Elektrisch gereedschap

Ontdek ons assortiment elektrisch gereedschap voor hobbygebruik. Ons assortiment omvat verschillende soorten elektrische branders voor het labelen van hout, hittepistolen, graveermachines, parelboren en figuurzagen.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Elektrisch gereedschap

Een creatieve hobby kan gebruik maken van veel verschillende materialen en gereedschappen. Als je bijvoorbeeld met hout werkt, kun je je project extra speciaal maken door het te versieren met een elektrische brander. Misschien heb je een tool nodig om je materiaal op te warmen of misschien wil je iets moois graveren in het project waaraan je werkt.

Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben het elektrische gereedschap dat u zoekt. Onze elektrische gereedschappen zijn allemaal goedgekeurd voor hobbygebruik en eenvoudig in gebruik. Houd er rekening mee dat jonge kinderen geen elektrisch gereedschap alleen mogen gebruiken, omdat dat erg heet wordt. Het kan ook een goed idee zijn om een stevige mat onder de tafel te hebben, zodat u uw tafel zo goed mogelijk kunt beschermen als u elektrisch gereedschap gebruikt.

Elektrisch gereedschap voor hobby's

Het gebruik van elektrisch gereedschap voor je creatieve hobby vergroot je mogelijkheden aanzienlijk. Of u nu een elektrische brander, een hittepistool of een graveermachine gebruikt, ze bieden u de mogelijkheid om iets te doen met uw projecten dat u niet zou kunnen doen zonder elektrisch gereedschap.

:?: Je hobby kan ook een elektrische boormachine of schroevendraaier zijn, waardoor het ook makkelijker wordt om dingen te doen. Als je een vogelhuisje maakt, is een elektrische schroevendraaier een goed idee, tenzij je de houten delen met een hamer aan elkaar wilt bevestigen. 

Misschien versier jij of je kinderen het mooie vogelhuisje achteraf met een elektrische brander. Met een elektrische brander kun je rechtstreeks in het hout tekenen of schrijven. En je kunt eenvoudig kleur toevoegen als je je project wilt schilderen. Het ene sluit het andere zeker niet uit.

Bij Creativ Company vind je ook stempels voor je elektrische brander, zodat je fijne patronen of letters en cijfers in je project kunt branden. Zo kunt u een elektrische brander gebruiken, zelfs als u niet over de meest stabiele handen beschikt. Fouten maken met de postzegels is bijna onmogelijk.

Elektrisch gereedschap voor hobbygebruik

Wie herinnert zich de typische geur van verbrand hout uit de houtwerkkamer toen je je naam of figuren in het hout verbrandde op het bord dat je voor mama en papa hebt gemaakt? Diezelfde geur kun je nabootsen in je eigen woonkamer. Met een elektrische brander maak je de mooiste projecten en heb je veel plezier.

Een elektrische brander is ideaal om in alle houtsoorten te branden. Het kan ook worden gebruikt voor het verbranden in andere materialen, zoals leer of dik papier. Maar wees voorzichtig als je het in plastic wilt gebruiken. Het smelt en kan de brander beschadigen als deze aan de punt blijft plakken.

Bij een ongeval kunt u nieuwe tips kopen om de oude te vervangen door een volledig nieuwe en frisse tip.

Bij Creativ Company kun je ook graveermachines kopen voor hobbygebruik en tips voor de machines. Graveermachines kunnen worden gebruikt om tekst of motieven in hout te graveren, maar ook veel andere hardere materialen. Je kunt de graveermachine bijvoorbeeld gebruiken om metaal, steen en porselein te graveren.

Vergeet niet de juiste tip te gebruiken voor het materiaal waarmee u gaat werken. Zo voorkom je dat je machine en je hobbyproject kapot gaan.

 

Creatieve projecten met elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap voor hobbygebruik kan voor allerlei creatieve projecten worden gebruikt. Als je inspiratie nodig hebt, kun je altijd een kijkje nemen in onze enorme ideeëncatalogus, boordevol inspiratie, patronen en instructies voor talloze creatieve projecten.

Lees verder en krijg een paar tips over eenvoudige en plezierige projecten met elektrisch gereedschap.

Ben je dol op zelfgemaakte decoraties? Maak je eigen versiering. Je kunt naar een bos gaan en een geschikte tak vinden om in plakken te snijden, of je kunt op deze pagina houten plakken kopen. Als je mooie stukjes hout hebt die alleen maar leuker worden door een beetje scheef te zitten en misschien nog steeds schors aan te brengen, moet je ze versieren.

Het kan een goed idee zijn om eerst een gat te boren voor het koord aan de kant waar je naar boven wilt kijken. Zo hoef je niet in je mooie decoratie te boren. Zodra je een gat hebt geboord, kun je aan de slag met je elektrische brander. U kunt met de vrije hand tekenen of een fijne potloodlijn tekenen van wat u zich had voorgesteld. Je kunt precies tekenen of schrijven wat bij jou en je idee past. Misschien voor kerst- of paasdecoratie? Misschien is het voor een alledaagse decoratie of een sleutelhanger voor een bijzonder iemand? Hoe dan ook, alleen je fantasie bepaalt de grenzen voor het decoreren van je houten schijfjes. 

Ben je op zoek naar buitenprojecten? Versier dan een insectenhotel of vogelhuisje met je elektrische brander. Of misschien heb je een poppenhuis dat wat extra decoratie nodig heeft. Of bouw je eigen mini-huisje van ijslollystokjes en breng het tot leven met mooie decoraties.

Waardevolle vreedzaamheid in het dagelijks leven met creatieve onderdompeling

Als we creatief zijn, is er ruimte voor onderdompeling, waardoor ons lichaam en onze geest de rust krijgen die ze nodig hebben. Het is belangrijk om jezelf elke dag een pauze te gunnen tijdens een hectische periode, waarbij je je niet bezig hoeft te houden met plannen en ingepakte lunches of huiswerk. Wanneer je gewoon los kunt laten en kunt zien wat er uit komt. Of je vindt de ruimte voor een project waar je al heel lang aan denkt. Wat een geweldig gevoel wanneer je de tijd en de kans vindt om dat project tot leven te brengen.

Misschien kunt u uw projecten naar buiten verplaatsen? Dan kun je twee vliegen in één klap slaan. Wees creatief en laat je lichaam en geest genieten van frisse lucht. Maak eventueel een handvol bordjes met uw elektrische brander met kleine mededelingen of instructies. Zet ze buiten neer en maak een route of schattenjacht voor elkaar met de borden. Misschien zijn het kleine, lieve boodschappen die mensen onderweg tegenkomen. Veel plezier bij het maken!

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present