Ontdek uw nieuwe hobby

Droomt u van een nieuwe creatieve hobby? Met onze nieuwe DIY-trainingskits is het makkelijker dan ooit om aan de slag te gaan met een van de leuke hobby's die nu in de mode zijn. Kijk ernaar uit om te leren weven, borduren en om kralensieraden of te maken – of iets anders. U ontvangt geïllustreerde instructies en instructievideo's om u te helpen bij het leren van de technieken. Naast het feit dat u uw hobby beter onder de knie krijgt, krijgt u ook een opvallend geweven wandtapijt, een mooie borduren of een fraaie armband – klaar voor gebruik. Als u klaar bent, kunt u verder bouwen op de technieken die u bij ons hebt geleerd of u kunt een nieuwe techniek testen. Onze selectie inspirerende DIY-trainingskits omvat sieradenkits, borduurkits, waterverfkits, haak- en breikits – en nog veel meer.

Wij begeleiden u van a tot z

Onze trainingskits voor beginners bevatten alles wat u nodig hebt voor uw nieuwe hobby.

Scan the QR code and find videos that guide the children through the activity and teach them different techniques.

Allerlei technieken


Als umeer technieken wilt leren voor uw nieuwe hobby, bezoek dan ons creatieve technieken-universum. Hier kunt u ook technieken voor andere hobby's leren – verdiep u in het universum en leer een nieuwe hobby.

Vind je nieuwe hobby

Het kan lastig lijken om een hele nieuwe hobby te starten – eerst moet je de juiste materialen vinden en dan moet je gewoon de moed oprapen om daadwerkelijk aan de slag te gaan – maar het is makkelijker dan je denkt. Met ons assortiment Starter Craft Kits kun je zonder paniek aan een nieuwe hobby beginnen – zelfs als je een echte beginner bent. Ze bevatten alles om u op weg te helpen – van een gedetailleerde gids tot de juiste materialen. Met andere woorden, je krijgt alles wat je nodig hebt in één doos, waardoor het gemakkelijker is dan ooit om een beginner te zijn in een nieuw vak.

Op deze pagina vind je al onze Starter Craft Kits, zodat je altijd een snel en eenvoudig overzicht hebt. Je vindt er knutselsets voor haken, crêpebloemen, sieraden maken en nog veel meer.

Lees hieronder meer over onze Starter Craft Kits.

 

QR-code, videogids en handgekozen materialen

Al onze Starter Craft Kits hebben hun eigen QR-code – en als je die scant, word je rechtstreeks naar ons leeruniversum gebracht. Hier vind je onze gedetailleerde video's die je door het specifieke vak leiden – je leert de verschillende technieken terwijl je je eigen werk maakt. Als de kit je de smaak van het vak heeft gegeven en je wilt graag dieper ingaan op de technieken die je hebt geleerd, kun je altijd verdergaan.

Naast een uitgebreide gids bevatten onze Starter Craft Kits alle materialen die je nodig hebt. De materialen zijn met de hand geselecteerd en passen bij het door jou gekozen handwerk – of het nu gaat om breien, borduren, aquarel of papier maken. En als je de materialen niet zelf hoeft te vinden, kun je veel sneller in je nieuwe hobby komen. 

 

Knutselsets voor beginners

We hebben een schat aan verschillende knutselsets die perfect zijn voor beginnende knutselaars – ze bevatten alle QR-codes, gidsen en materialen die je nodig hebt. Enkele voorbeelden hiervan vindt u hier:

 

  • Knutselsets sieraden

Ben je ook gevallen voor de populaire kralensieradentrend? Maak je eigen exemplaar met onze gebruiksvriendelijke Starter Craft Kit Fresh Colours Jewellery of onze Starter Craft Kit Classic Beads. Beide sets leren je een reeks spannende technieken om sieraden te maken – en als je klaar bent, heb je de mooiste kralensieraden voor je sieradendoos, waaronder kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Scan de QR-code in de doos om je sieradenavontuur meteen te beginnen.

 

  • Starter Craft Kits Macramé

Droom je ervan om je lege witte muren te vullen met zelfgeknoopte decoraties? Dan is onze Starter Craft Kit Macramé precies wat je zoekt. Je leert de nobele kunst van macramé en hoe je deze knooptechnieken kunt gebruiken om je eigen dromenvanger te maken. Als je de QR-code op de kit scant, ontvang je een gedetailleerde gids over dit populaire handwerk van oude leeftijd.

 

  • Starter Craft Kits Watercolour

Hou je van zachte penseelstreken en kleurrijke looks? Dan is onze Starter Craft Kit Watercolour perfect voor jou. Je leert hoe je aquareltechnieken onder de knie krijgt. Daarna kun je je eigen creatie inkaderen en hem thuis op de fotowand plaatsen. Scan de meegeleverde QR-code en laat je avonturen beginnen.

 

  • Starter Craft Kits Crêpe Flowers

Hou je van kleurrijke bloemen op tafel of in de vensterbank? Probeer dan eens onze Starter Craft Kit Crêpe Paper. Je zult leren om prachtige eeuwigheidsbloemen te maken die je nooit hoeft te besproeien, bemesten of verzorgen. Scan gewoon de QR-code op de doos en je kunt deze populaire bloemen maken die nooit vervagen.

 

  • Start knutselsets Weven

Hou je van de look van geweven handwerk? Met onze Weaving Starter Craft Kit leer je gemakkelijk je eigen knutselwerk te maken. Je wordt door de belangrijkste weeftechnieken geleid en eindigt met de mooiste wandhanger. Als u de QR-code op de kit scant, wordt u onmiddellijk naar uw eigen weefavontuur geleid.

 

  • Starter knutselsets papier maken

Denkt u erover om uw eigen papier te maken? Dan heeft onze Paper-Making Starter Craft Kit alle hulp die je nodig hebt. Met de set leer je hoe je zelfgemaakt papier met mooie effecten maakt. Daarna kun je het papier gebruiken voor kaarten, briefpapier of papieren decoraties. Scan de QR-code op de doos en je komt terecht in onze uitgebreide gids die alle technieken doorloopt die je nodig hebt om je eigen zelfgemaakte papier te maken.

 

  • Starter Craft Kits haakt

Wil je in de kunst van het haken duiken? Dan is onze Crocheting Starter Craft Kit de perfecte leertool. Je leert alle basishaaktechnieken en als je klaar bent, heb je zes zelfgehaakte washandjes die je thuis kunt gebruiken. Scan de QR-code op de doos en begin aan uw spannende nieuwe haaktraject.

 

We hebben nog meer Starter Craft Kits voor iedereen die net begint met een nieuw ambacht – en je kunt ze hier op deze pagina bekijken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company