Dieren en insecten

Bekijk hier onze ruime selectie hobbyfiguren met dieren- en insectenthema's. Deze mooie dierenfiguren kun je gebruiken als decoratie of als creatief spelletje voor kinderen. Onze decoratieve figuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals polystyreen, papier-maché, hout, terracotta en geglazuurd keramiek.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Dieren en insecten

Wil je je eigen koe schilderen? Of maak je eigen decoratie voor de feestdagen en feestjes? Duik dan in ons uitgebreide assortiment decoratieve figuren. Van dieren en insecten tot paashazen, je vindt er alles in de vorm van figuren.

Onze decoratieve figuren zijn gemaakt van verschillende materialen, dus je vindt wat het beste bij jouw project past. Het assortiment omvat figuren in papier-mâché, geglazuurd porselein en hout. Je kunt ook grote hoeveelheden van onze figuren kopen als je bijvoorbeeld een kinderverjaardag gaat houden met een creatieve activiteit of als de kinderen in de crèche of school iets leuks willen om op te schilderen.

We streven ernaar om een breed scala aan decoratieve figuren aan te bieden die passen bij alle seizoensgebonden feestdagen en evenementen. Daarom kun je elfen en paashazen of pompoenen vinden als je je eigen decoratie wilt maken voor de feestdagen of andere speciale gelegenheden. Als je van dino's houdt, kun je ook figuren vinden die je naar wens kunt beschilderen, lijmen of versieren. In feite kun je ook eieren vinden die je gemakkelijk kunt gebruiken voor dino-eieren als ze in je favoriete dinokleur zijn geschilderd.

Versier je eigen dierenfiguren

Dieren en insecten hebben zowel kinderen als volwassenen altijd aangetrokken. En met onze decoratieve figuren laat je jouw dier of insect er precies zo uitzien als jij wilt. Misschien wil je dat je koe roze is met sterren of dat je vlinder goudkleurig is? Laat je fantasie de vrije loop en decoreer je figuren.

En wie zegt dat de figuren met verf versierd moeten worden? U kunt alle materialen gebruiken die u wilt. Waarom vind je geen bladeren in het bos die je op je dierfiguur kunt plakken? Of geef je vlindervleugels van takjes en stof? Als je op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan onze enorme catalogus met ideeën. Hier vind je veel patronen, ideeën en suggesties voor creatieve projecten.

Bij het kiezen van de materialen die je gebruikt om je dieren en insecten te versieren, is het belangrijk om rekening te houden met het soort materiaal waarvan je figuur is gemaakt. Als het bijvoorbeeld van porselein is gemaakt, gebruik je materialen die aan porselein blijven plakken, zodat je mooie decoratie er niet af valt of beschadigd raakt als je het aanraakt. 

Gebruik dieren en insecten voor decoratie en spelletjes

Decoratieve figuren van dieren en insecten vind je in veel verschillende formaten. Als je ze eenmaal hebt versierd, kun je bijna onbeperkt aan de slag. Je kunt de figuren bijvoorbeeld als tafeldecoratie gebruiken als je een feestje hebt. Je ziet niet vaak een tafel versierd met prachtig versierde boerderijdieren. Of misschien helpen de gasten de dieren zelf te versieren? Zo creëer je mooie herinneringen aan je feest, die je herinneren aan een mooie avond.

Je kunt de figuren ook gebruiken om je boekenkast te versieren, en het mooie is dat je ze precies kunt decoreren zoals het bij je thuis past.

Als je kinderen hebt, kun je hen de job geven om hun eigen speelgoed te versieren. De dieren en insecten worden misschien wel het lievelingsspeelgoed van de kinderen als ze ze zelf mee hebben versierd. Op die manier geef je de kinderen de verantwoordelijkheid over hun speelgoed en geef je ze de kans om plezier te maken met elkaar en met jou terwijl jullie samen creatief aan de slag gaan.

En het spel hoeft niet te stoppen met het dier of het insect. Met een oude kartonnen doos maak je eenvoudig een boerderij voor de boerderijdieren of misschien een hekwerk voor de dino's. Het kan ook worden gebruikt om de cijfers op te slaan.

Wees samen creatief

Als je samen creatief bent, wordt je relatie versterkt omdat je samen iets leuks maakt en plezier maakt. Verlaag je ambities zodat er geen behoefte is aan perfectie en laat je innerlijke artiest de vrije loop. Vaak zijn imperfecte dingen het mooist in hun imperfectie.

Als je creatief bezig bent met een kind, probeer dan je eigen project te hebben, zodat je creatief naast elkaar bent. Dit geeft het kind de kans om creatief te zijn op zijn eigen voorwaarden. Laat je creativiteit de vrije loop en geef elkaar goede ideeën en inspiratie.

Wie weet krijg je uiteindelijk een schitterend kunstwerk. 

Je kunt ook proberen elkaar een uitdaging te geven in je creatieve projecten. Misschien mag je alleen rode kleuren of alleen natuurlijke materialen gebruiken? Misschien kun je alleen gerecyclede materialen gebruiken of dingen die gestreept zijn? Of misschien moet je met je rug tegen elkaar zitten om te zien of je iets bij elkaar kunt creëren. Misschien zal je kind beschrijven hoe je figuur eruit moet zien en dan moet je proberen twee identieke figuurtjes te maken zonder naar elkaar te kijken?

Een creatieve sessie hoeft niet lang en ingewikkeld te zijn.  Wellicht duurt het slechts 15 minuten na school om een rustige tijd te vinden om 's middags samen door te brengen. Je kunt ook samen gaan wandelen om materialen te vinden om je dieren en insecten mee te versieren.

Creativiteit brengt rust en extra waarde in het dagelijks leven

Een creatief project geeft je de tijd om te spelen en te reflecteren. Een manier om jezelf vrij te maken zonder woorden en jezelf op een unieke manier uit te drukken. Creativiteit zorgt voor een pauze in het dagelijks leven, waarin je je kunt ontspannen en gewoon kunt zien wat er op je afkomt.

Heb je ideeën nodig om creatief te zijn binnen, dan kunnen onze decoratieve dieren- en insectenfiguren je creatieve uitdrukkingen een einddoel geven. Zo kun je beginnen met een figuur die je zelf maakt in je creatieve proces.

Creativiteit heeft een positief effect op de geest van iedereen – zowel kinderen als volwassenen, jongens en meisjes. Iedereen heeft er baat bij om af en toe zijn creativiteit de vrije loop te laten. Om te zien wat er opduikt als er een gratis teug wordt gegeven. Het brengt rust in zowel je lichaam als je geest wanneer je op regelmatige tijdstippen ruimte maakt voor onderdompeling. Als je je verliest in een creatief project, zodat je geen ruimte hebt om na te denken over ingepakte lunches of wasgoed, dan is het gezond.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present