Papier-mâché ei gedecoreerd met quilling

Papier-mâché ei gedecoreerd met quilling

Inspiratie: 12977

Van: € 0,65

Tot: € 948,31

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 0,65

Tot: € 948,31

Gebruik een guillotine trimmer voor het in repen snijden van Canson karton. Rol de stroken op m.b.v. de quilling pen en plaats deze in de gekozen vorm in het quilling bord. Lijm daarna alle rolletjes op het ei dat eerst is geverfd met Plus Color acrylverf.

Guide step 1
1.
Verf de papier-mache ei met witte Plus Color Acrylverf.
Guide step 2
2.
Snijd de Canson kaart in 5mm brede stroken met behulp van de guillotine trimmer van Fiskars. Begin met het trimmen van het stuk karton, zodat het meetinstrument van de guillotine trimmer zichtbaar is aan de linkerkant.
Guide step 3
3.
Plaats elke strip (een voor een) in de gleuf aan het uiteinde van de quillingpen en rol strak op. Plaats de rol in de gewenste vorm in het quilling bord om zijn vorm te behouden.
Guide step 4
4.
Verwijder de quilled papierstrook van de quilling bord mal wanneer dat hulpmiddel is gebruikt. ZRol zorgvuldig uit tussen twee vingers. Zet de rol vast met een beetje lijm en plaats de rol in het quilling bord tot de lijm droog is.
Guide step 5
5.
Lijm de uitgeharde rollen op het ei, in een patroon naar keuze. Je kunt het ei of helemaal of slechts gedeeltelijk met quilling rolletjes bedeken.
Guide step 6
6.
TIP! Je kunt kleine rolletjes in een grotere vorm op het quilling bord plaatsen, bijvoorbeeld in het hart, en met lijm aan elkaar lijmen.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW