IJsstokjes

We hebben een ruime keuze aan ijslollystokjes en lucifers voor hobby- en modelbouw. Hier vind je verschillende soorten ijslollystokjes in zowel licht hout als EVA-schuim en in verschillende kleuren.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Verbreed je bouwvaardigheden met ijslollystokjes

Voor modelbouw kun je natuurlijk ijslollystokjes gebruiken. Engineering, architectuur en ontwerp hebben ook een impact op kleine 'gebouwen', dus hoewel het gebouw is afgebouwd, zijn veel van de bouwprincipes hetzelfde.

Houten ijslollystokjes kun je voor veel andere dingen gebruiken dan het bouwen van modellen. Verderop in de tekst vind je meer inspiratie voor het gebruik van ijslollystokjes, lucifers en dergelijke.

We verkopen een breed scala aan ijslollystokjes en andere houten stokjes, zoals lucifers en EVA-schuim ijslollystokjes. Houten ijslollystokjes zijn natuurlijk ook een vast onderdeel van ons assortiment, omdat ze heel veelzijdig zijn en voor andere dingen dan ijs kunnen worden gebruikt.

Onder de producten hier in onze webshop vindt u ook verpakkingen met verschillende kleine en grote artikelen. Deze verpakkingen bevatten minstens één van de kleine stokjes, maar meestal zijn dit houten of EVA-schuim ijslollystokjes. Verpakkingen met veel verschillende items zijn perfect voor een schoolles of voor de zeer efficiënte en hardwerkende hobbyliefhebber.

Houten ijslollystokjes zijn meestal in verschillende lengtes verkrijgbaar. We verkopen zowel korte als lange modellen en dit maakt het mogelijk om veel verschillende dingen te maken.

IJslollystokjes Een speciale houten stok

Vandaag nemen we ijslollystokjes als vanzelfsprekend omdat ze een bijproduct zijn van een al gegeten ijs. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten ijsjes met stokjes, en sommige merken zoals Magnum hebben hun eigen speciale ijssticks. Andere merken gebruiken de gewone rechte ijslollystokjes met ronde randen.

De ijslollystok is meestal gemaakt van hout en werd in 1923 uitgevonden. De uitvinder van de ijslollystok in zijn huidige vorm is onbekend, maar de voorloper van de ijslollystok werd in 1922 in de VS uitgevonden en gepatenteerd.

Het bijzondere is dat een Deen de stick heeft uitgevonden. Dat is logisch, want Denen zijn gewoon gek op ijs. De ijsstick is dus geworteld in Denemarken. Een ander Deens succesverhaal over roomijs is Magnum, dat nog steeds wordt geproduceerd door het bedrijf Frisko, dat eigendom is van Unilever.

Een ijslollystokje is handig om te hebben en in plaats van ijslollystokjes van gegeten ijs te verzamelen, kun je gewoon ijslollystokjes kopen die klaar zijn voor gebruik en schoon zijn, omdat er geen ijs op zit. Zo bespaar je zowel veel calorieën als geld op ijslollystokjes, omdat je geen ijsjes hoeft te kopen en alleen maar hoeft te eten om de ijslollystok te krijgen.

Houten ijslollystokjes en andere producten voor veel verschillende dingen

Of je nu ijslollystokjes in ongeschilderd/ongekleurd hout wilt of een paar lollystokjes in felle kleuren, wij hebben het allemaal. Naast de verschillende kleuren hebben we ook ijslollystokjes in verschillende maten en materialen, evenals lucifers in ongekleurd of gekleurd hout en verpakkingen met verschillende producten.

Alle producten hebben voordelen, maar wat u nodig hebt, bepaalt wat voor u de beste keuze is. Als je modellen wilt maken met ijslollystokjes van geschilderd hout, zijn deze verkrijgbaar. Je kunt ook een model bouwen met ijslollystokjes van ongeschilderd hout.

Als je kiest voor stokjes die al geschilderd zijn, hoef je zelf geen tijd en geld te besteden aan het schilderen. Maar als je stokjes van ongeschilderd hout koopt, kun je zelf bepalen welke kleur ze moeten hebben en kun je ook beslissen of er maar een paar geschilderd moeten worden. Dan kun je precies het aantal stokjes schilderen dat je nodig hebt en in precies de kleuren die je wilt.

De lucifers op de webshop zijn geen echte lucifers, omdat ze geen zwavelhoofd hebben. Dit is een voordeel, omdat je de zwavelkop niet van echte wedstrijden hoeft af te snijden. Kleine zwavelvrije stokjes zijn ook veiliger in het gebruik, omdat jonge kinderen geen risico lopen op vuur door het stokje tegen een luciferdoosje te slaan.

Waarvoor kun je ijslollystokjes, houten stokjes en lucifers gebruiken?

Zoals vermeld in de inleiding bieden we een aantal specifieke ideeën over wat u kunt maken met de producten op deze pagina. In onze ideeëncatalogus vind je ideeën voor het gebruik van ijslollystokjes, houten stokjes en lucifers (zonder zwavelhoofd).

Ideeën uit onze uitgebreide ideeëncatalogus zijn onder andere:

  • Japanse lantaarn gemaakt van ijslollystokjes
  • IJslollystokje vesting
  • Superhelden van lange houten ijslollystokjes
  • Café en interieurdecoratie met ijslollystokjes
  • Gestapelde kerstfiguren met kleurrijke houten stokjes
  • Mooie engelenborden
  • Kaart mozaïek
  • Een doos met gekleurde lucifers

Onze ideeëncatalogus wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe inspirerende ideeën. Ideeën verdwijnen zelden, dus als je iets ziet dat je denkt te maken, hoef je je niet te haasten om de dingen te kopen die je nodig hebt voordat de instructie verdwijnt.

Je hebt ook de mogelijkheid om de gids af te drukken en later het doe-het-zelfproject uit te voeren, maar je kunt er zeker van zijn dat zowel het idee als de producten die je nodig hebt in een later stadium op onze website te vinden zijn.

Je kunt je houten ijslollystokjes, lucifers en andere producten veilig bij ons kopen

Onze webshop wordt voortdurend verder ontwikkeld en geoptimaliseerd en we hebben vaak nieuwe producten op voorraad in de webshop. Hoewel onze webshop in de loop der tijd sterk verandert, behouden we de essentie van ons bedrijf. We richten ons sterk op u als klant en op onze leveranciers en op fabrikanten en medewerkers.

Als u bij ons winkelt, kunt u veilig en veilig betalen met een breed scala aan creditcards en als particuliere klant kunt u ook betalen met MobilePay. Als je als bedrijf/groothandelaar of instelling winkelt, heb je een aantal iets andere betaalmogelijkheden, maar ze zijn allemaal veilig voor jou.

Onze voormalige klanten zijn vaak terugkerende klanten en dit is waarschijnlijk te wijten aan zaken als onze snelle levering, geweldige klantenservice, gratis verzending boven een bepaald bedrag en een goed productassortiment van hoge kwaliteit. Dit alles draagt bij aan een hoge gemiddelde score op Trustpilot. Onze hoge TrustScore is gebaseerd op duizenden beoordelingen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present