Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Poef van Faux Leather papier gevuld met styropor korrels

SKU
v15199

Poef van Faux Leather papier gevuld met styropor korrels

SKU
v15199

Deze poef is gemaakt van Faux Leather papier en gevuld met styropor korrels. De afmetingen van de poef zijn ca. 50 x 50 cm.

Select products for the idea

* Verplichte velden

Samlet pris for valgte produkter
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Poef van Faux Leather papier gevuld met styropor korrels
Poef van Faux Leather papier gevuld met styropor korrels

Is op voorraad

€ 1,56

Samenvatting
  Creative idea
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Knip 6 vierkanten uit Faux Leather papier (leerpapier) en 6 uit linnen van 50 x 50 cm. Zorg dat de vierkanten ook echt vierkant zijn, voor het mooiste resultaat.
  Guide step %d
  2
  Naai de linnen stukken aan elkaar om een kubus te vormen. Laat een opening van 15 cm in een zijkant om de kubus later te kunnen vullen met styropor balletjes. Draai de kubus binnenstebuiten.
  Guide step %d
  3
  Plaats de Faux Leather stukken in een bak met water. Neem weer uit het water en laat drogen. Het papier is nu zachter en dit maakt het gemakkelijker om het te naaien. Bovendien krijgt leerpapier door wassen de rustieke uitstraling van leer.
  Guide step %d
  4
  Naai de stukken leerpapier op de naaimachine aan elkaar met de buitenkanten tegen elkaar, de buitenkant tegen de andere kant op de naaimachine. Bevestig de stukken met mini wasknijpers. Naai met een steeklengte van nr. 4. Eindig altijd op 1 cm van de rand. Zorg ervoor dat u bij achteruit naaien om af te hechten, geen te kleine steken gebruikt, omdat dit het papier kan perforeren waardoor het kan scheuren. Naai de stukken samen en vorm een buis met de naden aan de buitenkant. Naai de laatste twee stukken aan de uiteinden aan elkaar en het laatste stuk aan drie kanten. Make sure not to use stitches that are too small when securing the ends, sewing backwards, because this may perforate the paper which will cause it to break. Sew the pieces together to form a tube with the seams on the outside. Sew the last two pieces together at the ends, and the last piece only on three sides.
  Copyright © Creativ Company