Houten schijven

Ruime keuze aan houten artikelen en schijven voor decoratie en tafelaankleding. Je vindt een reeks houten schijven in verschillende soorten hout, maten en looks. Bovendien verkopen we houtmixen met rustieke takken voor decoratie, schorsstukken en schorsschijven.

 

>

17 varer

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Houten artikelen voor al je creatieve projecten

Hout is een mooi materiaal met een warme, natuurlijke uitstraling, waardoor het perfect is voor allerlei creatieve projecten: Kerstdecoraties, met verschillende soorten houten artikelen als ornamenten rond je kalenderkaars, of met diagonaal gesneden houten stukken met mooie wee-kerstgezichtjes erop geschilderd.

Er zijn veel mogelijkheden van hout als het gaat om het maken van mooie voorwerpen voor in huis met Kerstmis, voor andere feestdagen en voor de rest van het jaar, als je gewoon je huis wilt decoreren met een prachtig materiaal.

Daarom hebben we op deze pagina ons brede assortiment houten artikelen in verschillende maten en houtsoorten samengesteld. Je vindt er ook een ruime keuze aan handige houten schijfjes, die veel creatieve opties bieden voor kerst- en andere decoraties.

Je vindt er ook takken met een rauwe look, stukken schors voor decoratie en nog veel meer hout waarmee je warme, gezellige, ongelooflijk mooie decoraties in huis kunt maken.

Veel opties met mooie houten schijfjes

Houten schijfjes komen van takken van verschillende groottes die in platte stukken zijn gesneden, zodat ze een groot, plat oppervlak bieden met veel creatieve mogelijkheden. Het lichte oppervlak in het hout is een perfect canvas voor verschillende creaties, terwijl de platte en brede vorm ook praktisch is in een breed scala aan andere creaties.

Je kunt bijvoorbeeld een mooi onderzetter of iets dergelijks maken door veel kleine houten schijfjes op een oppervlak te lijmen voor een prachtig natuurlijk keukengerei. Je kunt ook een berkenhouten schijf gebruiken als praktische en stijlvolle basis voor bijvoorbeeld je zelfgemaakte figuren.

Ook voor kerst bieden houten schijfjes veel mogelijkheden. Ze kunnen worden geschilderd als leuke elfenhoofden en aan de kerstboom worden gehangen, of gedecoreerd met andere kerstmotieven zoals hartjes en sterren. Je kunt de platte en ronde vorm van de houten schijfjes ook gebruiken als lijfjes met prachtige dieren om op te hangen in de kinderkamer.

De mogelijkheden met houten schijfjes zijn talrijk en het is dus maar een kwestie van je fantasie de vrije loop te laten. Je kunt ook mooie houten plaatskaartjes maken door de namen van je gasten op de schijfjes te schrijven, of je kunt de schijfjes gebruiken om tafeldecoraties met verschillende motieven te maken voor de grote feesttafel.

Houten schijfjes zijn een mooi, praktisch schrijfoppervlak, dus je kunt ze ook gebruiken als naamkaartjes. Als je bijvoorbeeld je dozen in de hobbywerkplaats wilt labelen om alles beter bij te houden, kun je de namen van de artikelen op houten schijfjes schrijven en ze aan je dozen bevestigen, zodat je nooit twijfelt waar je wat kunt vinden.

Houten schijfjes zijn een zeer decoratieve manier om orde te scheppen en het is een methode die je ook elders in huis kunt gebruiken waar je verschillende items moet noemen. Houten schijfjes kunnen ook worden gebruikt als naamkaartje op de voordeur, waar je alle namen van de familie op het lichte hout kunt schrijven om een stijlvol, persoonlijk welkom in je huis te creëren.

Hoe decoreer je houten voorwerpen?

Er zijn talloze mogelijkheden om houten schijfjes en andere houten voorwerpen te versieren. Als u een opvallende tekst met een ruwe look wilt schrijven, kunt u beginnen met uw elektrische brander en precies schrijven wat u wilt schrijven, met een hoge kwaliteit en goede resultaten.

Hout is ook gemakkelijk te verven in allerlei verschillende kleuren. Met gewone hobbyverf kom je al een heel eind op je creaties, want het resultaat is een mooi oppervlak op houten schijfjes en andere houten voorwerpen. Houten schijfjes zijn bijvoorbeeld ook makkelijk om mooie prints op te maken, zoals met rubberen stempels en gewone hobbyverf.

Je kunt de houten schijfjes ook versieren met een stift als je kleine details op een kaboutergezichtje of een andere kleurrijke decoratie wilt tekenen.

Hout is ook gemakkelijk op te lijmen. Met een tube hobbylijm kun je de look van houten schijfjes op verschillende manieren veranderen. Je kunt kleine oogjes lijmen en nog veel meer mooie weedetails toevoegen, waardoor je creaties nog levendiger en spannender worden.

Er zijn veel mogelijkheden om houten schijfjes en andere houten voorwerpen te versieren en je kunt zeker een goed idee bedenken dat hier niet wordt genoemd als je gaat zitten om hout te versieren.

Doe een idee op voor een leuke houten decoratie

De opties met houten schijfjes en andere houten voorwerpen zijn talrijk als het gaat om het maken van verschillende decoraties voor je huis. Je kunt hout gebruiken voor Kerstmis, voor de feesttafel en voor het normale dagelijks leven, als je creatief wilt zijn en iets moois wilt maken.

Met onze houten artikelen ben je verzekerd van een mooi resultaat, want hout is een prachtig materiaal dat nooit teleurstelt. Daarom gaat het er gewoon om aan de slag te gaan en creatief te zijn, want je kunt zeker iets moois maken met houten schijfjes of andere houten voorwerpen.

Als je een goed idee nodig hebt om aan de slag te gaan, kun je ook een kijkje nemen in onze ideeëncatalogus, waar we een breed scala aan verschillende ideeën hebben verzameld voor het gebruik van onze verschillende houten artikelen. Je vindt er ideeën voor kerstdecoraties, tafeldecoraties en nog veel meer die het gebruik van hout omvatten. Je kunt altijd een kijkje nemen als je inspiratie nodig hebt voor een creatief project.

Al onze projecten in de ideeëncatalogus worden geleverd met gedetailleerde gidsen zodat iedereen gemakkelijk kan bijdragen aan het maken van mooie, spannende dingen in hout.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present