Metalen ringen en metaaldraad

Hier vind je een breed scala aan metalen ringen en draad voor decoraties, adventskransen en bloemstukken. Onder 'draad' vind je bonsaidraad, bloemendraad en korte draden, maar ook metalen staven en hangers. Ons decoratieve metaaldraad is verkrijgbaar in verschillende diktes.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laat je creativiteit de vrije loop met metalen ringen en draad

Als je graag thuis aan je eigen creatieve projecten begint, zijn metalen draden en metalen ringen twee dingen die zoveel mogelijkheden bieden. Daarnaast is draad een cruciaal element in veel doe-het-zelfprojecten, bijvoorbeeld bij het decoreren. Daarom is het altijd een goed idee om een voorraad metaaldraad in verschillende diktes en kleuren op voorraad te hebben, zodat je iets kunt kiezen wanneer je bijvoorbeeld de adventskrans van dit jaar gaat maken.

Hetzelfde geldt voor metalen ringen, die veel mogelijkheden bieden voor creatieve expressie in een breed scala aan verschillende projecten.

Daarom hebben we op deze pagina ons brede assortiment metalen ringen en draden samengesteld, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je creatieve projecten voor Kerstmis en andere momenten van het jaar wanneer je van jezelf wilt genieten en unieke oplossingen kunt creëren om je woonkamer, kinderkamer of een andere kamer persoonlijker en warmer te maken.

Bij Creativ Company hebben we ervoor gezorgd dat we verschillende hoogwaardige metalen ringen en draden hebben, waaruit u bijvoorbeeld kunt kiezen:

  • Bonzai-draad
  • Wikkeldraad
  • Kabels
  • Draadeinden
  • Metalen ringen
  • Metalen hangers en meer.

Wat kunt u doen met draad?

Zoals gezegd zijn verschillende soorten draad een belangrijk onderdeel van veel hobbyprojecten en als je graag creatief bent, zul je merken dat alleen je fantasie de grenzen bepaalt van hoe je draad kunt gebruiken.

Draad is bijvoorbeeld een belangrijk element als het gaat om bloemstukken. Wil je zelf mooie boeketten maken uit de tuin? Met metaaldraad houd je alles bij elkaar en maak je makkelijker een fantastisch boeket met alle mooie kleuren waar je van houdt.

Metalen draad is ook handig voor andere decoraties en adventskransen, omdat het sterk en eenvoudig is om mee te werken. Daarom is het goed in staat om bijvoorbeeld een rietje of een sparrenkrans bij elkaar te houden.

Daarnaast is draad een goed materiaal om te ondersteunen, wat nodig kan zijn voor mensen die hun huis graag versieren met zelfgemaakte poppen en willen dat ze levendige armen hebben die aan alle kanten opvallen en niet lelijk langs het lichaam vallen. Op dezelfde manier kan draad worden gebruikt om de poten van poppen en andere comfortabele wezens te verstevigen, zodat ze op zichzelf kunnen staan, bijvoorbeeld op de vensterbank, en ze over het algemeen meer levendigheid in het lichaam geven.

Welke kabel moet je gebruiken?

Zoals gezegd kan draad voor veel verschillende dingen worden gebruikt en omdat we verschillende soorten draad hier bij Creativ Company verkopen, kan het moeilijk zijn om het juiste type draad voor uw project te kiezen.

Daarom loont het om de verschillende eigenschappen te onderzoeken van de verschillende soorten draad die we hier op deze pagina verkopen.

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een draad die zacht en makkelijk te bewerken is, maar zijn vorm goed behoudt, is bonzaidraad de juiste keuze. Bonzai-draad is gemaakt van aluminium. Daarom is het ook een mooie draad die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en patronen, zodat je een draad kunt vinden die bij je project past.

Als je daarentegen alleen een sterke draad nodig hebt om een adventskrans of bloemendecoratie bij elkaar te houden, is staaldraad of flux altijd een veilige keuze.

U moet ook overwegen of de draad een zichtbaar onderdeel van het uiteindelijke project zal zijn. Als je draad bijvoorbeeld zichtbaar is in een adventskrans, moet je ook rekening houden met kleur en materiaal, zodat de draad goed in de decoratie past.

Hier bij Creativ Company vindt u altijd de metaaldraad die u zoekt en een ruime keuze aan kleuren, bijvoorbeeld zilver en goud. Zelfs als het gaat om lengte, dikte en materiaal, hebben we iets voor je. Aarzel dus niet om onze selectie door te nemen als je metaaldraad nodig hebt voor je volgende hobbyproject.

Veel opties met metalen ringen

Als je een ander hobbyproject wilt starten dan het project waarvoor je metalen draden kunt gebruiken, bekijk dan onze selectie metalen ringen. Metalen ringen zijn ook een van de dingen die veel mogelijkheden bieden voor mensen met een creatieve geest en die hun handen kunnen gebruiken.

Terwijl draad goed is om dingen aan elkaar te binden en verschillende zelfgemaakte figuren te ondersteunen, kun je een mooie metalen ring gebruiken om je in het proces van zelfgemaakte mobiele telefoons, dromenvangers en andere hangers te storten die geweldig staan aan een van onze mooie metalen ringen.

Je kunt bijvoorbeeld een metalen ring kopen met een gouden kleur die mooi straalt in het licht van je lampen en die het perfecte frame vormt voor de dingen die je wilt ophangen. Je kunt je metalen ring verticaal of horizontaal ophangen en alleen je fantasie bepaalt de grenzen van wat je kunt creëren met een van onze prachtige metalen ringen, die je kunt vinden in verschillende maten en kleuren.

Laat je inspireren door onze grote ideeëncatalogus

Bij Creativ Company maken we er een deugd van om alles te leveren wat u nodig hebt voor uw hobbyprojecten. Dat geldt ook voor alles wat met metalen ringen en draad te maken heeft, die beide veel mogelijkheden bieden voor een creatieve geest.

Als je nog steeds wat inspiratie nodig hebt voor de geweldige dingen die je kunt maken met draad- en metalen ringen, kun je altijd kijken in onze ideeëncatalogus. Hier vind je veel goede ideeën over hoe je een zondag kunt doorbrengen met een leuk familieproject, zodat je meer creativiteit in je dagelijks leven kunt brengen en een uniek en persoonlijk huis kunt creëren. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present