Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 25% korting op onze grote selectie katoengaren. Vind hier uw kortingscode

Poppen gemaakt van wasknijpers

SKU#:
v15705

Poppen gemaakt van wasknijpers

SKU#:
v15705

Maak zelf kleine poppen van vintage wasknijpers met een houten voet. Decoreer met Plus Color Acrylverf, Plus Color markers, chenille en vilt en geef ze allemaal een eigen uitstraling.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Poppen gemaakt van wasknijpers
Poppen gemaakt van wasknijpers

Is op voorraad

€ 2,44

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Pas de lengte van de wasknijpers door er stukjes af te zagen aan de onderkant. Voor dit idee hebben we deze lengtes afgezaagd: Vader: op ware grootte Mama: 0,7 cm eraf Meisje: 2,7 cm eraf Baby: 4,5 cm eraf
  Guide step %d
  2
  Teken de gezichten op de vintage wasknijpers met Colortime Fineliner-markers. Gebruik een dun penseel en acrylverf voor het haar. Verf twee kleine houten kralen voor het knotje van het meisje en bevestig met hobbylijm. Als het haar van de moeder droog is, schilder dan een grijze hoofdband met acrylverf. Wanneer de hoofdband droog is, versier je verder met kleine stippen gemaakt met witte acrylverf.
  Guide step %d
  3
  Maak de vader door de bovenkant van de wasknijper te schilderen met blauwe acrylverf. Verf een zwarte stropdas zodra de blauwe verf droog is. Verf de onderkant van de wasknijper en de standaard met zwarte acrylverf en laat drogen. Gebruik een priem om een gat in elke kant voor de armen te maken. Breng een beetje lijm aan op het ene uiteinde van twee stukken blauwe chenille en druk in elk gat.
  Guide step %d
  4
  Knip een stuk zwart vilt voor de broek van de vader met behulp van de sjabloon die op deze pagina als afzonderlijk PDF-bestand beschikbaar is. Maak een diagonale snede in het midden van het zwarte stuk vilt om de broekspijpen te verdelen. Bevestig power tape langs alle randen en bevestig de broek aan de wasknijper. Het gewricht moet zich aan de achterkant bevinden.
  Guide step %d
  5
  Gebruik de sjabloon om met behulp van de sjabloon een riem te maken van een stuk bruin vilt. Bevestig eerst de power tape, omdat u hierdoor het vilt kunt vasthouden wanneer u het in een smalle strook voor de riem snijdt. Gebruik dezelfde procedure bij het knippen van een kleine riemgesp van grijs vilt en bevestig deze op de riem.
  Guide step %d
  6
  Maak de moeder door de poten van de wasknijper en de standaard te verven met zwarte acrylverf.
  Guide step %d
  7
  Knip de blouse, de rok en de riem uit met behulp van de sjabloon. Bevestig power tape op de kleding of op de wasknijper zoals op de foto.
  Guide step %d
  8
  Bevestig de kleding op de wasknijper. Bevestig een stuk power tape op de rok voor bevestiging aan de achterkant.
  Guide step %d
  9
  Gebruik een priem om aan elke kant een gat te maken voor de armen. Breng een beetje lijm aan op het ene uiteinde van twee stukken gele chenille en druk in elk gat.
  Guide step %d
  10
  Maak de dochter door de basis van de wasknijper te schilderen met zwarte acrylverf en de standaard met roze acrylverf. Als de verf droog is, schilder dan kleine witte stippen op de zwarte benen.
  Guide step %d
  11
  Knip de jurk uit met behulp van de sjabloon. Bevestig power tape op de jurk en bevestig de jurk op het meisje.
  Guide step %d
  12
  Gebruik een priem om aan elke kant een gat te maken voor de armen. Breng een beetje lijm aan op het ene uiteinde van twee stukken roze chenille en druk in elk gat.
  Guide step %d
  13
  Knip een klein strikje uit wit vilt en bevestig het met hobbylijm op de jurk.
  Guide step %d
  14
  Maak de baby door een mutsje uit roze vilt te knippen met behulp van de sjabloon en een deken uit lichtblauw vilt te knippen met behulp van de sjabloon. Bevestig power tape langs alle randen en bevestig het vilt op de baby.
  Guide step %d
  15
  Knip met de sjabloon een decoratieve rand voor de deken uit wit vilt.
  Guide step %d
  16
  Bevestig de rand aan de deken met hobbylijm.
  Guide step %d
  Sjabloon
  -
  Copyright © Creativ Company