Engelenfiguren

Engelenfiguren om mee te versieren, op te hangen of als creatieve decoratie. We hebben engelen van plastic, hout, papier-maché en polystyreen. Ze zijn perfect als je zelf kerst- of engelendecoraties wilt maken.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak engelfiguren voor in huis en als cadeau.

Engelen kunnen schattig, mooi, leuk, vriendelijk en mooi zijn. Kunnen ze ook brutaal en gek zijn? Het is aan jou om je eigen engel te maken. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om de engelen te maken die je het mooist vindt.

Je kunt engelfiguren vinden om zelf te versieren, of je kunt verschillende kits vinden als je liever je eigen engelen van nul maakt. In feite kan alleen uw verbeelding beperken hoe een engel eruit kan zien en waar hij van gemaakt kan worden. Neem dus een kijkje op onze pagina en bekijk onze ideeëncatalogus om inspiratie op te doen.

Engelen in papier-mâché, plastic, hout en styropor

Als je een engelfiguurtje wilt versieren, kun je dat hier vinden. Bij Creativ Company vind je engelfiguren in allerlei verschillende materialen en vormen. Engelen zijn verkrijgbaar in papier-mâché en kunststof en in hout en styroschuim. Sommige engelen hebben poten die laten zien, andere hebben benen die verborgen zijn onder hun jurken. Sommige engelen zijn groot, andere klein en sommige kunnen aan een touwtje hangen. Vind je favoriete engelfiguren en versier ze zoals je wilt.

Je kunt je engelen ook van nul maken met alles wat je thuis hebt opgeborgen. Misschien heb je een plastic bekertje dat je kunt gebruiken, of misschien heb je een nieuw schuursponsje dat je kunt gebruiken voor het lichaam van de engel. Misschien ben je wel zo dol op gehaakte naalden en breinaalden en kun je je eigen engelen maken van garen. Misschien is je engel wel een beetje vette pomponengel?

In feite bepaalt alleen je fantasie de grenzen voor hoe je de mooiste engelen kunt maken. Als je jonge kinderen hebt, kun je engelen maken met prints van de voeten en handen van de kinderen. Of misschien maak je zelf prints van je voeten en handen voor een grappige 'volwassen' engel. Het kan zo leuk en eigenzinnig zijn als je wilt als je creatief bent. Alles is toegestaan.

Als je graag met klei werkt, kun je engelen maken van zelfhardende klei of van Fimo-klei. Maak dan mooie patronen in de klei en bevestig met staaldraad een halo boven de koppen van de engelen. Uw engelen kunnen ook gemaakt zijn van papier, kurk, schuimrubber, karton, glas, porselein, dennenappels, stenen en wat u ook maar kunt bedenken!

Je eigen engelen versieren

Bij het versieren van je favoriete engel kun je allerlei verschillende materialen gebruiken. Je kunt je engelfiguur schilderen of kleuren met stiften of gekleurd krijt. Misschien kleed je het liever aan met stof. In dat geval hebt u lijm nodig om de stof vast te lijmen. Als je je engel wilt laten glanzen, heb je wat glitters nodig die je op kunt plakken. Of je kunt kralen of pailletten op je engel naaien.

Als je engel een natuurlijke engel is, kun je de natuur ingaan en materialen vinden om hem te versieren. Misschien kun je engelen maken van mooie herfstbladeren en takjes. Of misschien vind je op het strand wel schatten om je eigen unieke engel te maken. Een engel met zeewierhaar en schelpenvleugels?

Bij het versieren van je engelfiguren is het belangrijkste om te weten dat je de juiste materialen hebt voor de figuur die je hebt gekozen. Afhankelijk van waar het van gemaakt is, kan het een verschil maken voor wat u moet schilderen en lijmen. Verf die aan papier kan blijven kleven – mâché kan mogelijk niet goed aan plastic kleven.

Bij twijfel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij beantwoorden uw vragen graag. Misschien vindt u ook antwoorden of inspiratie in onze uitgebreide ideeëncatalogus. Het zit boordevol ideeën, patronen en instructies voor talloze gezellige en leuke creatieve projecten. 

Engelen voor kerst en het hele jaar door

Engelen zijn het hele jaar door te vinden. Niemand zegt dat engelen alleen voor de kerstperiode zijn. Sommige mensen zeggen dat engelen wezens zijn die altijd voor ons zorgen. Engelfiguren kun je het hele jaar door eenvoudig versieren. Vooral als je ze maakt van materialen die niet te kerstachtig zijn.

Je kunt je engeltje van overgebleven stof maken. Plak het op een engelfiguurtje van papier-maché en plak er vleugeltjes van karton op. Als je je engel in kleuren maakt die bij je andere interieur passen, kun je hem het hele jaar door als een mooi decoratief object laten hangen.

Je kunt ook een engel maken van natuurlijke materialen. Dit is ideaal om buiten op te hangen of te staan, zodat je er met plezier naar kunt kijken wanneer je in de tuin bent. Misschien kun je het in de zomer versieren met bloemen. Op die manier blijft het relevant, ongeacht het seizoen.

Rust en (kerst)rust met creatieve engelen

Het maken van kerstversieringen en het versieren van het huis voor de feestdagen is een van de gezelligste dingen om te doen. Misschien kun je het samen doen als familie, met vrienden of gewoon alleen. In de aanloop naar de feestdagen kan het hectisch worden en velen van ons raken gestrest door alles wat we moeten doen en de kerstfeestjes die we niet willen missen.

Als de stress hoog is, is dit het beste moment om de kerstversiering uit te trekken en wat tijd vrij te maken om te genieten van kwaliteitstijd voor je zelfgemaakte kerstversiering. Het is gezond voor je lichaam en geest om tot rust te komen en jezelf onder te dompelen in iets wat je graag doet. Dit kan je zelfs opladen, zodat je de rest van de kerstmaand en de vele klusjes en dingen op de to-dolijst kunt doorstaan.

Als we creatief zijn, creëert het rust en extra waarde in ons hectische dagelijks leven en hebben we de tijd om ons onder te dompelen in het bedrijf van de mensen van wie we houden. Zo blijft u ook in de zomermaanden in een vrolijk kerstgevoel. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present