Instant lijm

Snel en efficiënt aan elkaar vastlijmen? Dan heb je instantlijm nodig. Powerlijm kan worden gebruikt op de meeste soorten materialen, waaronder hout, plastic, papier, karton, karton, leer en stof. We hebben verschillende soorten ultrasterke universele lijmen, die druppelvrij lijmen, een onzichtbare hechting bieden en bestand zijn tegen water.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Power glue biedt u veel voordelen voor uw hobbyprojecten

Power glue is en blijft een onmisbaar onderdeel van elke hobbydoos. Superlijm kan voor bijna alle soorten oppervlakken worden gebruikt en is daarom geschikt voor zowel kleine als doe-het-zelfprojecten.

 • Sneldrogend - een van de belangrijkste voordelen van supersnelle kleefmiddelen is dat ze snel drogen. Zo kunt u eenvoudig en snel twee of meer delen aan elkaar lijmen, als u voor tijd wordt geperst of gewoon snelle resultaten wilt. Als je hobbyprojecten met je kinderen doet, kan het ook een voordeel zijn om krachtige lijm te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat het niet geschikt is voor de kinderen om zelf te gebruiken.
 • Onzichtbaar - met superlijm vermijdt u witte lijmresten, omdat deze na droging met het blote oog transparant en vrijwel onzichtbaar is. Daarom is het perfect voor het maken van uitnodigingen, decoraties of andere projecten waarbij kleine elementen, zoals kralen, op het materiaal moeten worden gelijmd.
 • Bestand tegen water - in tegenstelling tot gewone lijmen zijn supersnelle lijmen waterbestendig. Concreet betekent dit dat je superlijm kunt gebruiken voor buitenprojecten, zoals zelfgemaakte lantaarns, waarbij het weer een bijzondere uitdaging kan vormen.

Op deze pagina hebben we verschillende soorten supersnelle kleefmiddelen met kleine en grote studs, waardoor het gemakkelijk in kleine hoeveelheden kan worden aangebracht en tegelijkertijd een goede nauwkeurigheid tijdens het gebruik wordt gegarandeerd. Voor gebruik is het belangrijk dat het oppervlak volledig schoon en stofvrij is voordat u de Power-lijm aanbrengt. Zo krijg je het beste resultaat.

Superlijm kan echter voor veel meer dan alleen doe-het-zelfprojecten worden gebruikt. Powerlijm is ook geschikt voor algemeen huishoudelijk gebruik, als een soort vloeibare textieltape die alles kan fixeren. U zult het dan ook zeker waarderen om een allround lijm bij de hand te hebben.

Gebruik superlijm voor decoraties en creatieve projecten

Voor alle soorten doe-het-zelfprojecten kun je een pak superlijm in de hobbybox gebruiken. Omdat je het op bijna elk materiaal kunt aanbrengen, zal alleen je fantasie de manier waarop je het gebruikt tijdens het creatieve proces beperken. Je kunt bijvoorbeeld een middagje in het bos wandelen om hoorntjes te verzamelen, bloemen te laten drogen en nog veel meer, die je later met supersnelle lijm kunt versieren of lijmen. Naast dat je de natuur actief gebruikt, zijn er nog veel meer hobby-artikelen die je kunt maken met superlijm.

 • Tafeldecoraties - met verschillende soorten karton, papier en leerpapier kun je je eigen zelfgemaakte tafeldecoraties maken in alle kleuren van de regenboog. Het voordeel van het maken van je eigen decoraties is dat ze perfect passen bij je themafeestjes, evenementen en grote bijeenkomsten zoals doopfeesten, bruiloften, enz.
 • Evenementenkaarten en uitnodigingen - met unieke evenementkaarten kunt u een geliefde verrassen. Met krachtige lijm kun je geperste bloemen in prachtige kleuren, kralen en nog veel meer opplakken, waardoor je eventkaarten een persoonlijk tintje krijgen.
 • Hangdecoraties - met superlijm breng je eenvoudig mooie details aan, zoals pailletten, knopen en ogen op je zelfgemaakte decoraties. Hangdecoraties kunnen worden gekenmerkt door seizoenen, zoals Kerstmis en Pasen, maar je kunt ook superlijm gebruiken om je eigen sleutelhangers in unieke designs te maken. Gebruik bijvoorbeeld ons mooie leerpapier, dat je hier in de webshop kunt vinden.
 • Lantaarns - kaarsen zijn zowel romantisch als gezellig. Met mooie, decoratieve lantaarns kun je zowel binnen als buiten genieten van flikkerende vlammen. Je maakt eenvoudig je eigen lantaarns van gerecyclede glazen van bijvoorbeeld jampotjes en plak ze met krachtige lijm op decoraties.
 • Winkelnetten - met een sterke focus op duurzaamheid hebben winkelnetten opnieuw aan kracht gewonnen in de maatschappij. Dit is een geweldige kans om je eigen winkelnetten te ontwerpen, voor eigen gebruik of als cadeau. Op onze website kun je markers kopen en je eigen motieven op het net tekenen. Met krachtige lijm kun je ook fijne kralen of andere details opplakken.

Kindvriendelijke projecten met supersnelle lijm

Supersnellijm is niet kindvriendelijk en daarom is het belangrijk dat er altijd een volwassene aanwezig is wanneer de lijm wordt gebruikt. Maar zolang je veiligheid voorop stelt, zijn er nog veel kindvriendelijke doe-het-zelfprojecten waar je van kunt genieten.

 • Dorpen van papier-mâché - Met papier-mâché, gebruikte blikjes of potten kun je verf en krachtige lijm gebruiken om saai huishoudelijk afval om te zetten in leuke, zelfgemaakte dorpjes, auto's, dierentuindieren en nog veel meer. Met pijpenragers en gebruikte toiletrollen kun je menselijke figuren, raceauto's en andere dingen maken waar je kinderen urenlang mee kunnen spelen.
 • Papier-mâché - je kunt bijna alles maken van papier-mâché, bijv. zelfgemaakte eierdopjes, sieradendoosjes, ... Met supersnelle lijm kun je je kinderen helpen om de kleine stukjes op hun plek te lijmen, zodat het eindresultaat er geweldig uitziet.
 • Poten voor plezier en spel - kinderen houden van spelen en zijn van nature creatief. Daarom is het ook een goed idee om ze hun eigen rekwisieten, borden en accessoires te laten maken, zodat ze in een restaurant, winkel, kapper of iets dergelijks kunnen spelen. Samen met oud karton van toiletrollen en kartonnen dozen kun je supersnel lijm, een stift en verschillende decoraties gebruiken om zelfs het saaiste huishoudelijk afval om te zetten in leuke rekwisieten die het spelen nog realistischer maken.

Vind je volgende doe-het-zelfproject in onze ideeëncatalogus

Bij Creativ Company houden we van doe-het-zelfprojecten en daarom hebben we ook een groot assortiment aan krachtige lijmen voor jou en alle hobbyliefhebbers. Daarnaast willen we graag onze goede ideeën met je delen, zodat je inspiratie kunt opdoen voor je volgende hobbyproject. Daarom hebben we verschillende ideeëncatalogi gepubliceerd, die u hier op onze website kunt vinden. Je kunt ook zoeken naar specifieke ideeën in ons zoekveld.

Ben je op zoek naar een specifiek type supersnellijm? Of heb je tips en advies nodig over het gebruik van je superlijm? Hoe dan ook, we staan altijd klaar om u te helpen.

Bestel nu je supersnelle lijm en we verzenden je bestelling binnen 4-6 werkdagen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present