Een gevlochten armband van bamboe koord met een houten knoop

#v15831

Vlecht deze gestreepte, gedraaide armbanden van dun bamboekoord. Voeg houten knopen toe in bijpassende kleuren voor verdere decoratie.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Knip drie bamboekoorden van 50 cm (bijvoorbeeld twee witte en een rode). Knip twee bamboekoorden van 90 cm (een rood en een wit). Leg een knoop in alle vijf de koorden circa 2 cm vanaf het ene uiteinde en nog een knoop 5 cm vanaf de eerste knoop zoals op de foto.
Guide step %d
2   Bevestig de bamboekoorden op een macramébord. Zet de 2e knoop vast in de kleine metalen clip op het macramébord. Leg de 3 korte koorden in het midden en de twee lange koorden aan weerszijden. Je gebruikt de lange koorden om de strepen te vlechten.
Guide step %d
3   Maak een vlechtknoop rond de drie koorden in het midden zoals op de foto. Herhaal deze vlechtknoop tot je een stuk hebt van 4-5 cm. Omdat je om de middelste koorden knoopt, moet je het knoopwerk gaandeweg draaien.
Guide step %d
4   Rijg een knoop aan een van de drie koorden in het midden. Ga door met vlechten van onder de rand van de knoop voor nog eens 4-5 cm. Werk af door twee verzamelknopen te maken, zoals je aan het begin hebt gemaakt; d.w.z. twee knopen met alle koorden ca. 5 cm uit elkaar.
Guide step %d
5   Leg de twee uiteinden (elk bestaande uit drie koorden) parallel aan elkaar. Maak een schuifknoop zoals op de foto door de zes koorden te vlechten met een nieuw stuk rood bamboekoord voor 2-3 cm rond de uiteinden.
Guide step %d
6   Werk de schuifknoop af met een platte knoop. Knip de uiteinden af en zet de platte knoop vast met Clear Multi Glue Gel. Breng geen lijm aan op de andere koorden, want dan schuift de schuifknoop niet meer.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present