Schoollijm en hobbylijm

Hieronder vind je ons uitgebreide assortiment schoollijm en hobbylijm. Deze veelzijdige lijmen op waterbasis zorgen voor een heldere en sterke hechting op steen, glas, hout, textiel, papier en EVA-schuim. Goede, sterke lijm die zowel voor kinderen als volwassenen gebruikt kan worden.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Een lijm voor elk knutselproject

Lijm is een van die dingen die in zoveel verschillende creatieve projecten wordt gebruikt. Als je twee dingen aan elkaar moet plakken, is lijm vaak de eenvoudigste en beste keuze. Daarom is het belangrijk om een goede selectie lijm op voorraad te hebben als je serieus werk doet.

Omdat lijm niet alleen lijm is, is het een goed idee om een breed scala aan verschillende producten te hebben, zodat u altijd de lijm kunt vinden die u nodig hebt wanneer u een specifiek project start.

Daarom hebben we een breed scala aan lijmen voor je creatieve projecten samengesteld, zodat je hier alle soorten lijm kunt vinden die je mogelijk wilt hebben. Je vindt zowel gewone hobbylijm als schoollijm, die beide goede keuzes zijn voor veel verschillende knutselprojecten.

Je vindt ook andere soorten lijm, zoals vinyllijm, een goede keuze als je papier, hout, textiel en nog veel meer op een glad oppervlak wilt plakken. Dit type lijm is ook een goede keuze voor het verwijderen van de decoupage, omdat het extreem helder opdroogt.  

Ten slotte is houtlijm ook een goede keuze als je twee stukken hout aan elkaar wilt plakken. Houtlijm is een zeer sterke lijm die meer kan weerstaan dan u denkt, waardoor het een betrouwbare keuze is als u een sterke hechting wilt creëren tussen twee grote stukken hout die bijvoorbeeld veel gewicht moeten dragen.

Betrouwbare en veelzijdige hobbylijm

Veelzijdige hobbylijm is de beste vriend van de creatieveling. Hobbylijm kan voor bijna alles worden gebruikt. Daarom is het waarschijnlijk het eerste wat je moet doen als je twee oppervlakken aan elkaar lijmt.

Hobbylijm kan worden gebruikt voor al je creatieve projecten met papier, karton en karton en is ook een veilige keuze als het gaat om andere materialen zoals hout, steen en glas. Er zijn bijna geen grenzen aan wat je kunt bevestigen met een goede tube hobbylijm, waardoor het de ideale keuze is voor alle soorten decoraties als je een betrouwbare lijm nodig hebt om alle verschillende elementen stevig op hun plaats te houden.

Hobbylijm kan ook worden gebruikt voor het bevestigen van de meeste soorten oppervlakken. Dit geldt zowel voor gladde en poreuze oppervlakken als voor absorberende oppervlakken. Daarnaast is hobbylijm een van de weinige kleefmiddelen die goed werkt op mosrubber voor een langdurig resultaat. Mosrubber kan een lastig materiaal zijn en als u ooit zelf met mosrubber hebt geprobeerd te werken, zult u waarschijnlijk ervaren dat niet alle soorten lijm dit anders aantrekkelijke medium kunnen bevestigen. Hobbylijm blijft echter goed plakken, waardoor het de ideale keuze is als je mooie figuren wilt maken met mosrubber.

Hobbylijm is ook eenvoudig in gebruik, omdat je het direct vanuit de fles kunt aanbrengen. En als de hobbylijm droog is, heb je een vaste lijmverbinding die vele jaren meegaat. En omdat het helder opdroogt, zal het uw decoraties niet verpesten als er delen van de lijm zichtbaar worden.

Veilige kinderlijm 

Wanneer je met kinderen aan projecten werkt, is lijm ook een succes dat een schat aan mogelijkheden biedt voor jonge creatieve geesten. Lijm is leuk om mee te werken voor kinderen, want het is echt verbazingwekkend hoe een vloeistof uit een tube in korte tijd hard kan worden.

Maar als er kinderen betrokken zijn bij verschillende creatieve projecten zoals kerstknipsels, moet veiligheid natuurlijk voorop staan. Sommige kleefmiddelen zijn giftig en daarom gevaarlijk voor kinderen om op hun huid te komen, niet te vergeten in hun ogen en mond.

Het is daarom verstandig om een veilige schoollijm te kiezen, omdat u er zeker van kunt zijn dat deze lijm geen stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor kinderen – of volwassenen.

Al onze kinderlijm op deze pagina is op waterbasis, wat betekent dat de lijm geen ingrediënten bevat die schadelijk zijn bij inademing of bij contact met de huid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je lijm bij ons koopt en je kunt aan de slag met je volgende creatieve project met het hele gezin, zelfs als er lijm bij komt kijken.

Maar het is natuurlijk nog steeds een goed idee om schoollijm en kinderlijm uit de buurt van ogen en monden te houden. Maar als schoollijm toch in contact komt met de huid van jou of je kinderen, kun je er zeker van zijn dat het niet gevaarlijk is. Schoollijm is ook oplosbaar in water, zodat je de lijm indien nodig gemakkelijk van creatieve kindervingers kunt afwassen. 

Wilt u creatief aan de slag met lijm? Laat je inspireren door onze ideeëncatalogus

Met hobbylijm, kinderlijm of schoollijm kun je niet veel doen. Lijm is een geweldig product voor alle vakmensen, omdat je met een goede lijm bijna alle materialen aan elkaar kunt plakken of op bijna elk oppervlak kunt plakken.

De creatieve mogelijkheden met lijm zijn eindeloos, en zolang je lijm en een selectie andere producten zoals karton, stenen en hout voor je hebt liggen, kun je bijna alles maken wat je maar kunt bedenken.

Maar klinkt het misschien een beetje verwarrend met zoveel opties? Als je een specifiek idee nodig hebt van wat je kunt maken met schoollijm en vergelijkbare producten, dan is het een goed idee om onze ideeëncatalogus te bekijken. Hier vind je een schat aan interessante suggesties voor wat je met lijm kunt maken.

Hier vind je veel goede, creatieve ideeën voor kerstdecoraties en nog veel meer. Daarom is het een uitstekende plek om te kijken als je inspiratie nodig hebt. Alle ideeën worden geleverd met een uitgebreide gids over hoe je aan de slag kunt gaan en het project kunt voltooien. Omdat alle projecten een boodschappenlijstje bevatten, is het heel eenvoudig om aan de slag te gaan met een idee uit onze catalogus.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present