Papier-maché dozen gedecoreerd als trommels

SKU#:
v15469

Papier-maché dozen gedecoreerd als trommels

SKU#:
v15469

Deze papier-maché dozen zijn gedecoreerd als trommels met Faux Leather, koord en ringen.

Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Papier-maché dozen gedecoreerd als trommels
Papier-maché dozen gedecoreerd als trommels

Is op voorraad

€ 2,00

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  Hoe werkt het
  Guide step %d
  1
  Neem de omtrek van de onder- en bovenkant van de papier-maché doos over op Faux Leather. Knip de cirkels uit. Meet de omtrek en breedte van de rand van onder en boven. Voeg nog 1,5 mm toe aan de breedte. Teken twee stroken met deze afmetingen op het Faux Leather en knip uit.
  Guide step %d
  2
  Lijm het Faux Leather op de doos met VTR lijm. Breng lijm aan op de doos en op het Faux Leather, want het Faux Leather absorbeert de lijm snel. Tijdens het droogproces kun je een elastiek om de doos doen om het Faux Leather op zijn plek te houden.
  Guide step %d
  3
  Meet de omtrek van de doos. Doe het deksel erop en meet van de ene rand naar de andere (van boven naar beneden). Voeg nog 1 cm toe aan de meting. Knip een stuk zwart Faux Leather volgens de afmetingen. Breng VTR-lijm aan en plak het Faux Leather op de trommel. Schuif het papier naar beneden onder de onderrand zodat er geen witte rand zichtbaar is.
  Guide step %d
  4
  Knip bij aan de bovenrand.
  Guide step %d
  5
  Snijd een stuk wit papier dat overeenkomt met de omtrek van de trommel. De lengte wordt gemeten van rand tot rand (van boven naar beneden) tussen deksel en bodem. Teken een patroon zoals op de foto, zodat er in totaal 8 gelijke vierkanten zijn. Markeer de punten aan de bovenkant van de doos zodat u gaten kunt maken.
  Guide step %d
  6
  Maak de gaten zoals aangegeven met een gatentang.
  Guide step %d
  7
  Knip 1 m touw en breng aan een uiteinde een beetje VTR-lijm aan. Voer het touw door een gat van binnenuit en leg een knoop aan de binnenkant van de doos. Rijg een ring op het touw. Bevestig het touw aan de onderkant van de doos (zie de volgende stap). Rijg nog een ring op het touw en voer het touw door elk ander gat zoals op de foto.
  Guide step %d
  8
  Bevestig het touw onderaan door het met een kleine klodder lijm achter de rand naar beneden te duwen. U kunt de punten van een schaar gebruiken. Bind de twee touwuiteinden aan elkaar zodra je helemaal rond de doos bent gegaan. Snijd nog een stuk touw van 1 m en bevestig dit op dezelfde manier als hierboven beschreven door de lege gaten.
  Terug
  Ik ben aan het winkelen als
  Ga verder als guest
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © Creativ Company