Oasis

Koop nat bloemenschuim voor decoraties, boeketten en bloemstukken. Green Oasis is een bloemig schuim dat water opneemt als een spons om de levensduur van bloemen te behouden. Oase wordt gebruikt voor bloemen en bloemstukken die in het water moeten staan. De schuimblokken kunnen gemakkelijk met een mes worden gesneden.

 

>

2 varer

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Oasis Floral Foam voor al je decoraties

Oasis is een bekende naam voor iedereen die graag groene decoratie maakt voor kerst en andere feestdagen. Oasis Floral Foam is simpelweg het handigste hulpmiddel als er sparrenkleien moeten worden verzameld en veel meer op een klein oppervlak moeten worden bevestigd. Het groene deel van de decoratie moet een paar weken in leven worden gehouden.

Oasis Floral Foam is een zacht, bloemig schuim waar je gemakkelijk dingen in kunt plakken, net als met klei. Daarom is een oaseblok geschikt voor allerlei decoraties voor verschillende feestdagen.

Het is natuurlijk de juiste keuze als je een prachtige bloemendecoratie wilt maken met zowel verse als gedroogde bloemen en andere planten.

Oase is dus een onmisbaar onderdeel van de inventaris van elke kweekvijver. Met een goede voorraad Oasis-blokken in de kast heb je altijd iets om naar te kijken als je een decoratie wilt maken. Zodra je Oasis hebt gebruikt, wil je niets anders meer gebruiken.

Daarom hebben we op deze pagina ons Oasis-assortiment samengesteld, waar je de klassieke blokken voor je projecten kunt kopen.

Wat is Oasis?

 Oasis Floral Foam is een hardschuim dat gemakkelijk te verwerken is, waardoor het ideaal is voor alle soorten decoraties. Het schuim is zo zacht dat je er gemakkelijk een tak of bloem in kunt steken. Tegelijkertijd is het hard genoeg om ze stevig op hun plek te houden in de decoratie.

Oase is ook een licht materiaal dat gemakkelijk voor altijd in de kast kan blijven als het niet aan water is blootgesteld. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het uitdroogt enz. zoals bij het werken met klei.

Houdt water goed vast ten voordele van groene elementen

Een ander groot voordeel van het gebruik van oase in plaats van klei is bijvoorbeeld dat een oaseblok heel goed water vasthoudt. Oasis Floral Foam houdt het water binnen op een totaal andere manier dan andere materialen.

Een Oasis-blok absorbeert het water, wat betekent dat het water niet alleen aan de onderkant van de decoratie neerslaat. Het Oasis-blok absorbeert het water en verdeelt het gelijkmatig over het blok, zodat alle onderdelen van de bloemendecoratie een aangepast volume water krijgen.

Daarom is een Oasis-blok een onmisbaar element in elke kerstdecoratie of bloemdecoratie met groene elementen. Bloemen en groene takken vervagen snel als ze geen water krijgen, waardoor een oaseblok een goede keuze is.

Je hoeft de decoratie maar af en toe water te geven en je Oasis-blok zal ervoor zorgen dat je de dorst van de planten helemaal bovenin de decoratie dorst. 

Als je Oasis wilt gebruiken voor een bloemdecoratie, vergeet dan niet om het van tevoren waterverzadigend te maken. Een waterverzadigd oaseblok is volledig gevuld met water in alle gaten, waardoor het een slimme voorwaarde is om bijvoorbeeld bloemen in te steken.

Om je Oasis-blok waterverzadigend te maken, plaats je het gewoon in een emmer of een andere bak water. Het blok moet gewoon op het oppervlak drijven, want als je het onder water probeert te persen, komt er lucht in het blok terecht en kan het dus niet genoeg water leveren voor je bloemen en andere groene elementen. Met andere woorden: je Oasis-blok moet vanzelf water kunnen aanzuigen en het duurt eigenlijk niet lang.

Je weet dat je Oasis-blok klaar is als het tot de bodem van de emmer is gezonken. Daarna kun je er meteen bloemen in rangschikken of het in een ander creatief decoratieproject gebruiken. Een waterverzadigde oaseblok houdt het water heel lang vast en is ook klaar om snel nieuw water op te nemen als je langskomt met de gieter.

Vierkante decoraties? Niet noodzakelijk

Een ander voordeel van een oaseblok is dat je het gemakkelijk op maat en in de vorm kunt snijden die je nodig hebt. Je hoeft je dus niet te beperken tot het maken van bloemendecoraties in de originele vierkante vorm van het Oasis-blok.

Je kunt ook eenvoudig meerdere oaseblokken combineren om een geheel nieuwe vorm te creëren. Je kunt bijvoorbeeld verschillende oaseblokken snijden en ze als krans in elkaar zetten voor de adventskrans van dit jaar of een andere ronde decoratie.

Oasis Floral Foam is eenvoudig te snijden, zodat u altijd snel een vorm kunt creëren die bij uw project past met verse bloemen en andere groene planten.

Laat u inspireren voor uw volgende project met Oasis

Een Oasis-blok kan worden gebruikt voor alle soorten decoraties met verse groene planten, zoals kerstdecoraties of bloemstukken om de tafel te verfraaien als je gast bent, of voor elk ander project waarbij je iets moois wilt maken met groene planten.

Als je inspiratie nodig hebt om aan de slag te gaan met een prachtige bloemendecoratie, kun je onze ideeëncatalogus bekijken. Hier vind je een heleboel goede ideeën om decoraties te maken met Oasis. Je kunt onze ideeën altijd bekijken als je bijvoorbeeld creatief met bloemen aan de slag wilt gaan, maar een goed idee nodig hebt om aan de slag te gaan. In onze ideeëncatalogus vindt u gedetailleerde handleidingen over hoe u te werk moet gaan, zodat u gemakkelijk een goede start kunt maken en uw doel kunt bereiken. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present