Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Oorbellen van Rocailles

SKU
v15034

Oorbellen van Rocailles

SKU
v15034

Deze oorbellen zijn gemaakt door rocailles te rijgen in een patroon van bloemen. De hanger is bevestigd aan een oorhaak.

Select products for the idea

* Verplichte velden

Samlet pris for valgte produkter
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Oorbellen van Rocailles
Oorbellen van Rocailles

Is op voorraad

€ 2,65

Samenvatting
  Creative idea
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Knip een stuk sieradendraad op maat: 20-25 cm. Gebruik een platbektang om een krimpkraal rond een uiteinde van het stuk sieadendraad te knijpen. Rijg 3 goudkleurige rocailles op het draad.
  Guide step %d
  2
  De bloem rijgen met 4 roze en 1 goudkleurige rocaille. Steek de naald door de eerste roze kraal en trek aan (= een halve bloem).
  Guide step %d
  3
  Rijg nog 3 roze kralen en steek de naald door de bovenste van de eerste helft. (Zie afbeelding)
  Guide step %d
  4
  Rijg 3 goudkleurige kralen voor de ruimte tussen de bloemen en maak dan de volgende bloem. Maak 6 bloemen totaal. Sluit met een krimpkraal. Bevestig een ronde jump ring in het midden van het sieradendraad met de bloemen, zodat er 3 bloemen zijn aan iedere kant. Bevestig een Franse oorbelhaak aan de jump ring.
  Guide step %d
  5
  Alternatief: Knijp kalotjes rond de krimpkralen en verzamel in een jump ring. Bevestig de Franse oorbelhaak aan de jump ring.
  Copyright © Creativ Company