Stokjes en constructie-artikelen

Bekijk ons ruime assortiment stokken en bouwstokken voor kleine hobby-, modelbouw- en bouwprojecten. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je creatieve bouwprojecten. De materialen zijn eenvoudig in gebruik en zelfs de kleinste leden van de familie kunnen met bouwstokken bouwen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak leuke modellen met bouwstokjes

Houdt u ervan om kleine modellen zoals huizen en auto's te bouwen? Of maak je liever speelse hangers of mobieltjes? Dan bent u hier aan het juiste adres. Je kunt zoveel verschillende dingen maken met houten stokjes en andere bouwmaterialen.

Bouwstokken zijn geschikt voor zowel kleine kunstprojecten als grotere hobbyprojecten. Als u klaar bent voor een groot project, kunt u proberen huizen en andere kleine gebouwen te maken van bouwmaterialen. U kunt zelfs een hele stad bouwen met auto's, mensen en dieren. Of maak een boerderij met veel verschillende dieren, of creëer een winters kerstlandschap vol kleine elfen en versier het met katoenwol of kunstsneeuw.

Iedereen in het gezin kan helpen bij het bouwen van modellen en genieten van het gebruik van bouwstokken. De stokjes zijn leuk om mee te experimenteren en spelen. Als je een paar uur zit en met de stokjes speelt, kun je veel mooie creaties maken.

Sommige stokjes kunnen zonder lijm worden gemonteerd, terwijl andere lijm nodig hebben om aan elkaar te kleven. Een lijmpistool is hiervoor ideaal. Het is heel eenvoudig om een kunstproject te starten met bouwstokjes, omdat je niet veel gereedschap of materialen nodig hebt.

Maak zelfgemaakte decoraties met behulp van stokjes en bloemstokken

Deze bouwstokjes, stokjes en andere onderdelen kun je gebruiken om veel meer te maken dan alleen maar gebouwen. Je kunt ze ook gebruiken om eenvoudigere projecten te maken, zoals hangers. Er zijn verschillende manieren om een ornament te maken dat geschikt is om op te hangen. Je kunt bijvoorbeeld vier stokjes nemen om er een lijst van te maken. Als je een driehoekig frame wilt maken, hoef je maar drie stokjes te gebruiken. Als je een touwtje hebt, kun je het om de stokjes wikkelen om een spinnenweb te maken. Je kunt je lijst ook versieren met wat papieren knipsels, een touwtje bevestigen om op te hangen en je decoratie is klaar om aan het plafond of aan de muur te worden gehangen.

Bij het uitvoeren van bouwprojecten kan het combineren van verschillende materialen u nog meer mogelijkheden bieden. Er zijn bijvoorbeeld veel dingen die je kunt maken als je zowel gewone bouwstokjes als dunnere bloemstokjes hebt. Je kunt bijvoorbeeld je eigen miniatuurschommel maken. Als je van plan bent om een ministadje te bouwen, kun je een speeltuin creëren met een schommel van bouw en bloemstokken. U kunt ook hekken, poorten en ladders maken van de twee soorten stokken. - Alles wat een kleine stad nodig heeft.

Maak leuke figuren van kartonnen tubes

Als u liever figuren maakt dan gebouwen, dan zijn kartonnen buizen ideaal. Met deze eenvoudige bouwstenen kun je veel leuke figuren maken. En je hebt niet eens veel materialen nodig om echt coole, originele items te maken. Je kunt heel ver komen met karton, karton of papier, wat plastic ogen en wat lijm. Leidingreinigers of stof zijn ook handige materialen om figuren mee te maken.

Nu gaat het erom je fantasie de vrije loop te laten, want er zijn geen grenzen aan de personages die je kunt creëren. U kunt bijvoorbeeld starten met een bepaald vakantieseizoen. Als Kerstmis eraan komt, kun je een paar figuren met yuletidethema maken. Je kunt bijvoorbeeld een sneeuwpop bouwen met een lege toiletpapierrol. Je kunt de rol wit beschilderen of er wat wit papier omheen plakken. Maak een papieren hoed voor de sneeuwpop en een kleine sjaal van stof. :?: Toiletpapierrollen zijn ook leuk om andere figuren mee te maken, zoals een kabouter, rendier of kerstman. Als het Halloween is, maak dan een paar griezelige monsters met kartonnen tubes. Wat dacht je ervan om een aantal enge tanden uit een vel papier te snijden en ze op de tube te lijmen? Als je van dieren houdt, zijn er ook veel mogelijkheden voor creatieve projecten. Je kunt pinguïns, bijen en nog veel meer maken. Als je de koker na het versieren handig wilt gebruiken, kun je de bovenkant open laten staan en de koker bijvoorbeeld gebruiken om potloden of balpennen in op te bergen.

Spelen en dingen maken met kartonnen tubes is een activiteit waar de meeste kinderen plezier aan beleven. Maar het hele gezin kan meedoen en proberen figuren te maken van kartonnen tubes.

Constructiematerialen in hout en metaal

Bij Creativ Company hebben we een breed scala aan bouwmaterialen in zowel hout als metaal. We hebben houten bouwstokken en bloemstokken die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Ze zijn eenvoudig te monteren en uit te bouwen.

Als u liever met houtmaterialen werkt, bieden wij een ruime keuze aan. We hebben bouwstokken, bloemstokken, houten blokken en knopen die geschikt zijn voor een breed scala aan ambachtelijke projecten. Je kunt ook bloemenprikkers kopen die ideaal zijn als je bijvoorbeeld bloemendecoraties wilt maken. Wat we ook in voorraad hebben, is tandenstokers, omdat deze ook gebruikt kunnen worden voor knutselprojecten, zoals als je miniatuurstructuren wilt maken.

Als je liever dingen van metaal maakt, vind je hier ook een goede selectie. Vind metalen staven en metalen basissen om te gebruiken als kader voor een groot aantal projecten. Je kunt bijvoorbeeld je eigen figuur ontwerpen in stof, klei, hout of papier en deze op een metalen basis en staaf bevestigen. Dit geeft een iets meer rustieke uitstraling dan wanneer je hout zou gebruiken.

Grote keuze aan stokken en bouwelementen

Als je bouwmaterialen, stokken en buizen wilt bestellen, moet je bepalen hoeveel je nodig hebt, in welke maten en of je ze effen of in een bepaalde kleur wilt hebben. U kunt verschillende pakketten kopen, afhankelijk van het aantal materialen dat u nodig hebt. Er zijn pakketten voor ambachtslieden die een klein project plannen en voor degenen die op het punt staan een groot project aan te gaan.

Zoals je ziet, kun je jezelf in veel verschillende projecten storten met stokken en andere bouwmaterialen. Als je nog meer inspiratie nodig hebt, hebben we een enorme ideeëncatalogus waarin je het ideale project kunt vinden om aan de slag te gaan. Laat je fantasie de vrije loop en start een nieuw project met bouwstokjes.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present