Lijmstiften

Ruime keuze aan lijmstiften voor school en hobbygebruik. We hebben veel verschillende merken lijmstiften, zowel met witte als met doorzichtige lijm. Shop lijmstiften in bulk voor scholen en instellingen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ons assortiment lijmsticks

Niet alle lijmen zijn gelijk. De lijmstift moet van goede kwaliteit zijn en wij garanderen dat ze hier bij Creativ Company wel degelijk zijn. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste van het beste krijgen – en dat ze hun doelen met succes bereiken met al hun creatieve projecten. En je kunt er niet aan ontsnappen dat de lijm een onmisbaar onderdeel is van de meeste creatieve projecten.

Gelukkig hebben we een uitgebreid assortiment lijmstiften. Bovendien zijn ze betaalbaar. Met andere woorden: u kunt snel een goede en goedkope lijm bij ons kopen. We verkopen verschillende merken. Klik door ons assortiment en vind je nieuwe favoriete lijmstick voor je lade, etui en creatieve werkplaats. Het slimme aan de lijmstok is dat hij kan worden afgesteld, zodat alleen de juiste hoeveelheid lijm naar buiten komt.

Een hobbylijmstick is erg praktisch en je kunt hem gebruiken voor allerlei creatieve projecten. Dankzij de verpakking van de lijmstift is hij ongelooflijk eenvoudig te gebruiken voor zowel kinderen als volwassenen en krijgt u geen lijm op uw vingers. Hier bij Creativ Company verkopen we lijmstiften zowel individueel als in bulkverpakkingen, zodat je genoeg hebt voor de hele schoolles. Vergeet niet om een lijmstickhouder aan te schaffen zodat je altijd weet waar je lijmsticks zich bevinden.

Als je een van de vele mensen bent die graag doe-het-zelfprojecten aangaat, moet je altijd lijm bij de hand hebben. Omdat lijm vaak alles bij elkaar brengt.

Selectie lijmstick

Geen expert in lijmstiften? En weet u niet welk type lijmstick u moet kiezen? Maak je geen zorgen, want hier bij Creativ Company zijn we niet bang om onszelf echte lijmstokexperts te noemen.

  • Gaat u tot aan de randen lijmen? Dan raden we je aan een van onze driehoekige lijmstiften te kopen, zodat je alle hoeken kunt raken zonder lijm buiten het papier te krijgen.

  • Wanneer u op een aantal van onze lijmen klikt, ziet u de volgende zin in de productbeschrijving: kan met water worden gewassen. Dit betekent dat u de lijm snel weer met water kunt verwijderen als u de verkeerde plek hebt vastgelijmd.

Wees niet bang om de verkeerde hobbylijm te kiezen, want we hebben de lijmstiften zorgvuldig geselecteerd in ons assortiment en kunnen garanderen dat alle lijmstiften voldoen aan hun productbeschrijving en van goede kwaliteit zijn. Sommige zijn natuurlijk krachtiger dan andere – en dit wordt ook bekendgemaakt als u op de productbeschrijving klikt.

Maar twijfelt u nog over welke lijmstick u moet kiezen? Vergeet dan niet dat onze deskundige klantenservice klaar staat om u te helpen met zowel grote als kleine problemen.

Onmisbaar voor elke snij- en kleefdag

Lijmstiften zijn een soort lijm die kinderen niet kunnen missen. Daarom kun je de kinderen gemakkelijk alleen laten knippen en plakken met een lijmstift in hun hand. De slimme lijmstift zorgt ervoor dat er niet overal lijm op ligt – en tegelijkertijd is de lijm niet te sterk. Je kunt je vingers dus gemakkelijk afwassen als er een ongelukje gebeurt. De lijm heeft ook het duidelijke voordeel dat hij relatief snel droogt, zodat je niet met je duimen hoeft te draaien en hoeft te wachten op je creatieve project.

Lijmstiften kunnen we niet missen – zowel in gewone huishoudens als in verschillende scholen en kinderdagverblijven in het hele land.

Kinderen kunnen de mooiste creaties maken met slechts een paar materialen, zoals karton, papier en een schoollijmstick.  Vindt u creatieve ideeën voor uw kinderen moeilijk? Klik dan op onze grote ideeëncatalogus, die geweldige instructies bevat voor creatieve projecten met papier en karton – en niet in het minst de klassieke schoollijmstick. Hier vindt u gedetailleerde handleidingen en instructies, zodat u en uw kinderen iets creatiefs hebben om uzelf in het komende weekend onder te dompelen.

De geschiedenis van lijm

De lijmstok heeft een ongelooflijk lange geschiedenis en we moeten jaren teruggaan voor de uitvinding van lijm. Meer dan 200.000 jaar geleden begonnen de eerste mensen lijm te gebruiken bij het ontwerpen van gereedschappen, wapens en dergelijke. Maar toen was het niet dezelfde lijm die we nu kennen, maar teer van berkenhoutschors. Daarna werd lijm gemaakt van gekookte paardentanden, eiwit en nog veel meer bijzondere dingen. Het enige wat ze allemaal gemeen hadden, was dat ze een lijm konden vormen die verschillende voorwerpen aan elkaar kon hechten.

We kunnen dus al vroeg vaststellen dat mensen een kleverig materiaal nodig hadden. Maar pas in 1750 werd de lijm gemaakt die we vandaag kennen. En we moeten nog recenter kijken om de eerste lijmstift te vinden – die pas halverwege de jaren 00 is aangekomen. Dit was toen de eerste lijmstok werd uitgevonden en sindsdien is het een voorwerp geworden dat we in ons dagelijks leven niet meer kunnen missen.

Bekijk ons assortiment – lijmpistool of tape?

Als u verder klikt in ons assortiment, vindt u een grote keuze aan verschillende soorten lijmen, lakken en wassen. We hebben het allemaal, of u nu op zoek bent naar krachtige lijm, bijenwas, lijmpistolen of iets anders. Bekijk hier ons volledige assortiment lijmen.  

Onze lijmpistolen zijn erg populair en kunnen ook door kinderen worden gebruikt als u een versie voor lage temperaturen koopt. Het voordeel van een lijmpistool is dat het zeer nauwkeurig en gebruiksvriendelijk is en snel droogt. Bovendien is de lijm van het lijmpistool vaak duurzamer dan de klassieke lijmstift.

De keuze van de lijm hangt sterk af van het project waarvoor u de lijm gaat gebruiken. Daarom is het de moeite waard om op de verschillende productcategorieën te klikken en kennis te maken met de verschillende soorten lijm. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice, die u kan helpen bij het kiezen van de lijm die u nodig hebt. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present