Paaskuikens in eierschalen

#v13002

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 15.04.2024-18.04.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

Dit kuiken is gemaakt van een katoen ei geverfd met A-Color matt verf, gemengd met Pop Up Line. Wanneer dit verwarmd wordt met een hoge temperatuur lijmpistool dan zet het oppervlak uit. Dit geeft structuur aan het oppervlak van het ei. Ogen en snavel zijn gevormd van Silk Clay en is vervolgens bevestigd op het kuiken. Tot slot is het kuiken versierd met een strik, een houten knoop en veren.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Meng de Pop Up Line met A-Color matt verf in de verhouding 1:1 en breng een dikke laag van dit mengsel aan op het katoen ei.
Guide step %d
2.   Plaats het geverfde ei op een stok. Beweeg nu het warmte pistool in draaiende bewegingen over het ei. Houdt een afstand aan van 10 - 15 cm. De verf gaat nu opbollen.
Guide step %d
3.   Vorm de ogen, de snavel en de vleugels van Silk Clay en duw deze vormen op het kuiken. Hiervoor is geen lijm nodig.
Guide step %d
4.   Verf een eierschaal met A-Color matt verf en laat drogen. Lijm dan een houten knoop eronder zodat de eierschaal stevig kan blijven staan.
Guide step %d
5.   Plaats het kuiken in de eierschaal op een klodder Silk Clay om het vast te zetten. Bevestig met een lijmpistool de strik en veren etc. op het kuiken.
Guide step %d
Een alternatief   Decoreer Papier-mâché Babushkas volgens dezelfde procedure voor grotere kuikens
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present