Belletjes

Bekijk ons assortiment bellen voor creatieve projecten, kinderspeelgoed en nog veel meer. Kies uit verschillende soorten metalen bellen in verschillende kleuren en maten. De bellen hebben een gaatje in de achterkant voor eenvoudig hangen/stikken.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Jingle bells zijn decoraties die niet voor kerst zijn gereserveerd

Als je 'bellen' zegt, zou je ook 'jingle bells' kunnen zeggen, en voor je het weet, heb je of iemand anders het beroemde kerstliedje uitgehaald. Bellen kunnen veel meer dan alleen maar hun naam aan een liedje toevoegen en een geluid maken als ze gehaakt worden.

Jij bepaalt zelf waar je deze belletjes voor wilt gebruiken. Bij Creativ Company richten we ons op het individu en waarderen we onze klanten niet meer dan anderen. Iedereen is welkom om producten van ons te kopen en iedereen is welkom om de bellen naar wens te gebruiken.

Bellen zullen waarschijnlijk altijd deel uitmaken van de Deense kersttraditie. Ze zien er zo gezellig uit dat ze aan de kerstboom hangen en als decoratie op andere plekken.

Blader door onze webshop en ontdek of je een of twee belletjes vindt die je leuk vindt, en bestel misschien een paar andere dingen terwijl je al aan het shoppen bent. Dat bespaart u tijd en geld. Als je meer dan een bepaald bedrag uitgeeft, krijg je gratis verzending, maar als je minder koopt en het weegt niet zo veel, dan kun je je bestelling voor minder dan DKK 50 laten verzenden.

Een goede selectie metaalbellen

We verkopen veel verschillende bellen, maar in de meeste gevallen zijn de kleine bellen gemaakt van metaal, omdat dit materiaal zeer geschikt is om een aangenaam belgeluid te maken als de bel is gehaakt.

Zo verkopen we in onze webshop kleine klokken van zowel glanzend metaal als gelakt metaal. Je vindt ze met zowel matte als glanzende oppervlakken en de klokken zijn verkrijgbaar in verpakkingen van verschillende hoeveelheden. Sommige verpakkingen bevatten slechts een paar klokken, terwijl andere een paar honderd hebben.

Dit kan u geld besparen als u veel kleine bellen nodig hebt, maar het kan ook verstandig zijn om een paar kleinere verpakkingen te kopen als dat alles is wat u nodig hebt. De keuze is geheel aan u en u weet het best hoeveel en welk type u verkiest.

Als u meer informatie over een specifiek product wilt zien, kunt u op de productpagina klikken. Hier ziet u de specificaties van het product zelf, maar u kunt ook suggesties zien voor artikelen die vaak samen met het geselecteerde product worden gekocht, net als enkele creatieve ideeën voor het gebruik van het individuele product.

Waarvoor kun je bellen gebruiken?

Als je buiten de gebaande paden denkt, zijn er veel verschillende dingen waarvoor je bellen kunt gebruiken. Zoals we al zeiden, zijn bellen niet gereserveerd voor de kerst.

De kleine belletjes zijn prima als decoratie op zich, maar je kunt ze ook combineren met andere producten om allerlei creatieve dingen te maken. Dit varieert van Russische stapelpoppen, knuffels met geluids- en slaginstrumenten tot hangende kerstdecoraties, windklokken en mini scrapbooks die aan mobiele telefoons hangen.

Misschien vind je inspiratie in de onderstaande lijst:

Houd er rekening mee dat niet alle klokken geschikt zijn voor alle soorten voltooide creaties. Om te zien of een specifiek type bel kan worden gebruikt voor wat u in gedachten hebt, kunt u controleren of het idee op de pagina van het individuele product wordt vermeld. U kunt ook gewoon doen wat u wilt. Er zijn veel meer ideeën over waar je metalen bellen voor kunt gebruiken dan de hier genoemde.

Kunnen bellen als speelgoed worden gebruikt?

Zoals je kunt zien in de lijst met creatieve suggesties voor de belletjes waarvoor ze kunnen worden gebruikt, zijn er ook verschillende dingen voor kinderen. Zo kunnen de kleine belletjes worden opgenomen in speelgoed voor uw kind. Of je kind nu speelgoed wil of kamerdecoratie met belletjes, wij weten zeker dat je een idee vindt dat zowel jou als hen aanspreekt.

Je kunt een paar uur van je drukke werkdag doorbrengen, in het weekend of tijdens de vakantie om speelgoed voor je kind te maken. Je kunt urenlang creatief aan de slag met wikkelpoppen en ritmisch speelgoed/instrumenten.

Bellen zijn over het algemeen bedoeld als decoratie en geen speelgoed, dus zorg ervoor dat je kind oud genoeg is om met speelgoed met bellen te kunnen spelen. De bel kan losraken of het kind kan hem eraf trekken en in de mond stoppen, waardoor het risico bestaat dat hij vast komt te zitten in de keel.

Zolang je kind ouder is dan een bepaalde leeftijd, mag hij/zij niet met bellen en klokken spelen, maar als er kleine kinderen in het huishouden zijn, moet je ervoor zorgen dat de bellen altijd buiten het bereik van kleine handen zijn.

Koop uw bellen en nog veel meer bij Creativ Company

We houden niet alleen van creatieve dingen, we zijn ook wild van dingen die een beetje lawaai kunnen maken en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het creëren van een gezellige sfeer. Bellen zijn daar zeker geen uitzondering op. Creativiteit is ons sleutelwoord hier bij Creativ Company en we delen graag onze passie voor metaalbellen, andere bellen en speelgoed met u.

Omdat we veel andere producten verkopen dan alleen bellen, kunt u altijd op onze website surfen. Je vindt goede inspiratie in onze ideeëncatalogus, en je kunt ons ook altijd volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Als u zaken met ons doet, kunt u er zeker van zijn dat u goede producten krijgt tegen geweldige prijzen, zodat u kunt genieten van uw vrije tijd door veel verschillende creatieve dingen te doen. Het ligt voor de hand om je in meerdere creatieve projecten te storten, maar je kunt je ook op één ding concentreren en je daarin verdiepen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present