Kransen

Maak de mooiste kransen en decoraties met onze artikelen voor het schikken en binden van bloemen. Bekijk de ringen en kransen van polystyreen en riet. Gebruik de kransen voor deurdecoraties, kerstkransen, adventskransen of iets compleet anders.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Een overvloed aan mogelijkheden met kransen 

In ons assortiment hebben we kransen van verschillende materialen en afmetingen. Dit biedt je een schat aan mogelijkheden om prachtige kransen te creëren voor wat je maar wilt. Bijvoorbeeld een mooie adventskrans voor de gezellige kerstdagen, een mooie bloemenkrans om je hal mee te versieren of een laatste afscheid met een zelfgemaakte krans voor de grafzijde.

Bij Creativ Company vind je goedkope kransen. Als je door onze spannende webshop klikt, ontdek je ook snel dat we allerlei materialen hebben om kransen mee te versieren. Deze omvatten textiel en garens, verf en kleuren, evenals diverse basisartikelen en gereedschappen.

In de volgende secties geven we inspirerende tips en goed advies over hoe je de kransen in je interieur kunt gebruiken. Hopelijk spreekt minstens één van de suggesties je aan en leg je een krans of twee in je virtuele winkelmandje.

Strokransen en styrofoamkransen

Twijfel je of je voor stro of styroporkrans moet kiezen? Hieronder beschrijven we de verschillen tussen de twee varianten die je waarschijnlijk zullen helpen bij je aankoop.

  • De strokrans is gemaakt van natuurlijk materiaal en geeft het een rustieke en stoere look. Onze strokransen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters – en niet in de laatste plaats in verschillende diktes. Ze zijn gemaakt van een stevig en vast materiaal dat een goede kwaliteit biedt. Als je een krans moet maken van mos, spar en dergelijke, raden we je aan om een strokrans te kiezen, want dat is niet zo erg als het rietje tussen takken en kegels uitsteekt.

  • Onze piepschuimkransen, ook wel polystyreenkransen genoemd, zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en diktes. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in een variant met platte rug, die bijv. zodat ze stabieler tegen de voordeur kunnen hangen. Het voordeel van polystyreen is dat het een licht materiaal is dat gemakkelijk te verwerken is. Als je kransen gaat maken met je kinderen, raden we je daarom aan om onze kransen van piepschuim te kiezen.

Beide soorten kransen zijn van goede kwaliteit en kunnen opnieuw worden gebruikt. Als je de decoraties van je krans beu bent, kun je ze eenvoudig verwijderen en de krans weer gebruiken. De gebruikerswaarde van onze kransen is daarom hoog en je krijgt waar voor je geld. Klinkt dat niet aantrekkelijk?

Creëer prachtige kerstkransen

Het is natuurlijk een goed idee om kransen te maken voor het heerlijke kerstseizoen. Onze strokransen en styroporkransen kunnen hierbij helpen. De strokransen zorgen voor een natuurlijke uitstraling, terwijl de styroporkransen het eenvoudig maken om voorwerpen zoals stof en dergelijke aan te brengen.

  • Maak een mooie adventskrans. Adventskransen zijn een absolute must voor Kerstmis. Met onze kransen kun je de mooie ronde vorm creëren en je werk een stuk makkelijker maken. In onze uitgebreide ideeëncatalogus vindje veel inspiratie voor adventskransen – we hebben een aantal geweldige ideeën voor zowel de klassieke adventskrans als de modernere. Je kunt je adventskrans aan het plafond laten hangen of de tafel ophangen en versieren.

  • Maak een welkomstkrans voor de voordeur. Of u nu in een appartement of huis woont, u kunt uw eigen prachtige kerstkrans voor de deur maken, die uw gasten op de best mogelijke manier verwelkomt. Voordat je zelfs maar binnenstapt, is er al een heerlijke kerstsfeer in het leven geroepen.

Kleurrijke kransen voor het hele jaar

Veel mensen associëren kransen met de kerstperiode. Maar kransen kun je het hele jaar door eenvoudig gebruiken om te versieren. Ja, je kunt in principe voor elk seizoen en elke vakantie een nieuwe krans maken. Hieronder geven we enkele suggesties voor hoe je kransen het hele jaar door kunt gebruiken – en hoe je ze kunt gebruiken in je interieur.

  • Creëer een prachtige krans voor je vakantiehuisje en allotmentwoning. Dit zal de romantische en harmonieuze sfeer die vaak op deze plaatsen aanwezig is, versterken. Als je zomerhuisje vlakbij het water ligt, ga je op zoek naar schelpen en versier je de krans met elementen uit de zee en het strand. Bevestig bijvoorbeeld een schattig houten bordje met de tekst 'at the water' of 'in the garden' en hang de krans aan de voordeur.

  • Creëer een gezellige herfstkrans. De herfstmaanden staan bekend om hun prachtige kleuren – al die mooie rode, gele en bruine tinten. Zoek een paar mooie herfstblaadjes die je kunt drogen en plak ze op de krans.

Laat je kinderen creatief spelen

Tot nu toe hebben we ons gericht op de mooie esthetiek van de kransen. Maar dit betekent niet dat kinderen niet betrokken kunnen zijn bij deze gezellige creativiteit.  Maak er een leuke activiteit van en koop veel verschillende en spannende dingen om de kransen mee te versieren. Eerst en vooral raden we aan om onze styrofoamkransen te gebruiken, omdat het gemakkelijk is om er dingen op te plakken met bijvoorbeeld rechte pennen, tape en lijm.

Je kunt ook veel verschillende stoffen, tule, garen, kralen, karton kopen – en wat je fantasie ook wil. Laat je kinderen inkleuren en hun naam op de krans schrijven die dan als mooi bordje op de slaapkamerdeur kan dienen.

Een leuk idee dat je kunt vinden in onze ideeëncatalogus is een pomponkrans. Deze kleurrijke krans is een leuke decoratie voor de kinderkamer. Het is niet alleen uniek en mooi, maar het is ook superzacht en aangenaam om aan te raken. Dit kan een perfecte middag- of weekendactiviteit zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Een grafkrans als laatste herinnering

In het hele land kun je de mooiste bouquets en grafkransen kopen, die een laatste afscheid van de overledene kunnen symboliseren. Maar hoe zit het met het zelf maken van de grafkrans? Zo kun je de krans personaliseren en de favoriete kleuren van de overledene kiezen.

Je kunt mooie, verse bloemen gebruiken voor de grafkrans, maar je kunt ook een trendyre en modernere route kiezen door gedroogde bloemen te gebruiken, die de krans extra uniek en duurzaam maken. Natuurlijk vind je hier in onze webshop een grote selectie bloemen.

Uiteindelijk draait het allemaal om het creëren van een mooie grafkrans. Personaliseer het met materialen van Creativ Company.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present