Decoratieve bloemen

We hebben een breed scala aan decoratieve artikelen in de vorm van natuurlijke voorwerpen. Hier vind je bloemen, bladeren, paddenstoelen en pompoenen van hout en papier-maché. Ze zijn allemaal ideaal voor creatieve decoratie en display.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak mooie dingen met kunstbloemen en andere decoratieve artikelen

Als je graag figuren maakt van natuurlijke materialen zoals hout, is deze pagina een geweldige plek om decoratieve items aan je creaties toe te voegen. Veel van de producten op deze pagina zijn gemaakt van hout, maar je kunt ook producten vinden in andere materialen, zoals papier-mâché. Sommige artikelen zijn gemaakt van een aantal materialen, bijvoorbeeld een houten decoratie met een linnen koord eraan bevestigd.

Als het niet direct duidelijk is van welk materiaal een bepaald product is gemaakt, kun je dit meestal te weten komen door op het individuele artikel te klikken. Informatie zoals afmetingen, materiaal en het aantal stuks per verpakking staat gewoonlijk onder de productspecificaties.

We houden van de natuur en creativiteit hier in onze webshop, dus het is natuurlijk voor ons (sorry, we konden het niet weerstaan!) Een grote keuze aan figuren en decoratieve artikelen die de natuur nabootsen. Je vindt er allerlei decoratieve items, groot en klein, in de vorm van decoratieve bloemen, pompoenen, paddenstoelen, bladeren, dennenappels en andere vormen.

Het is mogelijk om de grootte van het individuele product te zien zonder erop te klikken, omdat de afmetingen worden aangegeven in de regel onder de productnaam. Deze regel toont ook het aantal items. Dan weet je hoeveel je krijgt en hoe groot ze zijn.

De voordelen van kunstbloemen en andere dingen

Veel van de dingen op deze pagina zijn zo gemaakt dat ze vrij kunnen staan. Dit betekent dat je de meeste van onze producten apart kunt gebruiken en ze ergens neer kunt zetten waar ze er decoratief uitzien, of je kunt ze in combinatie met andere dingen gebruiken om een volledig decoratief geheel te maken.

De duidelijke voordelen van het kopen van kunstbloemen van hout of papier-mâché is bijvoorbeeld dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten en de decoratieve stukken kunt gebruiken zoals je wilt.

Een goed voorbeeld van hoe creativiteit de vrije loop kan laten, is het schilderen van paddenstoelen van hout of papier-mâché en het plaatsen van een hele stapel paddenstoelen op een mooi dienblad. Je kunt de onderkant van het dienblad versieren met mos, vervaagde blaadjes en mooie linten. De opvallende combinatie van natuurlijke en kunstmatige materialen weerspiegelt uw persoonlijke stijl en u kunt genieten van het uitzicht op paddenstoelen in uw woonkamer zonder echte paddenstoelen te hoeven gebruiken, wat giftig kan zijn.

Een ander voordeel van ornamenten van papier-mâché, hout enzovoort is dat ze relatief goedkoop zijn om te kopen. En omdat deze artikelen gemaakt zijn van materialen zoals hout, gaan ze veel langer mee dan wanneer je natuurlijke producten gebruikt zoals echte paddenstoelen, bladeren en pompoen.

Maak een prachtige decoratie met kunstbloemen

Echte bloemen kun je vinden in de vorm van gedroogde bloemen voor je bloemschikkingen, maar je kunt ook decoratieve bloemen en bloemvormen van harde materialen gebruiken, zoals hout of halfvaste producten van papier-mâché. Er is geen regel die zegt dat je geen vormen kunt gebruiken die eruitzien als bloemen, blaadjes, enz. om je geweldige creaties te maken.

Als je een paar van de kleine figuren kiest, kun je eenvoudig meer kopen en ze in een herfstdecoratie of als vrolijke aanvulling op de paastafel verspreiden. Er zijn veel mogelijkheden om bloemen en andere figuren als decoratie te gebruiken en je kunt ze combineren of verschillende soorten decoraties in je huis plaatsen.

Hoe groter de decoratie die je wilt maken, hoe groter de objecten die je kunt gebruiken. Een houten paddenstoel van 8,5 cm klinkt bijvoorbeeld enorm, maar past perfect in een grote decoratie of als vrijstaand ornament op het schap.

Als je deels tot meer gedempte natuurlijke kleuren bent, zijn producten uit deze categorie perfect, omdat de kleuren vaak variëren van wit/geel tot oranje/bruin. De oppervlakken van de materialen van de artikelen die we hier op deze pagina verkopen, zijn perfect om op te schilderen, zodat je wat kleur aan je decoratie kunt toevoegen.

Als je je decoraties beperkt tot blauw- en groentinten, kun je bloemvormen of paddenstoelen in bijpassende kleuren schilderen. Of je kunt ze in contrasterende kleuren schilderen, zodat ze echt opvallen. Dit geeft u de vrijheid om kleurcombinaties te creëren.

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

De focus op deze pagina ligt op figuren gemaakt van materialen zoals hout en papier-maché, maar als je op zoek bent naar decoratieve bloemen in de vorm van echte, gedroogde bloemen en dergelijke, kun je hier op onze website naar bloemen zoekenen vind je een uitgebreid assortiment aan bloemen.

Als je zoekt naar iets met het woord 'bloem', vind je veel verschillende producten, maar sommige typische items die op deze manier verschijnen, zijn gedroogde bloemen, bloemstickers, decoratieve bloemen, papieren bloemen, bloemenprikkers en nog veel meer.

Er zijn veel dingen waarvoor de producten op deze pagina kunnen worden gebruikt en als je inspiratie wilt opdoen voor wat je met de afzonderlijke decoratieve artikelen kunt doen, kun je onze ideeëncatalogus bekijken of op het individuele product klikken. Verderop op de productpagina's vind je specifieke voorbeelden van creatieve dingen waarvoor het product kan worden gebruikt.

Een goed voorbeeld van zo'n specifiek idee is een houten tulp, die je kunt schilderen met hobbyverf. Op de ideeënpagina vind je instructies voor het maken van het stuk en een lijst met de producten die je nodig hebt om het eindresultaat te maken. Er zijn meestal meer opties dan vermeld in de instructies, maar artikelen in voorraad die zijn opgenomen, hebben een vinkje in het kleine vierkantje naast elk artikel.

Koop al je decoraties bij ons

Creativiteit en hobby's betekenen veel voor ons en daarom zijn we blij dat we zo'n breed scala aan ambachtelijke producten kunnen aanbieden. We hopen dat je een aantal artikelen die je wilt kopen kunt vinden of al hebt gevonden, anders helpen we je graag verder.

We bieden ook een snelle levering, zodat je je artikelen binnen een week kunt verwachten. Zo kun je zonder al te veel vertraging aan je creatieve hobby's beginnen werken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present