Klokonderdelen en uurwerken

Uurwerken en wijzers om zelfgemaakte wandklokken mee te maken. We hebben alles wat je nodig hebt om je eigen mooie wandklok te maken, inclusief de wijzers en het volledig uurwerk met batterij, klaar om te worden geïntegreerd met je eigen spullen. Ontwerp je eigen klok voor aan de muur.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je eigen uurwerk

Als het om creativiteit gaat, zijn er geen grenzen aan waar het kan eindigen. Alleen je fantasie beperkt je in welke creatieve projecten je jezelf kunt storten.

Een klok hoeft er niet altijd zo uit te zien als je gewend bent. Als je ooit naar een klok hebt gekeken en dacht dat je het beter kunt doen, dan heb je nu de kans om het te bewijzen. Bij Creativ Company hebben we de onderdelen verzameld die je nodig hebt om je eigen, persoonlijke uurwerk te maken. Zo kun je thuis in de woonkamer, op kantoor, op de werkplek of waar je maar wilt de tijd goed doorbrengen. Met je persoonlijke touch krijg je zeker een klok die je gasten zullen opmerken en becommentariëren wanneer ze de tijd moeten controleren.

Maak je interieur compleet met een zelfgemaakte wandklok

Droom je ervan om je eigen wandklok of uurwerk te maken? Dan ben je een stap dichter bij je droom hier bij Creativ Company. We hebben een kleine wereld gecreëerd met veel mogelijkheden om je eigen klok te maken, die deel kan uitmaken van je interieur. Een klok die opvalt omdat niemand zoiets heeft als hij zal zeker de aandacht trekken als je vrienden of familie op bezoek komen. 

Er gaat niets boven een persoonlijke klok, omdat je hem precies kunt maken zoals je wilt en hij bij je interieur past. Als je op het punt staat om een wandklok te maken, kun je bepalen hoe deze eruit moet zien en welke materialen je moet gebruiken. Je kunt kiezen of het een traditionele wandklok is of een wijzerplaat die je zelf kunt schilderen. Op een zelfgemaakte wandklok instappen kan ook een leuke activiteit zijn voor de kinderen als ze een klok voor hun kamers willen. 

Geef een zelfgemaakte klok cadeau

Ben jij een creatieve ziel die graag zelfgemaakte cadeaus maakt voor de mensen van wie je houdt? Verras dan de volgende met een zelfgemaakte klok. Het kan ook een persoonlijk geschenk zijn van je creatieve kinderen aan hun grootouders of andere familieleden. Dat maakt het cadeau zinvoller, omdat het blijkbaar veel aandacht en tijd heeft gekregen, waardoor het zinvoller is dan een traditionele klok. 

Wanneer je op het punt staat je project te starten, kun je ervoor kiezen om een uurwerk te maken dat op een schilderspaneel wordt geplaatst. Het schilderspaneel kan door u of door uw kinderen worden geschilderd. Op die manier doet het dienst als schilderij en klok tegelijk. 

Laat je fantasie de vrije loop en maak een zelfgemaakte klok

Er zijn veel manieren om een mooie, stijlvolle en persoonlijke klok te maken. Je kunt zelfs boetseerklei kopen, die je kunt vormen met verschillende gietstukken: van dieren, mensen of andere figuren. Door het uurwerk in het midden te plaatsen, kan je creatie fungeren als klok voor het nachtkastje, bureau of planken. 

Je kunt er ook voor kiezen om een 20 x 20 of 30 x 30 cm verfpaneel te kopen en er een afbeelding op te schilderen die past bij een muur in de woonkamer, keuken, kantoor of kinderkamer. Dit voegt meer persoonlijkheid en karakter toe aan je interieur, omdat de klok levendiger wordt met de kleuren, patronen of wat je ook bedenkt om erop te schilderen.  

Inspiratie nodig om je eigen uurwerk te maken?

Als je je wandklok hebt vervangen door je eigen klok, kunnen we je misschien helpen met wat inspiratie. Als het erop aankomt, is er gelukkig niets goed of fout als je jezelf in de klok gooit. Het geeft je dus de vrijheid om verschillende oplossingen en experimenten uit te proberen die volgens jou leuk zijn om te testen. 

Om leuke creatieve ideeën te vinden voor het maken van je zelfgemaakte klok, kijk je eerst naar onze rubriek 'Creative Ideas'. U kunt dit doen door 'klok' te schrijven in het zoekveld van de website. Dan kun je onze kleine wereld van creatieve oplossingen verkennen om een klok te maken die op het nachtkastje kan worden geplaatst, aan de muur kan worden gehangen of in de kinderkamer kan worden geplaatst. 

Vind alles wat je nodig hebt om je eigen wandklok te maken

Bij Creativ Company hebben we een breed scala aan creatieve tools en componenten verzameld om je eigen persoonlijke klok te creëren. Omdat we ernaar streven om uw hobbywinkel te zijn, doen we geen concessies ten aanzien van de kwaliteit van de producten of de service die we leveren. Dit is ook het geval wanneer u contact opneemt met onze competente medewerkers door ons te bellen of te schrijven, of door een bezoek te brengen aan onze fysieke winkel in Holstebro. 

We richten ons op het leveren van een breed assortiment klokgezichten en andere producten, zodat je altijd verschillende opties hebt waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk richten we ons erop dat de materialen tegen concurrerende prijzen zijn, zodat u altijd gemotiveerd bent om uw aankopen op één plaats te verzamelen – hier bij Creativ Company. 

Snelle levering en nuttige klantenservice

Om het je gemakkelijk en aantrekkelijk te maken om bij ons te winkelen, bieden we altijd snelle levering zodat je je bestelling binnen een paar dagen bij je thuis of het dichtstbijzijnde afhaalpunt kunt laten bezorgen. Zo kun je eenvoudig en snel aan de slag met je creatieve project. 

Als je vragen hebt over onze producten, levering of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen en begeleiden, zodat u uw vragen kunt oplossen. Wij verheugen ons op uw komst!

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present