Kerstfiguren

Grote keuze aan kerstfiguren voor het ophangen van displays en als kerstversiering. Blader hier door verschillende figuren, kerstmannen, elfen, sterren en bellen in terracotta, glas, acryl, hout en papier-maché. Onze kerstfiguren kunnen op maat worden gedecoreerd om je eigen unieke kerstversiering te creëren.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Gezellige kerstvormen voor ornamenten en hobby's

Ons assortiment is over het algemeen zeer breed en we hebben ook een breed scala aan kerstvormen. In onze webshop vindt u veel verschillende vormen, zowel vlak als met een 3D-effect. Je kunt ook kerstvormen in verschillende materialen vinden. Deze materialen omvatten glas, acryl/kunststof, papier-mâché, hout en terracotta.

Met de ruime keuze van ons assortiment ben je goed gedekt en klaar voor Kerstmis door de items in hun natuurlijke kleuren te versieren, of je kunt het extra feestelijk maken door ze te schilderen in je favoriete kleuren, of kleuren zoals groen en rood, zoals ze vaak geassocieerd worden met Kerstmis.

Als je je huis met kerstdecoratie versiert, breng je de gezelligheid naar een hoger niveau. Sommige van onze producten op deze pagina hebben zelfs ingebouwde verlichting, wat perfect is in deze donkere periode wanneer u wat meer licht nodig hebt, of net als de extra gezelligheid die het biedt. Als het mooi oplicht, kun je er echt optimaal van genieten.

Hier in onze webshop vindt u zowel kleine als grote verpakkingen met kerstvormen, evenals iets grotere vormen die u afzonderlijk kunt kopen. Je bespaart geld als je veel items tegelijk koopt, en dat is vooral handig als je producten koopt voor een klas, naschoolse opvang of kleuterschool. Dan laat je de kinderen makkelijk van zichzelf genieten en maak je samen je eigen persoonlijke kerstdecoratie.

Ons uitgebreide assortiment kerstvormen

Sommige items op deze pagina zijn kerstachtiger dan andere. Als je je kerstdecoraties op volle toeren wilt zetten, kun je kiezen voor vormen als kerstmannen, elfen en rendieren, maar er zijn ook producten die bij je passen als je liever iets meer ingetogen en winters wilt dan te kerstachtig.

Enkele van de minder kerstgerichte vormen zijn klokken, tuinkabouters en verpakkingen met vormen zoals sneeuwvlokken, hartjes en sterren. Harten en sterren kunnen gemakkelijk worden gebruikt voor bijvoorbeeld Oud en Nieuw. En vooral de harten zijn perfect voor Valentijnsdag.

Je kunt ook andere items vinden, zoals eivormige, platte vormen met bloemenpatronen die je bijvoorbeeld kunt gebruiken. pasen. Het hangt allemaal af van de context en de verfkleur(en) die je kiest. En last but not least vind je ook kleine hangers die op keramieken borden lijken. Deze hebben misschien leuke teksten die niet noodzakelijkerwijs bedoeld zijn voor de kerst.

Wilt u dat uw kerstvormen staan, hangen of liggen?

We doen er alles aan om een breed scala aan kerstvormen te hebben. Dit betekent dat u er altijd op kunt rekenen dat u producten op deze pagina kunt vinden die kunnen staan, hangen of liggen. Veel van de producten zijn geschikt voor meer dan één positie en daarom is het aan u hoe ze moeten worden geplaatst.

Sommige producten die geschikt zijn om op te hangen, hebben al een touwtje. Voor andere producten is voor elk artikel een touwtje opgenomen, zodat je de touwtjes zelf kunt bevestigen als je dat wilt. Voor andere producten is er alleen een gat en dan is het aan jou om een touwtje te vinden als je er een wilt toevoegen.

Hoe kleiner de vormen, hoe geschikter het is om ze aan de kerstboom te hangen. Als je de juiste uitrusting hebt, kun je de iets grotere vormen ook aan de kerstboom hangen, zelfs als ze geen touwtje of een gat voor een touwtje hebben. Je kunt dit doen door een gaatje in de vorm te maken of door een oogje aan een touwtje bovenaan de vorm te lijmen.

Wat kun je met de vormen doen?

Laat uw creativiteit de vrije loop wanneer u kerstvormen koopt in onze webshop. We houden van decoratieve dingen, hobby's en alle verschillende feestdagen van het jaar. Omdat kerst ook kerst is, en omdat Kerstmis een populaire traditie is in Denemarken en een zeer gezellige tijd, is het een goed idee om je huis te versieren met items die kerst symboliseren.

De voor de hand liggende items zijn de vormen die perfect zijn als ornamenten. Sommige items kunnen op zichzelf staan, terwijl andere zo dun zijn dat ze moeten worden opgehangen. Een huis dat niet voor kerst versierd is, kan er een beetje verdrietig uitzien als je het vergelijkt met de vele andere huizen die veel decoratie hebben. Er is echter geen reden tot wanhoop, want je kunt je huis eenvoudig zelf inrichten.

Veel van de vormen uit onze webshop zijn klaar voor gebruik, omdat ze sierlijk zijn zoals ze zijn. Maar misschien wil je wel iets creatiefs doen met de verschillende items, wat altijd mogelijk is. Als je specifieke ideeën wilt over hoe je de kerstvormen kunt gebruiken, kun je direct naar onze ideeëncatalogus scrollen of meer lezen in het onderstaande deel.

Maak je eigen kerstdecoratie

Als je creatief bent of de moed hebt om iets nieuws te proberen, dan hebben we goed nieuws voor je. Hier bij Creativ Company leven en ademen we voor alles wat gezellig, creatief en slim is.

Als je je eigen kerstdecoraties maakt, krijg je volledige controle over het eindresultaat en heb je een aantal decoraties waar je trots op kunt zijn.

Je kunt je eigen huis versieren met zelfgemaakte kerstdecoratie of je kunt ze weggeven aan iemand van wie je houdt. En als je erg productief en getalenteerd bent, kun je misschien zelfs goed geld verdienen door je creaties te verkopen aan mensen die niet zo creatief zijn als jij, of die gewoon niet weten hoe ze hun eigen creaties kunnen maken.

Enkele goede ideeën voor wat je met de kerstvormen kunt doen:

  • Een mobiele telefoon met een 2-in-1-ophanging die op dunne, natuurlijke hennep is gemonteerd
  • Verschillende tags op cadeaus
  • Een polystyreen kerstman gecoat met schuimklei
  • ooden kersthanger
  • Papier-mâché kerstornamenten, geschilderd en versierd
  • Staande engel, geschilderd en versierd met een lintje met pailletten
  • Een elfje gemaakt van een terracotta belletje en polystyreen bal, omhuld met schuimklei glitter en zijdeklei
  • Een engel met foamklei glitter en zijdeklei
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present