Handgereedschap en tangen

Bekijk onze selectie handgereedschappen en tangen voor hobbygebruik. Kies uit verschillende soorten gereedschap. Ons assortiment omvat perforators, raspen, figuurzagen, messen, beitels, zagen, vijlen, nietpistolen en nog veel meer

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Uitgerust met handgereedschap en tangen

Het huis is de perfecte plek voor creatief knutselen. Elke veilige ruimte waar u tijd en rust kunt hebben om u onder te dompelen in creatieve voorwerpen is ideaal voor het gebruik van handgereedschap zoals tangen, zagen, vijlen, pincetten en nog veel meer.

Iedereen heeft baat bij ons uitgebreide assortiment handgereedschappen, die perfect zijn voor thuis, creatieve werkplaatsen, scholen, nazorg, kleuterscholen, enz.

Sommige gereedschappen zijn echter niet geschikt voor kleine kinderen. Een deel van het gereedschap is weer geschikt voor iets oudere kinderen die door een volwassene worden geobserveerd voor advies over het gebruik van het gereedschap en wie hen kan helpen als ze het nodig hebben.

Op deze pagina vind je een breed scala aan handgereedschappen die perfect zijn voor creatieve mensen. Sommige gereedschappen op onze website zijn echter niet uitsluitend hobbygereedschap, omdat voorwerpen zoals perforators en zagen ook voor praktische doeleinden kunnen worden gebruikt. U kunt latten zagen voor huishoudelijke artikelen en u kunt ook perforators gebruiken om extra gaten in uw riemen te maken.

Omdat ons productassortiment binnen deze categorieën zeer breed is, zijn we er zeker van dat er iets is dat past bij uw smaak en de creatieve projecten die u wilt opstarten.

Uitgebreid assortiment handgereedschappen

De term 'handgereedschap' is een brede term, omdat het veel verschillende soorten gereedschap dekt. De producten op deze pagina omvatten zagen, vijlen, beugels, pompoensnijsets, hamers, ambachtelijke hamers, perforators, pick-up tools, nietmachines, raspen, meterscharen, klinknagels, pincetten, eierblazers, pincetten met veren, beitels, doorprikzagen, stempelgereedschappen, nietpistool, plooiliniaal en eierschilders.

Dit zijn slechts voorbeelden van wat je kunt vinden onder alle producten op deze pagina. Omdat ons assortiment breed is, vind je altijd spannende hobbytools. Veel gereedschap kan voor verschillende dingen worden gebruikt en je kunt je fantasie de vrije loop laten en je handgereedschap gebruiken voor andere dingen dan waarvoor het is ontworpen. Houd er echter rekening mee dat de garantie niet van toepassing is als u het gereedschap op ongepaste wijze hebt gebruikt.

We proberen zoveel mogelijk een goede en passende selectie van producten in onze webshop te hebben. Sommige items zijn seizoensgebonden, maar als je geluk hebt, vind je items die niet aan het seizoen voldoen.

Je kunt bijvoorbeeld dingen vinden om pompoenen te snijden, ook al is het geen Halloween, en je kunt ook dingen vinden om met eieren te werken, ook al is Pasen ver weg.

Als je iets koopt buiten het seizoen, is dat in het voordeel van jou, want dan ben je goed voorbereid op het maken van je decoraties. Als je wacht tot het laatste moment voordat je een seizoensartikel koopt, is het vaak niet mogelijk dat je op tijd klaar bent voordat de vakantie of het evenement voorbij is. En dat zou jammer zijn.

Wat kunt u doen met bijvoorbeeld tangen?

Een tang kan op vele manieren worden gebruikt. Over het algemeen is een tang een gereedschap met twee gekruiste stangen die om het midden met elkaar zijn verbonden. Volgens ordnet.dk kan een tang worden gebruikt om de tang vast te houden, vast te klemmen, te buigen of te snijden. Aan het ene uiteinde van de tang bevindt zich de handgreep, terwijl het andere uiteinde fungeert als het 'actieve' deel van het gereedschap.

Het gebruiksgebied van de tang hangt af van het type tang. Hier in onze webshop kunt u bijv. perforatoren die perfect zijn om gaten te maken.

Andere soorten tangen zijn onder meer:

  • Combinatietang
  • Punttang
  • Borgringtang
  • Tangen
  • Kabelbindtang
  • Zijsnijtang
  • Sleutels
  • waterpomptang
  • Klemtang
  • Elektronische tang

De tangen in de bovenstaande lijst zijn typische voorbeelden van gereedschappen die niet bedoeld zijn voor hobbydoeleinden. Maar er zijn er een aantal die gemakkelijk kunnen worden gebruikt voor een praktische hobby waarvoor andere apparatuur nodig is dan bijvoorbeeld een gewone zaag of een gatenpons.

Voorbeelden van veelzijdig en zeer nuttig gereedschap zijn tangen, klemtangen en zijsnijtangen. Deze drie soorten kunnen bijt-/snijdwerk maken, zoals bloemendraad en soortgelijke materialen, en zijn perfect voor het maken van een adventskrans.

Laat je inspireren door onze ideeëncatalogus om handgereedschap te gebruiken.

Onze spannende en uitgebreide ideeëncatalogus barst van de geweldige ideeën die op je wachten. Dus waarom probeer je niet een of meer inspirerende ideeën die je daar vindt. Je ziet niet alleen foto's van de voltooide DIY-projecten, maar ook een stap-voor-stap handleiding die je laat zien wat je moet doen.

Op elke individuele ideeënpagina krijgt u ook een goed overzicht van de producten die u nodig hebt voor het project. De meeste basisvoorraadartikelen worden automatisch aangevinkt, u kunt de vinkjes verwijderen en u kunt ook vinkjes toevoegen aan de aanvullende/optionele producten. Als u iets extra's nodig hebt voor het project, kunt u het eenvoudig afzonderlijk aan uw virtuele winkelmandje toevoegen.

U kunt breed zoeken in onze volledige ideeëncatalogus of u kunt in één categorie klikken. U kunt ook op een specifiek product van deze categoriepagina klikken en dan een beetje scrollen/afvegen. Als het product deel uitmaakt van een specifiek idee, verschijnt het idee in een lijst hieronder.

Je hebt veel voordelen aan je eigen hobbygereedschap

Of het nu gaat om een hobbytool voor je eigen huis of voor een creatieve workshop, school of ergens anders, het is een goed idee om de juiste dingen te hebben. Met je eigen hobbygereedschap bespaar je op korte termijn tijd en op lange termijn kun je er heel goed gebruik van maken, want lenen kan duur worden. Het kan ook lastig zijn om je eigen hobbygereedschap niet in de buurt te hebben. Als de persoon die het gereedschap gebruikt, het bij de hand heeft, is er geen excuus om niet aan creatieve projecten te beginnen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present