Ontdek de natuur en maak een natuurboek

#v15823

Door dit idee leren kinderen meer over Werelddoel (SDG) 15 van de VN, dat gaat over het beschermen, herstellen en ondersteunen van het duurzame gebruik van dieren en planten. Om het leven op het land te behouden, moeten we duurzame bosbouw bevorderen en zorgen voor planten en dieren.

Maak een natuurboek van je natuurbelevenissen buiten. Neem een vergrootglas mee naar buiten om bloemen en insecten goed te kunnen bestuderen. Beschrijf en teken wat je ontdekt in je natuurboek.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1. Ga buiten wandelen met je natuurkoffer.
Guide step %d
2. Neem je vergrootglas om details in de natuur te onderzoeken.
Guide step %d
3. Gebruik de pagina's met de illustraties om af te vinken wat je ziet. Pagina's die klaar zijn om te worden afgevinkt, worden bij de koffer geleverd. Je kunt ook zelf een lijst maken door onderwerpen te tekenen die je buiten wilt vinden. Teken er een kleine cirkel naast zodat je die kunt aanvinken zodra je zo'n dier of plant gevonden hebt.
Guide step %d
4. Teken wat je ziet, bijvoorbeeld insecten, bloemen, een blad, een zeeschelp of andere items. De natuur biedt veel mooie items. De koffer bevat ook pagina's voor het natuurboek en leert je stap voor stap hoe je insecten en bloemen kunt tekenen.
Guide step %d
5. Bewaar de bloemen die je vindt door ze te drogen in de droogpers. Plaats de bloemen in de pers en zet vast met de meegeleverde elastiekjes. Laat de bloemen ongeveer 14 dagen drogen. De droogtijd hangt af van het type bloem, blad of stengel. Probeer het eens.
Guide step %d
6. Versier de voorgedrukte pagina's die bij de koffer worden geleverd. Details ontbreken op sommige pagina's en die kun je afmaken met een foto of tekening. Je kunt je pagina's ook decoreren met zelf gedroogde bloemen.
Guide step %d
7. Maak de andere pagina's af door de ontbrekende details te tekenen. Je kunt hiervoor de meegeleverde kleurpotloden gebruiken.
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company