Dozensets

Bekijk ons assortiment houten opbergdozen en wanddecoratie. Koop houten opbergdozen in verschillende vormen en maten. Versier de kinderkamer met een opbergdoos in de vorm van een huis. Gebruik de dozen zoals ze zijn of versier ze en schilder ze in je favoriete kleuren. We verkopen ook een reeks prachtige houten wanddecoraties.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Mooie houten opbergboxen voor praktische opbergers en wanddecoratie in huis

Ben je op zoek naar een mooie en creatieve manier om de muren van je huis te versieren? Denk dan aan onze prachtige opbergdozen. Opbergdozen zijn smalle houten kisten die in verschillende grote en kleine ruimtes zijn verdeeld, waardoor er volop mogelijkheden zijn voor presentatie en opslag.

Houten opbergdozen zijn meestal niet groter dan 5 cm en kunnen daarom niet worden beschouwd als een normale plank waar je boeken en dergelijke kunt opbergen. De smalle planken in de opbergboxen bieden andere opbergmogelijkheden en zijn vooral handig als je je muren wilt inrichten.

Dankzij hun smalle vorm kunnen opbergdozen gemakkelijk aan een muur worden gehangen die te klein is voor een normaal schap. Er zijn dus bijna geen grenzen aan de plek waar je je opbergdozen kunt ophangen.

Je kunt bijvoorbeeld opbergdozen in je woonkamer hangen en ze versieren met kleine vormen en andere snuisterijen. Dit is een creatieve en leuke manier om een mooie wanddecoratie te maken. Opbergdozen kunnen ook worden gedecoreerd met foto's en souvenirs van de feestdagen.

Daarom zijn opbergdozen een aantrekkelijk alternatief voor traditionele wanddecoratie zoals schilderijen en posters. Opbergdozen bieden meer mogelijkheden om je huis te personaliseren en wanddecoratie met opbergdozen is de perfecte keuze voor wie graag creatief bezig is en niet genoeg van zelfgemaakte decoratie in huis kan krijgen.

Tegelijkertijd kunt u met de opbergdozen ook kleinere voorwerpen handig opbergen. Bijvoorbeeld kleine parfumflesjes en andere kleine flesjes voor huidverzorging en make-up. De kleine flesjes passen netjes in de smalle planken van de doos, zodat je je favoriete spulletjes uit de kast kunt halen en netjes in je opbergdoosje aan de muur kunt opbergen. Parfumflesjes en dergelijke zijn vaak erg decoratief. Daarom zijn opbergdozen met kleine flesjes ook een mooie wanddecoratie die je interieur een boost geeft.

Versier je opbergdozen met mooie kleuren en maak je eigen decoratie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek hobbyproject? Dan zijn houten opbergdozen een goed begin. Onze houten opbergdozen zijn verkrijgbaar in blank en licht hout, waardoor ze perfect zijn voor schilderen en decoreren.

Als je niet tevreden bent met het versieren van je dozen met kleine vormpjes of parfumflesjes, kun je ze in een mooie kleur schilderen die ze nog meer leven en warmte geeft, zodat ze nog beter in je interieur passen. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleuren van uw opbergdozen afstemmen op de kleuren van uw muren. de woonkamer, zodat je een coherente en aantrekkelijke look krijgt in je huis.

Je kunt je opbergdozen ook op andere creatieve manieren versieren. Je kunt bijvoorbeeld een opbergdoos met decoupage aan de zijkanten, in sommige ruimtes of helemaal aankleden om de doos een nog persoonlijkere en levendigere look te geven.

Je kunt ook verschillende mini-objecten op de wanden van de afzonderlijke ruimtes van de doos plakken om een beetje wereld op de muur te creëren. U kunt dit doen door een van onze opbergdozen in de vorm van een huis te kopen, dat is ingericht met veel kleine en gezellige kamers. Hier kunt u genieten van het creëren van een prachtig decor voor elk van de kleine kamers, zodat uw opbergdoos een miniwereld wordt met een uitgebreid verhaal aan de muur waarin u en uw gasten zich kunnen verdiepen en ontdekken.

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen met houten opbergdozen als het gaat om wanddecoratie en interieurdecoratie. Opbergdozen zijn de perfecte keuze voor alle creatievelingen die hun huis een persoonlijke decoratie willen geven.

Mooi en kindvriendelijk interieur voor de kinderkamer

Dankzij de eindeloze mogelijkheden met opbergdozen is dit een goede keuze voor de kamer van je kind. Een kinderkamer moet altijd worden ingericht met mooie elementen en mooie kleuren. Een goed voorbeeld hiervan is een doos in de vorm van een huis.

Hier kan je kind zijn/haar figuren en ander speelgoed laten zien en de doos kan daarom deel uitmaken van het dagelijkse spel van je kind in zijn/haar kamer. Kinderen kunnen ook helpen om hun eigen opbergdoosjes te schilderen en ze met verschillende technieken te versieren. Uw kind zal het zeker waarderen om deel uit te maken van het ontwerp van zijn of haar eigen kamer.

Op die manier zijn opbergdozen een kindvriendelijke decoratie voor de kinderkamer, omdat ze leuk zijn om te maken en leuk om te gebruiken en er daarna naar te kijken. 

Vind leuke projectideeën met houten opbergdozen

Hier bij Creativ Hobby verkopen we een rijkdom aan verschillende houten opbergdozen van goede kwaliteit. Je vindt opbergdozen in verschillende vormen en maten, zodat je altijd de kans hebt om je eigen plannen voor een mooie wanddecoratie te realiseren.

Op deze pagina vind je ook een selectie mooie houten wanddecoraties die je als leuk en stijlvol element in je interieur kunt gebruiken. Onze houten wanddecoraties zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en designs en het is een eenvoudige manier om leven en warmte aan een muur toe te voegen.

Zowel opbergdozen als houten wanddecoraties bieden je veel mogelijkheden om creatief te zijn en zijn daarom een geweldige manier om zowel de kinderkamer als de rest van het huis te versieren. Maar misschien hebt u een goed idee nodig om aan de slag te gaan?

Als je op zoek bent naar inspiratie voor een leuk en creatief project met opbergdozen, bekijk dan onze catalogus met ideeën. Hier vind je een heleboel spannende projecten die je kunt gebruiken om je mouwen op te rollen en aan de slag te gaan.

Al onze projecten zijn gratis te gebruiken en omdat alle projecten gedetailleerde gidsen bevatten over hoe u uw doelen kunt bereiken, kan iedereen deelnemen, ongeacht zijn of haar ervaring.

In onze ideeëncatalogus vind je altijd een nieuw idee om met opbergdozen te werken en daarom mag je een kijkje nemen zodra je creatief wilt zijn

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present