Nieuwste ideeën

Producten 1-36 van 68

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Japans borduurwerk op je spijkerjas
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v16153
  Japans borduurwerk op je spijkerjas
  Versier je spijkerjasje met Japans borduurwerk. Ontdek de techniek genaamd Sashiko, wat "kleine steek" betekent. Laat je inspireren door Japans borduurwerk, oorspronkelijk uitgevonden om kleding te verstevigen en te repareren. De landelijke stijl kan mooi gecombineerd worden met ingewikkelde ontwerpen. Gebruik de borduurtechniek op patchworkstof om kleding op te frissen. Naai met borduurgaren. Naai met naalden van verschillende lengte, zolang de rijen maar recht zijn.
 2. Gips beschilderde vazen, potten en dienblad
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v16148
  Gips beschilderde vazen, potten en dienblad
  Plus Color hobbyverf gemengd met Cera-Mix standaard hecht op vrijwel alle ondergronden zonder voorbehandeling (je hoeft niet te schuren). De kleuren lijken mat en krijtachtig op het oppervlak.
 3. Een macramé wanddecoratie geknoopt in een halve cirkel
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v15881
  Een macramé wanddecoratie geknoopt in een halve cirkel
  Knoop een wanddecoratie met de macramé-techniek. Knoop gordonknopen (bestaat uit het maken van twee festonknopen; dus twee windingen) rond een houten stok en herhaal deze helemaal rondom. Begin in het midden en knoopt rond in halve cirkels. Je hebt voor deze wandhanger ongeveer 52 m macramé koord nodig van 4 mm dikte.
 4. Oorbellen met kersen van rocailles
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v16157
  Oorbellen met kersen van rocailles
  Maak oorbellen met kersen gemaakt van rocailles. Maak de kersen door rocailles rond een houten kraal te naaien. Rijg de kralen aan een nylon koord en maak de steel en de bladeren met groene rocailles op het nylon koord.

Producten 1-36 van 68

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company