ster gemaakt van papieren zakjes
  • Leuke maskers gemaakt van slaapmatjes
  • Kerstballen met stro zijdepapier en glitters

Houd je schaar scherp

Als je je schaar veel gebruikt, kunnen ze dof worden. De messen van je schaar werken net als messen, dus je kunt ze ook af en toe slijpen. Als je goedkope scharen koopt, kun je gewoon een nieuw paar kopen als de oude versleten zijn. Maar als u een favoriete schaar hebt die u wilt houden, kunt u ook een schaar gebruiken.

Een schaarslijper is speciaal en anders dan een messenslijper, omdat hij meestal een groef heeft met een iets grappige vorm. De twee uiteinden van de groef zijn iets verspringend, waardoor ze perfect zijn voor het scherpen van scharen.

Koop uw hobbyschaar, universele schaar en slijper bij ons

Bij Creativ Company is er geen limiet aan hoe jong of oud je moet zijn om plezier te hebben met knippen en plakken en om veel andere creatieve dingen te doen. U bent van harte welkom om onze klant te zijn, ongeacht uw leeftijd. Je hoeft slechts 18 jaar of ouder te zijn om items te kopen in onze webshop. Uitzonderingen hierop zijn wanneer je voor je 18e verjaardag wettelijk onderschept bent of wanneer je toestemming hebt gekregen van je voogd.

We verwelkomen iedereen in onze fysieke winkel en we zijn blij dat onze producten alle soorten mensen bereiken, ongeacht leeftijd, geslacht, religie, enz.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present