Kleine wasknijpers

Ruime keuze aan kleine en mini-wasknijpers voor decoratief gebruik en om cadeautjes mee te maken. De kleine wasknijpers zijn verkrijgbaar in neutraal licht hout of gelakt in verschillende kleuren. Kies uit verpakkingen met maximaal 100 mini-wasknijpers.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Een schat aan creatieve mogelijkheden met wasknijpers

De meeste mensen kennen wasknijpers als de kleine gadgets die we op wasdag gebruiken. De praktische klemmen zijn perfect om de natte was op te hangen. Met een zak wasknijpers weet je zeker dat je kleding altijd stevig aan de lijn blijft, hoe hard de wind ook waait.

Wat minder bekend is, is dat deze knijpers in veel andere contexten kunnen worden gebruikt dan alleen wassen. Klerenknijpers zijn handig voor een breed scala aan verschillende doeleinden – overal waar iets moet worden opgehangen of bevestigd. Dat geldt ook in de ambachtelijke arena, waar praktische wasknijpers veel mogelijkheden bieden om creatief aan de slag te gaan.

Kledingknijpers zijn zelfs zo populair bij handwerkers dat het mogelijk is om knijpers te kopen die speciaal zijn ontworpen voor creatieve projecten. Deze knijpers zijn veel kleiner dan traditionele wasknijpers, waardoor je ze kunt gebruiken om kleine decoraties met fijne details aan te bevestigen. Normaal gesproken zijn de knijpers gewoon te groot en te zwaar. De typische wasknijper voor knutselprojecten ligt dus ergens tussen de 25 mm en 35 mm, zodat je de juiste maat knijpers voor je project kunt kiezen.

Klerenknijpers voor het knutselen zijn er ook in een heleboel aantrekkelijke kleuren, dus je moet altijd kledingknijpers kunnen vinden die bij je thema passen. Al onze wasknijpers zijn ook gemaakt van licht hout, dus je krijgt een mooie clip die je zelf kunt schilderen als je dat wilt.

Uiteraard verkopen we al deze verschillende kleine wasknijpers hier bij Creativ Company. Voor al je creatieve projecten vind je kleine wasknijpers, decoratieve clips en cadeauclips. Je kunt kleine wasknijpers kopen in kleine verpakkingen in een specifieke kleur, of grote verpakkingen met een selectie van alle verschillende kleuren, zodat je iets kunt kiezen uit de volgende keer dat je een wasknijper nodig hebt voor een creatief project.

Gebruik wasknijpers als onderdeel van je cadeauverpakking

Klerenknijpers bieden je echt veel mogelijkheden om creatief te zijn. Wasknijpers, decoratieve clips en cadeauclips zijn niet gemaakt voor een specifiek doel als het gaat om knutselen. Laat je fantasie de vrije loop en gebruik ze op een creatieve manier.

Je kunt bijvoorbeeld wasknijpers gebruiken als onderdeel van je cadeauverpakking, waarbij de clips worden gebruikt om een cadeau te sluiten. Als je wat creatief wilt zijn voor Kerstmis of een verjaardag en je cadeaus op een andere manier wilt inpakken, kun je het traditionele inpakpapier vervangen door een cadeautas. Een cadeautas is een geweldige manier om een cadeau in te pakken dat opvalt tussen de andere verpakkingen onder de kerstboom. Natuurlijk moet een cadeautas gesloten zijn en een wasknijper is een eenvoudige en elegante manier om dit te doen

Een cadeautas met cadeauclips verbergt de inhoud op dezelfde manier als een normaal cadeau in cadeaupapier, maar de clips zijn gemakkelijker te verwijderen, zodat je het cadeau snel kunt openen. Het betekent ook dat er niets uit elkaar gescheurd is als je het cadeau opent, zodat zowel de cadeauclips als het geschenktasje op een andere gelegenheid gebruikt kunnen worden. Daarom zijn cadeauclips en geschenktasjes ook een goede keuze voor iedereen die zijn vrienden en geliefden wil aanmoedigen om hun cadeauverpakking te recyclen.

Er zijn veel andere mogelijkheden met cadeauclips , bijvoorbeeld een adventskalender waarin alle onderdelen van de cadeauverpakking kunnen worden opgeborgen en volgend jaar opnieuw kunnen worden gebruikt.

Kleine wasknijpers als decoratieve clips

Kleine wasknijpers zijn ideaal voor het bevestigen van dingen die je niet met lijm aan elkaar wilt plakken. Dit kan in een decoratie zijn waar je later gemakkelijk verschillende elementen wilt verwijderen, of het kan zijn voor kaarten, waar je de kleine wasknijpers kunt gebruiken om de kaarten bijvoorbeeld aan een drinkbril te bevestigen.

Je kunt ze ook gebruiken als decoratie door kersthartjes en dergelijke op een eenvoudige, elegante manier aan takken te hangen. Hier zorgen de kleine decoratieve klemmen ervoor dat alles wat je ophangt stevig blijft zitten en ook gemakkelijk weer kan worden verwijderd – net als bij de was.

Tegelijkertijd zijn de klemmen niet alleen praktisch, maar hebben ze ook een decoratief doel. Decoratieve clips zijn een leuke, eigentijdse manier om je decoratie op te hangen en je hoeft ze niet alleen te gebruiken als je iets moet bevestigen.

Decoratieve clips in verschillende kleuren zien er prachtig uit en kunnen eenvoudig als decoratie worden gebruikt in al je creatieve projecten.

Doe inspiratie op voor creatieve projecten met wasknijpers

Hebben we al eens gezegd over de vele mogelijkheden om creatief te zijn die je hebt met een selectie kleurrijke wasknijpers op tafel voor je? Als je er aan denkt, vind je vast een heleboel dingen die je met wasknijpers kunt gebruiken als het gaat om zowel cadeauverpakking als decoratie.

De kleine clips zijn leuk om te gebruiken en leuk om naar te kijken, en ze helpen om de decoratie wat informeler te maken, omdat de schattige wasknijpers een glimlach op de gezichten van de meeste mensen zullen toveren.

Er zijn dus veel goede redenen om kleine wasknijpers in je creatieve projecten op te nemen. Hoe begin je eraan? Als je een idee nodig hebt voor een creatief project met kleine wasknijpers, kun je altijd een kijkje nemen in onze gratis ideeëncatalogus.

Onze ideeëncatalogus is vrij beschikbaar voor iedereen, en hier vind je altijd een schat aan spannende projecten waar je mee kunt beginnen of waar je je door kunt laten inspireren. De projecten variëren van ideeën voor het inpakken van cadeaus met wasknijpers tot Halloweendecoraties, dus je kunt zeker een leuk project vinden met kleine wasknijpers die bij je smaak passen. Alle projecten worden ook geleverd met gedetailleerde gidsen, zodat iedereen gemakkelijk iets leuks en spannends kan beginnen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present